karanfilimm
Aktif Üye
ne güzel canımm bugün evdemisin
cok garıp ama ewdeyım canımm cok sukur uzun bı aradan sonra
yarın mısafırım gelcekte bugun ewı temzılerım bıraz aksamda hazrlık yaparımm
ne güzel canımm bugün evdemisin
kızlar biraz dışarı çıkacağız eşimle.kermes varmış oaraya gideceğim.bugün çok çenem düştü beni dinlediğiniz için tşk ederim şimdilik hoşçakalın:sirin::sirin:
yaramyor işe canım maalesef..
benimde yürüyünce kasıklarımda ağrı oluyoor.. çürük anne olduk haa şu hale bak:2:
o zamn fazla yorma canım kendınııı ufak tempoda cık yruyusleree
cok garıp ama ewdeyım canımm cok sukur uzun bı aradan sonra
yarın mısafırım gelcekte bugun ewı temzılerım bıraz aksamda hazrlık yaparımm
o zamn fazla yorma canım kendınııı ufak tempoda cık yruyusleree
eewt canım ıhmal etmemk gerekdinlene dinlene yürüyeceğiz başka çare yok maalesef canım
iyi bakalım ben biraz yürüyüşe çıkıyorum eşimle gelirim 1 saate -rgulu-rgulu-rgulu
damla masallh canım en ılk sen anne olacaksın dımııı
kızlar biz oğluşumla bebek görmeye gitcez -ciko
bnmkilerde beni istememişlerdi sarı saçımı bahane ettiler ilk koyultum nina düğün fotolarıma bakarsan sarı deilim oralarda ama evlendiğim gibi gittim sarı yaptım geri saçımı
istememde bile yasin ısrar etti dediler babamın yüzüne karşı :uzgun:
halada kayınbiraderimi evlendirmeye çalışıorlarken diorlarki bari bu bizim istediğimiz gibi olsun bize uygun olsun ben neysem artık konuşcam cuma vakti tövbe tövbee,
dedeside kayınbiraderime derki bari sen güzel bir gelin getir sanki yasin brad pıtt ben ayşen gruda kendileride dünyaa güzelleri hey allahım ya
GÜLAY DÜNÜRÜM
KIZ SİZ NERELİSİNİZ? BENİM ANNEM ELAZIĞ BABACIM ERZİNCAN KOCAMDA KIRKLARELİ Lİ
annem de babamda ARDAHANLI, bende eşimde doğma büyüme İZMİTLİYİZ.
annem babam AZERİ (ACEM) , eşimle ben İzmit yerlisi Çingene .. :lululu:
biz öğlen oğlumla waikikiye gittik ve kurban bayramında giyilmek üzere bir adet kot 1 adet te gömlek aldık yaaaaaaaaaaaaaaa
biz geldik kızlaaarrrr yine çok yedik yürüdük iş yerine geldik bir kaç yazı yazdık sonrada tapiğe bi dalalım bakalım dedikkkkk sizlerde ne var ne yok bakalımm
Off off geçmişi okuyayım bi dedim.o kadar muhabbeti kaçırdım yaaa
aman bidaha bu kadar derinlere dalmayacağım.sonra sohbetten mahrum kalıyorum.Az öncede dediğim gibi kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı.salı sonuçlar alınacak ve umarız ikincisine gerek kalmayacak:zonk:
zira öğlene kadar aç kalıp, bir bardakta 50 mg glikozu yutup üstüne birde 4 kere kan alınması pek nahoş bir durumdu:1:
ikincisine dayanmaz bu yürek
bu arada kayınvalideler çekiştirilmiş geçmişte.aman kızlarrr yani özellikle melisciğim.dua et seninki ayan beyan yapıyor en azından.yani yasin görüyor bunları.benimkisi çok sinsidir ayol.yüzüme kızım kuzum.ama Leo yani eşim yokken tam bir mendebur.kayınpederimle pek resmiyiz.ama o zararsızdır aslında.incinin yaşadığı durumun tam aksine bizdede şöyle bir durum var.ben örtülü bir bayanım.kayınvalidem görümcem vs onlarla farklıyız yani.ama aramızda saygı vardır.mesela kayınvalidem saolsun bana açık açık hiç demez bu örtüye bu genç yaşta ne gerek var diye.eşimede dememiş hiç böyle bişey.ama etrafta pek konuşurmuş kendileri.eşten dosttan duyarım.örtü genç yaşta kullanılması gereken bişey değilmiş
ne yapayım şekerimm kayınvalidemmm.oğluşun böyle beğenmiş
amann işte daha hangi birini anlatayım.sinsidir özetle.açıktan yapsada Leo da görse.ama nerdeeee.benim kayınvalide tam bir strateji uzmanı mübarek
banka müdür emeklisi zaten.tam bir cin cinnnn:deli:
off içimi döktüm rahatladım sanki birass:lilav: