2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
inş güzelim yaaa çok zor zamanla daha da zor oluyo bu arada ben pek giremiyodum damlaa nerde onu göremiyomm
canım bende bu araa pek gıremıyommı ama gecmıse baktım dun burdaymıs damla
ben sevmeye başlıcam artık, yaz olunca buz gibi içicem o zaman daha az kokuyo çünkü. normalde nefret ediyorum sütteeeeeen. ıyk

ben sımdıde soguk ııcıyorumm yanında ya muz ya cıkolata olacak ama

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
anneme sölüorum zaten diye ama dayanamıor annemde görürse alır yani bnm durumum bu demez huyu bu bende istiorumki yasin desin ki evet seninkiler bunu yapıor bnmkiler yapmıor yani hakkı teslim etsin istiorum
evlendik 2. senesinde kabnul etti ailesinin bi halt etmediğini ama 2 sene boyunca annem 600 usd verdi diyip dururdu 600 usd oğlu evlenirken vermiş e oğlu onlara araba aldı kardeşine her ay para yolladı ya bu mudur karşılığı birdeutanmadan biz düğün yaptık bilmemne diye konuşuorlardı

gerçi hakkını yemim daha hamile deildim herşeyini anneannesi alsın dedi kadın gayet yüzsüzce bende zaten evlenrikende herşeyi o aldı onuda halleder sıkmayın canınızı demiştim
iyi demissin, evlenen insana 600 dolar vermekle de noluyosa, sanki 600 dolarla ne yapilir dogru duzgun. hem vercek tabi Allah Allah, e dügünü yapmak da onun işi zaten, yok oonu da nnen yapsaydı bir de. iyice sinir oldum senin bu kaynanaya yaaaaa, deli mı ne.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
anneme sölüorum zaten diye ama dayanamıor annemde görürse alır yani bnm durumum bu demez huyu bu bende istiorumki yasin desin ki evet seninkiler bunu yapıor bnmkiler yapmıor yani hakkı teslim etsin istiorum
evlendik 2. senesinde kabnul etti ailesinin bi halt etmediğini ama 2 sene boyunca annem 600 usd verdi diyip dururdu 600 usd oğlu evlenirken vermiş e oğlu onlara araba aldı kardeşine her ay para yolladı ya bu mudur karşılığı birdeutanmadan biz düğün yaptık bilmemne diye konuşuorlardı

gerçi hakkını yemim daha hamile deildim herşeyini anneannesi alsın dedi kadın gayet yüzsüzce bende zaten evlenrikende herşeyi o aldı onuda halleder sıkmayın canınızı demiştim

offf melis ne koymuşsun lafı. süpper

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

ıyı laf koymuusun melısım yaa
we artık takmakafana deemek bole geldıer bole gıdeecekler pinti....
yasınede kızma canım bırı ıcın kolay degılkı aılesınn yanlısını kabul etmek
salla gıtsın he lafınıda esırme tabıkısı

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

benim annem de alıyo durmadan her gün arıyo şunu aldım bunu aldım diye ama işte kayınvaldemden tık yok ona yatak yastık yorgan yaptıracam görümce de taşıma seti ve anakucağı almış

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

iyi demişsin valla yüzsüz kadın biri bişeyalıyosa öteki de almalı bence biri almıyosa öteki de almasın

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
inş güzelim yaaa çok zor zamanla daha da zor oluyo bu arada ben pek giremiyodum damlaa nerde onu göremiyomm
damla 3 gündr yoğundu bugün uyuyordur sanırım
ay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuor

beraber gitmicekmisin sende onlarla. alın beğenin tam kasaya gidilecek o an çağır kocanı başka şeyler göster. oyala. kaynanan kasada tek kalsın öder heralde bu durumda.
ahahah iyi fikir
valla ödemeyen ödemez kasaya çağırırı seslenip

bu da doğruuu hemde çok doğruu en kötü kendi öder sonra yasine laf sokar :D gerçi bnm beynimde şöle bir senaryodagelişior

evlilik aşamasındaydık annemle beni eminönüne çağırdılar bende gelin alışverişi diyee sevine sevine gittim meğersem kaınvalidem kendine mal alcakmış hala anlamam bizi niye çağırdıklarını yasine bunun lafını soktuğumdada size gelin çarşısımı dedik gelin dedik geldiniz dmeişti ayy sinirlendim yine

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
benim annem de alıyo durmadan her gün arıyo şunu aldım bunu aldım diye ama işte kayınvaldemden tık yok ona yatak yastık yorgan yaptıracam görümce de taşıma seti ve anakucağı almış

ooo duygucugum ıyı almıslarrr yıneee yaw:nanik:
bızde zaten ılk torunu anane alır cogu seyını
ama bız oda alamayı dusundugumz ıcın sagolsun kayınpedr yardım edecek bı kısmınaa

