2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bnmkilerde beni istememişlerdi sarı saçımı bahane ettiler ilk koyultum nina düğün fotolarıma bakarsan sarı deilim oralarda ama evlendiğim gibi gittim sarı yaptım geri saçımı
istememde bile yasin ısrar etti dediler babamın yüzüne karşı :uzgun:
halada kayınbiraderimi evlendirmeye çalışıorlarken diorlarki bari bu bizim istediğimiz gibi olsun bize uygun olsun ben neysem artık konuşcam cuma vakti tövbe tövbee,

dedeside kayınbiraderime derki bari sen güzel bir gelin getir sanki yasin brad pıtt ben ayşen gruda kendileride dünyaa güzelleri hey allahım ya

benzetmelere bayıldığımı belirtmeden geçemiycem... :kptmya: :kptmya:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜLAY DÜNÜRÜM

KIZ SİZ NERELİSİNİZ? BENİM ANNEM ELAZIĞ BABACIM ERZİNCAN KOCAMDA KIRKLARELİ Lİ :hihi::hihi::hihi:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
annem de babamda ARDAHANLI, bende eşimde doğma büyüme İZMİTLİYİZ.
annem babam AZERİ (ACEM) , eşimle ben İzmit yerlisi Çingene .. :lululu:

siz bizdende karışıksınız...

benim anamda babamda hiç görmemişler memleketlerini doğma büyüme istanbullular, orada kim var kim yok bilmiyoz ama rüzgarın bir tarafı doğu bir tarafı batı eh bu çocuk esmesinden kim essin sorarım :sila:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
biz geldik kızlaaarrrr yine çok yedik yürüdük iş yerine geldik bir kaç yazı yazdık sonrada tapiğe bi dalalım bakalım dedikkkkk sizlerde ne var ne yok bakalımm

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Off off geçmişi okuyayım bi dedim.o kadar muhabbeti kaçırdım yaaa:hihi:
aman bidaha bu kadar derinlere dalmayacağım.sonra sohbetten mahrum kalıyorum.Az öncede dediğim gibi kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı.salı sonuçlar alınacak ve umarız ikincisine gerek kalmayacak:zonk:
zira öğlene kadar aç kalıp, bir bardakta 50 mg glikozu yutup üstüne birde 4 kere kan alınması pek nahoş bir durumdu:1:
ikincisine dayanmaz bu yürek:hihi:
bu arada kayınvalideler çekiştirilmiş geçmişte.aman kızlarrr yani özellikle melisciğim.dua et seninki ayan beyan yapıyor en azından.yani yasin görüyor bunları.benimkisi çok sinsidir ayol.yüzüme kızım kuzum.ama Leo yani eşim yokken tam bir mendebur.kayınpederimle pek resmiyiz.ama o zararsızdır aslında.incinin yaşadığı durumun tam aksine bizdede şöyle bir durum var.ben örtülü bir bayanım.kayınvalidem görümcem vs onlarla farklıyız yani.ama aramızda saygı vardır.mesela kayınvalidem saolsun bana açık açık hiç demez bu örtüye bu genç yaşta ne gerek var diye.eşimede dememiş hiç böyle bişey.ama etrafta pek konuşurmuş kendileri.eşten dosttan duyarım.örtü genç yaşta kullanılması gereken bişey değilmiş:hihi:
ne yapayım şekerimm kayınvalidemmm.oğluşun böyle beğenmiş:hihi:
amann işte daha hangi birini anlatayım.sinsidir özetle.açıktan yapsada Leo da görse.ama nerdeeee.benim kayınvalide tam bir strateji uzmanı mübarek:hihi:
banka müdür emeklisi zaten.tam bir cin cinnnn:deli:
off içimi döktüm rahatladım sanki birass:lilav:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
biz öğlen oğlumla waikikiye gittik ve kurban bayramında giyilmek üzere bir adet kot 1 adet te gömlek aldık yaaaaaaaaaaaaaaa

yapıştırda görek dünür...
bizim cücük izmitli olur, anası babası burada doğmuş büyümüş..
Sizin cücük laz olursa kızımı vermem, laz erkekleri pek bi fıldır fıldır oliy..

biz geldik kızlaaarrrr yine çok yedik yürüdük iş yerine geldik bir kaç yazı yazdık sonrada tapiğe bi dalalım bakalım dedikkkkk sizlerde ne var ne yok bakalımm

hoşgeldin.. nolsun.. bende demin masaya koymuşum kafamı 10 dk sızmışım.. bi kalktım sanki 1 saat uyumuşum.. öyle tatlı uykum var kii... :lululu:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Off off geçmişi okuyayım bi dedim.o kadar muhabbeti kaçırdım yaaa:hihi:
aman bidaha bu kadar derinlere dalmayacağım.sonra sohbetten mahrum kalıyorum.Az öncede dediğim gibi kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı.salı sonuçlar alınacak ve umarız ikincisine gerek kalmayacak:zonk:
zira öğlene kadar aç kalıp, bir bardakta 50 mg glikozu yutup üstüne birde 4 kere kan alınması pek nahoş bir durumdu:1:
ikincisine dayanmaz bu yürek:hihi:
bu arada kayınvalideler çekiştirilmiş geçmişte.aman kızlarrr yani özellikle melisciğim.dua et seninki ayan beyan yapıyor en azından.yani yasin görüyor bunları.benimkisi çok sinsidir ayol.yüzüme kızım kuzum.ama Leo yani eşim yokken tam bir mendebur.kayınpederimle pek resmiyiz.ama o zararsızdır aslında.incinin yaşadığı durumun tam aksine bizdede şöyle bir durum var.ben örtülü bir bayanım.kayınvalidem görümcem vs onlarla farklıyız yani.ama aramızda saygı vardır.mesela kayınvalidem saolsun bana açık açık hiç demez bu örtüye bu genç yaşta ne gerek var diye.eşimede dememiş hiç böyle bişey.ama etrafta pek konuşurmuş kendileri.eşten dosttan duyarım.örtü genç yaşta kullanılması gereken bişey değilmiş:hihi:
ne yapayım şekerimm kayınvalidemmm.oğluşun böyle beğenmiş:hihi:
amann işte daha hangi birini anlatayım.sinsidir özetle.açıktan yapsada Leo da görse.ama nerdeeee.benim kayınvalide tam bir strateji uzmanı mübarek:hihi:
banka müdür emeklisi zaten.tam bir cin cinnnn:deli:
off içimi döktüm rahatladım sanki birass:lilav:

sinsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
şu muhabbetlerede uyuz olurum,
başı açık gelin olmasın
başı kapalı gelin istemem
daha erken namaz , kapalılık için...

yaaa kafayı yemiş bu insanlar, ne güzel kapalı işte daha ne istersin allahtan, erkeni olurmu ibadetin...
açıkmış istemezmiş, sen kapalısında ne oluyo milleti çekiştir, arkalarından kuyularını kaz, ama o açık...

sizene arkadaş ben sizi değiştirmeye çalışıyormuyum.. iyi öğütler verilir de dikte edilemez..
amaaaaan ben onlara benzemicem yaşlanınca az huysuz ama sevimli kaynana olurum .. :gozluk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar