2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
canıımm hoşgeldinn :teselli::teselli:
2-3 gün acıyabilir demişlerdi di mi inşallah bugün geçer ya:uzgun:
evet öyle diyorlar canım normalmiş geçecek inşallah
özgecim geçmedi hala. Maşallah ben iyiyim ama hep sol tarafa yatma alışkanlığım var sırtüstü ve sağa dönük yatamadım sadece

bende eşim çarpacak diye çok tedirgin oldum ama allahtan dikkatli uyudu oda

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa

çok geçmiş olsun cnm isalin uzun sürerse doktora görünmeyi ihmal etme ve bol bol sıvı tüket
bacaklar gece bendede başladı hafif kramp şeklinde ağrılar oluo gece uykumdan uyanıorum resmen canımın acısına :uzgun: magnezyuma başlama zamanımız geliyor sanırım artık bizimde

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
çok geçmiş olsun cnm isalin uzun sürerse doktora görünmeyi ihmal etme ve bol bol sıvı tüket
bacaklar gece bendede başladı hafif kramp şeklinde ağrılar oluo gece uykumdan uyanıorum resmen canımın acısına :uzgun: magnezyuma başlama zamanımız geliyor sanırım artık bizimde

sağol canım başladık magnezyuma biz bir hafta 10 gün oldu.. ama bel kaymas var birşey yapamayız dedi doktor kasıntılara.. aynen seninki gibi benimde.. uykumdan ediyor..annelik zor zaanaatmiş kuzuu yaa

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa

ayyyy canımmm geçmiş olsun, dinlenebilirsen dinlen bariiii,
bide kasılma olduğunu anladığın anda sırt üstü uzan ayak bileğini öne doğru çek, ben bu sayede hiç kramp sorunu yaşamıyorum, daha girmeden yokediyorum krampları.. :zopa:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
ayyyy canımmm geçmiş olsun, dinlenebilirsen dinlen bariiii,
bide kasılma olduğunu anladığın anda sırt üstü uzan ayak bileğini öne doğru çek, ben bu sayede hiç kramp sorunu yaşamıyorum, daha girmeden yokediyorum krampları.. :zopa:

tam anlayamdım nasıl yapacağımı.. sağol canım yaa..dinleniyorumm

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
sağol canım başladık magnezyuma biz bir hafta 10 gün oldu.. ama bel kaymas var birşey yapamayız dedi doktor kasıntılara.. aynen seninki gibi benimde.. uykumdan ediyor..annelik zor zaanaatmiş kuzuu yaa

ayy senin işin daha zormuş cnm yaa ben 20sinde şeker yüklemesine gidince söyliyeceğim doktoruma magnezyum işe yarar diye hayal ediyorum bide benim 1 aydır pelvis kemiğim(çatı kemiğiymiş) ağrıyor özellikle yürürken bazı hamilelerde erken başlarmış bende yeterince erken başladı :(

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:
ooo canım cok skukur atlasmıssn benım de cekınerek bekledıgım sey
cunku benm mıdem cok hassas yaa cok korkuyomm:uzgun:
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:
canımm naber bende senı soracaktım yaw
esının neyı war gecmıs olsunn ..
aman sewalım sakın yorma kendını gelsın baksın oglusuna:nanik:
BEN SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENİM GÖRÜMCEM BANA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALTIN KÜPE ALMIŞ ÇOK DUYGULANMIŞTIM AMA HASTAYDIM YA PAZAR GÜNÜ SİZE ANLAMAYI ATLAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN :elis:

Benimkiler çok iyi allaha çok şükür seviyorum hepsini onlarda beni seviyor takılıyoruz böleee
bende dıyecektım topıkte bı ben anlasıyom galıba
cok sukur benmkılerde cok ıyı anneler gununde kaynım da kız arkadasıda hedıye aldı bana kayınwalıdemde kutladıı
ama ben samımıyetı sewmem hala siz dıye konusurum inici gıbıı
ozlemm gecmsı olsun cnm
sanırım salgın war bu ara ya dıkkt et

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
bu arada şeker yüklemesini yaptıranlara soruyorum hangi hastanede ne kadara yaptırdılar birde kaç kez kan aldılar sizden bazılarından 2 bazılarından 3 kez almışlar sanırım :uzgun:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
kızlar biraz dışarı çıkacağız eşimle.kermes varmış oaraya gideceğim.bugün çok çenem düştü beni dinlediğiniz için tşk ederim şimdilik hoşçakalın:sirin::sirin:

oslemim35

Aktif Üye
Tepki
77
ayy senin işin daha zormuş cnm yaa ben 20sinde şeker yüklemesine gidince söyliyeceğim doktoruma magnezyum işe yarar diye hayal ediyorum bide benim 1 aydır pelvis kemiğim(çatı kemiğiymiş) ağrıyor özellikle yürürken bazı hamilelerde erken başlarmış bende yeterince erken başladı :(

yaramyor işe canım maalesef..
benimde yürüyünce kasıklarımda ağrı oluyoor.. çürük anne olduk haa şu hale bak:2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar