arslananası
Aktif Üye
kızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız[/QUOT
genelde etten tiksinmezdim. farketmezdide. ama hamileliğimde kuzu etinden tiksinir oldum. kokuyor bana. ama dana etini löpür löpür götürüyorum
kızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız[/QUOT
genelde etten tiksinmezdim. farketmezdide. ama hamileliğimde kuzu etinden tiksinir oldum. kokuyor bana. ama dana etini löpür löpür götürüyorum
aman aman gelsin Yasin de yanlız koymasın seni.adı üstünde kaynana adı iştee eminönüne gidicez gvelince mal alacakmış gidemedik ya geçen geldiğinde tek gitti hastalanmış artık tek gitmezmiş bana eşya taşıtamadı a derdi o yasinde bende gelirim izin alıp sen sıkma canını dedi
günaydın kızlarr:cicek:
biraz önce göbek deliğimin çok az altında hissettim sanki kızımııı olabilir mi ? çok mu yakarısı yoksaa:acep:?
biraz önce göbek deliğimin çok az altında hissettim sanki kızımııı olabilir mi ? çok mu yakarısı yoksaa:acep:?
Olmaz mı hiç, gelmiştir oraya kadar tabi.
kıskanmayalı lütfenn:hihh::hihh:
kızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız
yok normal. benim kontroldede oralarda gezdirdi. benim bebğin kafası sağ tarafta ayaklarıda solda. boylu boyunca yatıyordu.
dün dr.da 8 aylık bi gebeş vardı... sürekli kusuyomuş hatun... sen git lavaboya çıkarrrr, sonrada çık ağla salya sümük!!!! korktum bende bişi oldu sandım.... meğer sinirleri bozulmuş kanının iyice yaa...doğuma gircek, düşünsenize haliniiiii
dğru hissetmişsindir canım oralardadır
Kızlar ben dün gece rüyamda oğlumu emzirdiğimi gördüm ve inanın bunu hissettim yaaaa çok güzeldi ne demek acaba
bendede açık bişi yok ama çiğ et görüncee bitiorum pişmişinede tahammülüm yoktur normaldede hamilelik daha beter ettibuzdolabı kokusu hassasiyeti bende de var, ki benim hiç mide bulantım olmadı biliyosun. ama o dolap kokusu çok geriyo beni, iğreniyorum. ne yaptımsa da geçmedi, ve bildigim kadarıyla herkesin dolabında da oluyo galiba. hiçbişiyi de açıkta koymam, sarar sarmalarım ama yine kokuyo yine kokuyo. et de öyle , kokuyo işte. kaynanan kendi yapsın yemekleri. sana niye yaptırıyo yaaaaaaa.
evetettt tebrikler işte o isimsiz kızınnnkıskanmayalı lütfenn:hihh::hihh:
ben hiiççç et yiyemem öle nefret ederim ama işte hamileikte bunun acısını çektimkızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız[/QUOT
genelde etten tiksinmezdim. farketmezdide. ama hamileliğimde kuzu etinden tiksinir oldum. kokuyor bana. ama dana etini löpür löpür götürüyorumay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuoraman aman gelsin Yasin de yanlız koymasın seni.
Olmaz mı hiç, gelmiştir oraya kadar tabi.dün dr.da 8 aylık bi gebeş vardı... sürekli kusuyomuş hatun... sen git lavaboya çıkarrrr, sonrada çık ağla salya sümük!!!! korktum bende bişi oldu sandım.... meğer sinirleri bozulmuş kanının iyice yaa...doğuma gircek, düşünsenize haliniiiii
yapmaaaaaaaaaaaa allah korusunnnnnnn yaaaaaa ayy inşallah bebeğe zararı yoktur
hayırlı sabhlarrrr
hayırlı cumalarr güzel anneler
ben we pasamm geldıııı
ben de gördüydüm de 2 hafta etkisinden çıkamadım, gerçeği nasıl olucak kimbilir bu emzirmelerin, öpmelerin, koklamaların. anlamını bilmiyorum ama ben de.
hayırlı sabhlarrrr
hayırlı cumalarr güzel anneler
ben we pasamm geldıııı
günaydın kızlar :sirin: ben de geldim bi geçmişe bakayım