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
ahahah iyi fikir
bu da doğruuu hemde çok doğruu en kötü kendi öder sonra yasine laf sokar :D gerçi bnm beynimde şöle bir senaryodagelişior

evlilik aşamasındaydık annemle beni eminönüne çağırdılar bende gelin alışverişi diyee sevine sevine gittim meğersem kaınvalidem kendine mal alcakmış hala anlamam bizi niye çağırdıklarını yasine bunun lafını soktuğumdada size gelin çarşısımı dedik gelin dedik geldiniz dmeişti ayy sinirlendim yine

bu yasin cokmu sessız bırı melıss yanı sana karsıdamı ole

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ooo duygucugum ıyı almıslarrr yıneee yaw:nanik:
bızde zaten ılk torunu anane alır cogu seyını
ama bız oda alamayı dusundugumz ıcın sagolsun kayınpedr yardım edecek bı kısmınaa

e görğmcem alacak tabi aynılarından ve daha çoğunu ben de ona aldım tabi benim kociş hiç durmuyo her görüşmelerinde bişeler alıyo onunkilere onunkiler ikiz bi de birinwe alınca öbürüne de alıyon.Ama canım yaaa üzülüyom ben de çünkü görümcemin kızında duyma problemi var 4 ay oldu doğdukları hala işitme testine yanıt vermiyormuş oğlan iyi de kız bizi yoruyo bayaa bi de yarık damak yarık dudak doğmuştu dudağını düzelttiler damak da yarıya kadar düzeltildi bi de bu duyma problemi çıktı çok üzülüyorum severim ben görümcemi

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kızlar oğluşum şuan kıpır kpır ilk defa bu saatlerde böyle:cokkomik::bebecik:bebecik
oyyy yerım ben oglusumun kankasınııı
e görğmcem alacak tabi aynılarından ve daha çoğunu ben de ona aldım tabi benim kociş hiç durmuyo her görüşmelerinde bişeler alıyo onunkilere onunkiler ikiz bi de birinwe alınca öbürüne de alıyon.Ama canım yaaa üzülüyom ben de çünkü görümcemin kızında duyma problemi var 4 ay oldu doğdukları hala işitme testine yanıt vermiyormuş oğlan iyi de kız bizi yoruyo bayaa bi de yarık damak yarık dudak doğmuştu dudağını düzelttiler damak da yarıya kadar düzeltildi bi de bu duyma problemi çıktı çok üzülüyorum severim ben görümcemi

anladım canımmm daımı muhabbet olsun inşşş

derus

Aktif Üye
Tepki
123

ah canım ya ben de üzüldüm şiimdi ama teknoloji çok ilerledi çok güzel cihazlar var artık inş.gerek kalmazda.bu arada eşin geliyormuş duygu sevindim senin adına...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247

düzelırr inş canımmm tüp bebekmıydııı

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
iyi demissin, evlenen insana 600 dolar vermekle de noluyosa, sanki 600 dolarla ne yapilir dogru duzgun. hem vercek tabi Allah Allah, e dügünü yapmak da onun işi zaten, yok oonu da nnen yapsaydı bir de. iyice sinir oldum senin bu kaynanaya yaaaaa, deli mı ne.
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık
offf melis ne koymuşsun lafı. süpper
5 senede tek koyabildiğim laftır-ciko
ıyı laf koymuusun melısım yaa
we artık takmakafana deemek bole geldıer bole gıdeecekler pinti....
yasınede kızma canım bırı ıcın kolay degılkı aılesınn yanlısını kabul etmek
salla gıtsın he lafınıda esırme tabıkısı
esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer
yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz
iyi demişsin valla yüzsüz kadın biri bişeyalıyosa öteki de almalı bence biri almıyosa öteki de almasın
bencede buna tammen katılıorum
ahahah iyi fikir

bu yasin cokmu sessız bırı melıss yanı sana karsıdamı ole

evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
düzelırr inş canımmm tüp bebekmıydııı
yok tatlım normal gebelik çift yumurta ikizleri işte ama aksiliklerden kurutlamadı yavrum b türlü daha küçücükken kaç kere narkoz aldı bi de fıtık çıkmıştı kasığında onu da aldılar helak oldu yavrucak
yaa düğün daha bomba bizde nikah nikahtan sonra 100 kişilik bir davet oldu bnm sülaleme tembihledik para takında düğünü ödeyelim diye herkes altın +para taktı yani kendi paramızı kendimiz ödedik geri kalanda yine düğünde takılanlarla ödendi gerçi yasin babasının 1 milyar verdiğini iddia edior ama ben inanmıorum takılanlarında ne kdr olduğunu bilmediğim için günahları boyunlarına yani biz herşeyimizi kendimi yaptık

5 senede tek koyabildiğim laftır-ciko

esirgeyebilen bir lafım yok onlara karşı susuorum huzurumuz bozulmasın diye ama yasine patlıorum bu sefer

yaptır valla ben benimkine arada çakıorum lafları şunlar eksik diye ee seninkiler almış bana bişi kalmaz dior yüzsüz

bencede buna tammen katılıorum

evet baya sessizdir yani 5 yıldır tanırım ilk defa bu mart ayında annesi bunu para para diye yemiş bitirmiş telde yeter artık yaaa ben 3 yıllık evliyim daha karıma almadım size aldıklarımı demiş te hatırlasana akynanam buraya gelip bana kan ksuturmuştu

kızzz seninki de baya yüzüszmüş anam sen lafını esirgeme bence baksana o senden hiç esirgemiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar