evlendiniz hemen size mi geldi canım
yok canım 2.senemizde aldık yanımıza
evlendiniz hemen size mi geldi canım
evet öyle diyorlar canım normalmiş geçecek inşallahcanıımm hoşgeldinn :teselli::teselli:
2-3 gün acıyabilir demişlerdi di mi inşallah bugün geçer ya:uzgun:
özgecim geçmedi hala. Maşallah ben iyiyim ama hep sol tarafa yatma alışkanlığım var sırtüstü ve sağa dönük yatamadım sadece
kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa
geçmiş olsun özlemmm. inş.biran önce toparlanırsın...
kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa
çok geçmiş olsun cnm isalin uzun sürerse doktora görünmeyi ihmal etme ve bol bol sıvı tüket
bacaklar gece bendede başladı hafif kramp şeklinde ağrılar oluo gece uykumdan uyanıorum resmen canımın acısına :uzgun: magnezyuma başlama zamanımız geliyor sanırım artık bizimde
ayyyy canımmm geçmiş olsun, dinlenebilirsen dinlen bariiii,
bide kasılma olduğunu anladığın anda sırt üstü uzan ayak bileğini öne doğru çek, ben bu sayede hiç kramp sorunu yaşamıyorum, daha girmeden yokediyorum krampları.. :zopa:
sağol canım başladık magnezyuma biz bir hafta 10 gün oldu.. ama bel kaymas var birşey yapamayız dedi doktor kasıntılara.. aynen seninki gibi benimde.. uykumdan ediyor..annelik zor zaanaatmiş kuzuu yaa
ooo canım cok skukur atlasmıssn benım de cekınerek bekledıgım seyKızlarr merabalar hepinizeeee
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:
canımm naber bende senı soracaktım yawselam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:
BEN SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENİM GÖRÜMCEM BANA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALTIN KÜPE ALMIŞ ÇOK DUYGULANMIŞTIM AMA HASTAYDIM YA PAZAR GÜNÜ SİZE ANLAMAYI ATLAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN :elis:
bende dıyecektım topıkte bı ben anlasıyom galıbaBenimkiler çok iyi allaha çok şükür seviyorum hepsini onlarda beni seviyor takılıyoruz böleee
ozlemm gecmsı olsun cnmkıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa
özgemmm nasılsın canım ya gecmedımı kolunn
geçmedi canım:uzgun::uzgun: yüzüp gelmişsin ne güzel
canım bugunden sonra geccek inş fazla kullanma kolunu
benımde 2agrıdı gıectı escagazımm dıkkatlı olupta koluma wurmasaydı daha cabuk gecerdıı:nanik:
ewet canım cok ıyı geldıı yaaa
kızlar biraz dışarı çıkacağız eşimle.kermes varmış oaraya gideceğim.bugün çok çenem düştü beni dinlediğiniz için tşk ederim şimdilik hoşçakalın:sirin::sirin:
ayy senin işin daha zormuş cnm yaa ben 20sinde şeker yüklemesine gidince söyliyeceğim doktoruma magnezyum işe yarar diye hayal ediyorum bide benim 1 aydır pelvis kemiğim(çatı kemiğiymiş) ağrıyor özellikle yürürken bazı hamilelerde erken başlarmış bende yeterince erken başladı