2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
adı üstünde kaynana adı iştee eminönüne gidicez gvelince mal alacakmış gidemedik ya geçen geldiğinde tek gitti hastalanmış artık tek gitmezmiş bana eşya taşıtamadı a derdi o yasinde bende gelirim izin alıp sen sıkma canını dedi
aman aman gelsin Yasin de yanlız koymasın seni.
günaydın kızlarr:cicek:
biraz önce göbek deliğimin çok az altında hissettim sanki kızımııı olabilir mi ? çok mu yakarısı yoksaa:acep:?

Olmaz mı hiç, gelmiştir oraya kadar tabi.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız

dün dr.da 8 aylık bi gebeş vardı... sürekli kusuyomuş hatun... sen git lavaboya çıkarrrr, sonrada çık ağla salya sümük!!!! korktum bende bişi oldu sandım.... meğer sinirleri bozulmuş kanının iyice yaa...doğuma gircek, düşünsenize haliniiiii :(

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
dün dr.da 8 aylık bi gebeş vardı... sürekli kusuyomuş hatun... sen git lavaboya çıkarrrr, sonrada çık ağla salya sümük!!!! korktum bende bişi oldu sandım.... meğer sinirleri bozulmuş kanının iyice yaa...doğuma gircek, düşünsenize haliniiiii :(

ay inşallah geçer onun da zor valla.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar ben dün gece rüyamda oğlumu emzirdiğimi gördüm ve inanın bunu hissettim yaaaa çok güzeldi ne demek acaba

ben de gördüydüm de 2 hafta etkisinden çıkamadım, gerçeği nasıl olucak kimbilir bu emzirmelerin, öpmelerin, koklamaların. anlamını bilmiyorum ama ben de.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
buzdolabı kokusu hassasiyeti bende de var, ki benim hiç mide bulantım olmadı biliyosun. ama o dolap kokusu çok geriyo beni, iğreniyorum. ne yaptımsa da geçmedi, ve bildigim kadarıyla herkesin dolabında da oluyo galiba. hiçbişiyi de açıkta koymam, sarar sarmalarım ama yine kokuyo yine kokuyo. et de öyle , kokuyo işte. kaynanan kendi yapsın yemekleri. sana niye yaptırıyo yaaaaaaa.
bendede açık bişi yok ama çiğ et görüncee bitiorum pişmişinede tahammülüm yoktur normaldede hamilelik daha beter etti
kıskanmayalı lütfenn:hihh::hihh:

günaydın kızlarr:cicek:
biraz önce göbek deliğimin çok az altında hissettim sanki kızımııı olabilir mi ? çok mu yakarısı yoksaa:acep:?
evetettt tebrikler işte o isimsiz kızınnn
kızlar yaa zaten midesi bulanan tek erkek annesi elma gerisi hep kız[/QUOT

genelde etten tiksinmezdim. farketmezdide. ama hamileliğimde kuzu etinden tiksinir oldum. kokuyor bana. ama dana etini löpür löpür götürüyorum
ben hiiççç et yiyemem öle nefret ederim ama işte hamileikte bunun acısını çektim
aman aman gelsin Yasin de yanlız koymasın seni.

Olmaz mı hiç, gelmiştir oraya kadar tabi.
ay ces bak ben neler düşünüorum şimdi bu zahet olcak ama 1 tanecik hastane çıkışı alcaktı yaa kaynanamın torununa hediyesi bu eminönünden hastane çıkışı alacakmış neysee şimdi onuda yasine ödetcek bende buna takılıorum akşam yasine söledim kızdı bana bende dedim bnm tarafım enayimi elimizi cebimize attırmadılar herşeyimizi aldılar o da bana böle şeylerle gelmee dedi gıcık oluorum yaa evlenirkende böleydi yine böle ve bnm cidden annem borç harç içinde kokruorum kendine bişi yapcak diye babam 2 çocuk okutuor bu yaşında çalışıor onlarda hiçbir maddi sorun yok ama böleler çok sinirime dokunuor

yapmaaaaaaaaaaaa allah korusunnnnnnn yaaaaaa ayy inşallah bebeğe zararı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar