2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
sinsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
şu muhabbetlerede uyuz olurum,
başı açık gelin olmasın
başı kapalı gelin istemem
daha erken namaz , kapalılık için...

yaaa kafayı yemiş bu insanlar, ne güzel kapalı işte daha ne istersin allahtan, erkeni olurmu ibadetin...
açıkmış istemezmiş, sen kapalısında ne oluyo milleti çekiştir, arkalarından kuyularını kaz, ama o açık...

sizene arkadaş ben sizi değiştirmeye çalışıyormuyum.. iyi öğütler verilir de dikte edilemez..
amaaaaan ben onlara benzemicem yaşlanınca az huysuz ama sevimli kaynana olurum .. :gozluk:

Sorma canım işte yaa.bakın hertürlüsü var demek için anlattım.kimi kaynana saçı sarı der bahane eder, kimisi aman başaı örtülü der bahane eder.özetle eğer geçinmeye gönlü yok ise hertürlü bulur bir bahane :panter:
bizler öyle kayınvalide olmayalım Gülaycım tabi yaa.gerçi benim kızım oluyor ama ben daha şimdiden damadımı ve gelinimi merak edip onlar için bile sevgi beslemekteyim-ciko
doğup büyütüp emek verip yetiştirdiğim çocuğumu teslim edeceğim emanet edeceğim insanları bile çok sevmeliyimmmmm-ciko-ciko

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
yapıştırda görek dünür...
bizim cücük izmitli olur, anası babası burada doğmuş büyümüş..
Sizin cücük laz olursa kızımı vermem, laz erkekleri pek bi fıldır fıldır oliy..

hoşgeldin.. nolsun.. bende demin masaya koymuşum kafamı 10 dk sızmışım.. bi kalktım sanki 1 saat uyumuşum.. öyle tatlı uykum var kii... :lululu:

hoşbulduk tatlımm hakkaten o 10 dakikalık uyku bi tatlı oluyoki oyyy oyyy oyyy

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:sok:sok:sok annaa ciddi misin melis çok şaşırdım ya ne insanlar varr yuh artıkk:bayil:
valla ciddi ay evlendik ben yemek yerken anneannesi dürterdi benii yeme şişmansın zaten diye ki ben evlendiğimde 53 kioydum
offf meliscim ben kabul ederek iyiyken kötü oldum üstelik kendim teklif ettim eşime yaa. yazık okusun kurtarsın kendini dedim (çünkü köyde yaşıyorlar asla yadırgamıyorum hepimizin köyü var) bence de yasin uygun bi dille halletsin canım sen kötü olma
bende hiç sesimi çıakrtmadan bekliorum bakalım neler olacak yani ben bebeğimemi bakıcam onamı birde 4 sene ya e yazları dayının ve dedinin sorumluluğu bende zaten eee ben öleyim ozmn hiç yalnız kalamadan ve dinlenemeden birde erkek yani koca erkek istediğim gibi uyuyamam giyinemem evde uff düşünmicem diye söz verdim kendime
Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:
geçmiş olsunnn çok memnun oldummmm bitmesinee artık doğuma odaklanabilirsinn
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:
geçmiş olsun eşine cnmmm
ya kızlar uyumuyordum gece hiç uyuyamadım kolum çok ağrıyor :uzgun::uzgun:
aaa böle olmasın acımasın kolun yaaaaaa
yuru git len kıskancccc -kizgin
:bebecik
ne kıskancam sizinnn mıç mıç muhabbetinizi bee ıyyyy hiç bana göre deilll cnm :sila:
ayy senin işin daha zormuş cnm yaa ben 20sinde şeker yüklemesine gidince söyliyeceğim doktoruma magnezyum işe yarar diye hayal ediyorum bide benim 1 aydır pelvis kemiğim(çatı kemiğiymiş) ağrıyor özellikle yürürken bazı hamilelerde erken başlarmış bende yeterince erken başladı :(
bnmde bayadır ağrıor sevgicim sanki bacaklarımı caarrtt diye yırtmışlar gibi-rgulu
Melis seninkilerin derdi ne???? valla fıstık gibi kızsın.....
saol mehtapcım benimkiler beni beğenmezler çokta dile getirirler alttan alttan vurgularlar mesela beni kastederek çirkin gelin görmüşlüğümüzde var bile derler asla bugün ne hoş olmuşsun demezler ama o gün briaz döküksem peşpeşe gelir cümleler hiç karşımdaki üzülürmü diye düşünmezleroh
Off off geçmişi okuyayım bi dedim.o kadar muhabbeti kaçırdım yaaa:hihi:
aman bidaha bu kadar derinlere dalmayacağım.sonra sohbetten mahrum kalıyorum.Az öncede dediğim gibi kızlar sabah şeker yüklemesi yapıldı.salı sonuçlar alınacak ve umarız ikincisine gerek kalmayacak:zonk:
zira öğlene kadar aç kalıp, bir bardakta 50 mg glikozu yutup üstüne birde 4 kere kan alınması pek nahoş bir durumdu:1:
ikincisine dayanmaz bu yürek:hihi:
bu arada kayınvalideler çekiştirilmiş geçmişte.aman kızlarrr yani özellikle melisciğim.dua et seninki ayan beyan yapıyor en azından.yani yasin görüyor bunları.benimkisi çok sinsidir ayol.yüzüme kızım kuzum.ama Leo yani eşim yokken tam bir mendebur.kayınpederimle pek resmiyiz.ama o zararsızdır aslında.incinin yaşadığı durumun tam aksine bizdede şöyle bir durum var.ben örtülü bir bayanım.kayınvalidem görümcem vs onlarla farklıyız yani.ama aramızda saygı vardır.mesela kayınvalidem saolsun bana açık açık hiç demez bu örtüye bu genç yaşta ne gerek var diye.eşimede dememiş hiç böyle bişey.ama etrafta pek konuşurmuş kendileri.eşten dosttan duyarım.örtü genç yaşta kullanılması gereken bişey değilmiş:hihi:
ne yapayım şekerimm kayınvalidemmm.oğluşun böyle beğenmiş:hihi:
amann işte daha hangi birini anlatayım.sinsidir özetle.açıktan yapsada Leo da görse.ama nerdeeee.benim kayınvalide tam bir strateji uzmanı mübarek:hihi:
banka müdür emeklisi zaten.tam bir cin cinnnn:deli:
off içimi döktüm rahatladım sanki birass:lilav:

oha millet kapalı usturuplu gelin ister sizdeki olaya bak

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Melis cim

çok özür diliyorum da seninkilerde amma öküzmüş kusura bakma ya.. ailelerinden kainat güzelleri mi çıkıyor haberimiz yok :deli:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Meliss bak bak olaya.arkadaşları eltileri falan kayınvalideme "ay ne şeker ne hanım gelinin var, maşallah örtülüde" dediklerinde kafayı yana çevirir ve surat buruşturan bi ifadeyle "saygı duyuyoruz ne yapalım efendim" der:3:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Heh kızlar çok alakasız bir konuyla bir giriş daha yapmak isterim müsadenizle:sirin:
hani şu malum ağda meselesi.özel bölgede hamilelik döneminde ağdanın bir sakıncası varmıdır acaba.böyle bir bilgisi araştıması olan varmı aramızda:dedikodu:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:

ay neden 3 kere aldıla rki haticecim bayıltçaklarmış seni nerdeyse. benden 1 kere açken, 1 kere de glikozu içtikten sonra aldılar bitti gitti. abartmışlar seninkiler. doyamadılar senin kanına.

YOK BENİMKİLER ARARLAR SORARLAR, ANNEMDEN DAHA ÇOK HEMDE :hihi:

Beni de görümcem ablamdan, kayınvalidem de annemden daha çok arar sorar. pek severler beni, abartmıyım ama eşime davrandıklaırndan daha iyi de davranırar bana. eşim bana kızdığında beni korurlar, kocam de delirir :)

kıslaaar geceleri uyyamuyırum bacaklarım fena kasıyoor.. sabah erken kalktım bişiler yedim hepsi çıktı geri..ishalde olmuuşum hiiç halim yokk çok kötü oldum yaaa

ishali ihmal etme canım, ben de ishalim bu aralar ama sanırım şu bol bol yedigim küçük yeşil yuvarlaklardan kaynaklaniyiiiiiiii.

bu arada şeker yüklemesini yaptıranlara soruyorum hangi hastanede ne kadara yaptırdılar birde kaç kez kan aldılar sizden bazılarından 2 bazılarından 3 kez almışlar sanırım :uzgun:

benden 1 kere aç, bir kere de 1 saat sonra aldılar o kadar.toplam 2 kere. 16 Tl ödedim özel laboratuarda.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Heh kızlar çok alakasız bir konuyla bir giriş daha yapmak isterim müsadenizle:sirin:
hani şu malum ağda meselesi.özel bölgede hamilelik döneminde ağdanın bir sakıncası varmıdır acaba.böyle bir bilgisi araştıması olan varmı aramızda:dedikodu:

son zamanlarda kasılmaları tetikliyomus guyya ama ben vazgecemem yaparım affetmem.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım bilmiyorum ama 3 kere aldılar benden.sonradan hemşire demezmi tam çıkarken.ayy biz size kanınız düşükmü diye yapmamız gereken testi yapmamışız:zonk:
hopp tekrar otur koltuğa tekrar zonkk kan alma:1:
ağda meselesi ise çok canımı sıkmakta.vazgeçemiyorum ama korkuyorumda ya bişey olursa diye-hmm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım bilmiyorum ama 3 kere aldılar benden.sonradan hemşire demezmi tam çıkarken.ayy biz size kanınız düşükmü diye yapmamız gereken testi yapmamışız:zonk:
hopp tekrar otur koltuğa tekrar zonkk kan alma:1:
ağda meselesi ise çok canımı sıkmakta.vazgeçemiyorum ama korkuyorumda ya bişey olursa diye-hmm

olmaz bişi canım bence, yapabildigim kadar yapcam ben, onun rahatlığı bambaska.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Bende bendeeee:sila:
vazgeçemem.hele bide doğuma gircez yaa.daha özenli olamalıyım artık.hep hali hazırda hatta asker gibi hazırolda beklemeliyim demi cesimmmm:panter:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Melis cim

çok özür diliyorum da seninkilerde amma öküzmüş kusura bakma ya.. ailelerinden kainat güzelleri mi çıkıyor haberimiz yok :deli:
ahahah valla şöle diyim dışardan gelin almasalar soyu düzeltemezlerdi:D:D
Meliss bak bak olaya.arkadaşları eltileri falan kayınvalideme "ay ne şeker ne hanım gelinin var, maşallah örtülüde" dediklerinde kafayı yana çevirir ve surat buruşturan bi ifadeyle "saygı duyuyoruz ne yapalım efendim" der:3:

ahahah olum biz kayınvalideleri deiştirek bnm kayınvalidede açıktır ama dindardır seni el üstünde tutar bende seninkiyle takılırım tememm oldu bittiiii-rgulu

ces hoşgeldin bebeğeemm halletinmi işlerini

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
e tabi canım, sen bi de eşinin akrabasına gidiyodun ya aman ha, hep hazır ol sen.

Evet eşimin dayı oğlu.yani sonradan görmeyeceğim biri değil.adamla belki bir ömür karşılıklı oturup çay içmeye mahkumuz düşünsene.ayy ne özensiz ne paspal gelin almışız demesin sonraa:hihi::hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ahahah olum biz kayınvalideleri deiştirek bnm kayınvalidede açıktır ama dindardır seni el üstünde tutar bende seninkiyle takılırım tememm oldu bittiiii-rgulu

hallettim bebegeeeem, hem de çook erken bi durakta indim yürüyyüş yaparak geldim. mothercare'a ugradim ve ogluma 3 adet bacaklı, 3 adet de bacaksız bodu aldım. bir de tırnak makası aldım chicconun. sonra yine yürüdüm yürüdüm geldiiiim. ama çok yoruldum Melisim, yaşlandım ben artık.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

değiştirek deee yinede bulurlar bir kulp şekerim.bunlarınki resmen bahanee.ne olursak olalım bircik oğullarının karısı olduktan sonra gözünüzün üstünde kaş var derler yinede bulurlar bişeyyy:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar