2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuor

Ya işte pinti insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor çünkü pintiliklerinin sebebini anlayamıyosun. sıkıntın mı var da para harcamıyosun. ayrıca hediye alacağı kişi de 7 kat yabancı degil, öz be öz oğlu ve torunu(hadi sen el kızısın diyelim seni saymıyorum) insan torununa harcama yapmazsa kim için ne için yapar bilemiyorum yani. Senin yasine söylediklerin de dogru ama adamcağız da annesi hadi öde dediginde, yok ben ödemem sen öde diyemeyecegi icin sana yukleniyo bu sefer bana böyle şeylerle gelme diye. sen de seslenme bu konuda ona boşver. Yasin ne de olsa goruyodur senin annenin de kendi annesinin de yaptıklarını. seslenme ki senin de Yasinle aran bozulmasın.

Annene de soyle artık bence o da bişi almasın. sen iyice onu düşünür oldun çünkü napçak netçek diye. Aldı zaten alacağı kadar. benim annem daha çöp almadı bak düşün, gerçi alcakmış da hadi bakalım görcez:)

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
günaydın kızlar :sirin: ben de geldim bi geçmişe bakayım

günaydın güzel anneler nasılsınız
günaydınnn güzellerrr...
sana da hayırlı cumalar canımmm hoşgeldiniz
hoısbuldum canımmm ..wusaltına az kalmısss cok sewındımmm
hoşgeldinn yüzdünüzmü nasıl geçtiii anlatsana

kızlar bende yeni hamileydim görmüştümmm etkisinden kurtulamamıştımmm

hosbuldumm cok guzel gectı walla cok ıyı geldııı canımmm

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
bendede açık bişi yok ama çiğ et görüncee bitiorum pişmişinede tahammülüm yoktur normaldede hamilelik daha beter etti

evetettt tebrikler işte o isimsiz kızınnn
ben hiiççç et yiyemem öle nefret ederim ama işte hamileikte bunun acısını çektim

ay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuor

yapmaaaaaaaaaaaa allah korusunnnnnnn yaaaaaa ayy inşallah bebeğe zararı yoktur

hala hissediyorumm:1::1::1:

bizde de durumlar aynı meliscim kız tarafı daha mı ilgili oluyo acaba anlamadım.. benim de annem bi sürü şey almış bebeğe hatta ben daha hiç bişey almadan o almıştı bişeylerr.. ama kayınvalidemden hiç ses yok...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ya kızlarr bu gece resmen içmde bombalı saldırı wardı uyuyamadım sabaha kadr gaz sancısındann yaaa:uzgun:
acaba süt yaparmı gazz aksam esım zorla ıcırdı de 1bardakk

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bendede açık bişi yok ama çiğ et görüncee bitiorum pişmişinede tahammülüm yoktur normaldede hamilelik daha beter etti

bizde de durumlar aynı meliscim kız tarafı daha mı ilgili oluyo acaba anlamadım.. benim de annem bi sürü şey almış bebeğe hatta ben daha hiç bişey almadan o almıştı bişeylerr.. ama kayınvalidemden hiç ses yok...

bizde de tam tersi, görümcem bezini bile aldı ama annem de daha çıt yok, son zaman aldı aldı yoksa küserim valla.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

beraber gitmicekmisin sende onlarla. alın beğenin tam kasaya gidilecek o an çağır kocanı başka şeyler göster. oyala. kaynanan kasada tek kalsın öder heralde bu durumda.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

beraber gitmicekmisin sende onlarla. alın beğenin tam kasaya gidilecek o an çağır kocanı başka şeyler göster. oyala. kaynanan kasada tek kalsın öder heralde bu durumda.

valla ödemeyen ödemez kasaya çağırırı seslenip

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

bizimkiler daha bişey almadılar ama iki tarafta ha bire örüyo yelek ceket elbise patik

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Ya işte pinti insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor çünkü pintiliklerinin sebebini anlayamıyosun. sıkıntın mı var da para harcamıyosun. ayrıca hediye alacağı kişi de 7 kat yabancı degil, öz be öz oğlu ve torunu(hadi sen el kızısın diyelim seni saymıyorum) insan torununa harcama yapmazsa kim için ne için yapar bilemiyorum yani. Senin yasine söylediklerin de dogru ama adamcağız da annesi hadi öde dediginde, yok ben ödemem sen öde diyemeyecegi icin sana yukleniyo bu sefer bana böyle şeylerle gelme diye. sen de seslenme bu konuda ona boşver. Yasin ne de olsa goruyodur senin annenin de kendi annesinin de yaptıklarını. seslenme ki senin de Yasinle aran bozulmasın.

Annene de soyle artık bence o da bişi almasın. sen iyice onu düşünür oldun çünkü napçak netçek diye. Aldı zaten alacağı kadar. benim annem daha çöp almadı bak düşün, gerçi alcakmış da hadi bakalım görcez:)

anneme sölüorum zaten diye ama dayanamıor annemde görürse alır yani bnm durumum bu demez huyu bu bende istiorumki yasin desin ki evet seninkiler bunu yapıor bnmkiler yapmıor yani hakkı teslim etsin istiorum
evlendik 2. senesinde kabnul etti ailesinin bi halt etmediğini ama 2 sene boyunca annem 600 usd verdi diyip dururdu 600 usd oğlu evlenirken vermiş e oğlu onlara araba aldı kardeşine her ay para yolladı ya bu mudur karşılığı birdeutanmadan biz düğün yaptık bilmemne diye konuşuorlardı

gerçi hakkını yemim daha hamile deildim herşeyini anneannesi alsın dedi kadın gayet yüzsüzce bende zaten evlenrikende herşeyi o aldı onuda halleder sıkmayın canınızı demiştim

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar