ay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuor
Ya işte pinti insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor çünkü pintiliklerinin sebebini anlayamıyosun. sıkıntın mı var da para harcamıyosun. ayrıca hediye alacağı kişi de 7 kat yabancı degil, öz be öz oğlu ve torunu(hadi sen el kızısın diyelim seni saymıyorum) insan torununa harcama yapmazsa kim için ne için yapar bilemiyorum yani. Senin yasine söylediklerin de dogru ama adamcağız da annesi hadi öde dediginde, yok ben ödemem sen öde diyemeyecegi icin sana yukleniyo bu sefer bana böyle şeylerle gelme diye. sen de seslenme bu konuda ona boşver. Yasin ne de olsa goruyodur senin annenin de kendi annesinin de yaptıklarını. seslenme ki senin de Yasinle aran bozulmasın.
Annene de soyle artık bence o da bişi almasın. sen iyice onu düşünür oldun çünkü napçak netçek diye. Aldı zaten alacağı kadar. benim annem daha çöp almadı bak düşün, gerçi alcakmış da hadi bakalım görcez