2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
oh oh maşallah çok sevindim tatlım ilaca karşıdır genelde o yüzden kestirmiştir vitaminleri, bizden bahsettin mi?

siz 3.doktorumsunuz inşallah son olucak beraber doğuma gidicez dedim, size gelen 2 arkadaşım var onlar tavsiye ettiler dedim.Kim dedi Mehtap dedim soyadını sordu hatırlayamadım hem de aklımdaydı girmeden faceden bakarım diyodum heyecandan unuttum:huhuu: teşekkür etti inşallah dedi o zaman oğlumuzla tanışalım bakalım dedi çok sevimli bi adammış çok içim ısındı..

28 mayısta gidecem bende sonra 1 hafta izne çıkacak galiba Düzgün bey

evet söyledi izine çıkıcağını.. bende 26 mayısta giderim şeker yüklemesi için. Randevu almana gerek yok sabah erken gel hallederler burda dedi..

cnm kendim gibi senin adına çok sevindim insanın doktorunu sevmesi çok önemli hadi bakalım maşallah annesi ve oğluna cnm...

sağol yelizcim valla üzerimden büyyyüüük bi yük kalktı çok rahatladım..Şu şekeri de hayırlısıyla atlatırsak sonrası daha güzel olacak inşallah..

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ne güzel kızlar, siz memnun olduğunuz bir doktora sahipsiniz ama benim doktorum bile belli değil :-(( kimbilir nereye taşınacağım ve hangi hastaneyi seçeceğim :lilav:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ne güzel kızlar, siz memnun olduğunuz bir doktora sahipsiniz ama benim doktorum bile belli değil :-(( kimbilir nereye taşınacağım ve hangi hastaneyi seçeceğim :lilav:

izmire geeel, benim doktoruma gidelim beraber. sen tayin mi bekliyodun eşin mi bekliyodu neydi durum?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
başlarda olan öndelik geridelik sonradan oturuyo rayına canım. ama iri giderse de erken dogar belki de. iri de olabilir, her halükarda başarılı olan sensin çünkü çok güzel beslemişsin bebegini.

teyzelerine bana çekecek herhalde 4 e yakın doğmuşuz hepimiz

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
damlam

valla çok sevindim artık sonuna kadar böyle devam edersin inşallah benim koca nın dediği gerçekten çok DÜZGÜN bir adam :nanik:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
başlarda olan öndelik geridelik sonradan oturuyo rayına canım. ama iri giderse de erken dogar belki de. iri de olabilir, her halükarda başarılı olan sensin çünkü çok güzel beslemişsin bebegini.

zamanında olsun yaa erken doğum tehlikem hiç olmadı şimdiye kadar şimdiden sonra da olmaz inşallah ama zor çıkmasa bari olduğu yerden:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
zamanında olsun yaa erken doğum tehlikem hiç olmadı şimdiye kadar şimdiden sonra da olmaz inşallah ama zor çıkmasa bari olduğu yerden:cokkomik:

erken dogardan kastım, gelişimini tamamlayıp erken dogar demek istemiştim. tehlikeli bir durum diler miyim hiç senin içiiin. Zamanlı saglikli dogsun insallah.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
izmire geeel, benim doktoruma gidelim beraber. sen tayin mi bekliyodun eşin mi bekliyodu neydi durum?

yok canım ya, ben doğumdan sonra çalışmayacağım o nedenle semti değiştireceğiz. benim iş yerime yakın diye oturuyoduk. ama henüz ev bulamadık. aramalarımızı genişlettik. istanbulun birçok semtine bakıyoruz anadolu ve avrupa. bir de site olsun istiyoruz çocuğun rahat büyüyebileceği bi yer olsun diye de çok ince eleyip sık sokuyoruz o nedenle evsiz kaldık :-((((

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yok yok endişelenme ne güzel besleniyo işte kızın maşallah bizimkide başlarda 1 hafta öncen gidiyodu şimdi tam haftasıyla uyumluymuş..Hem iri olsun ele avuca gelir mıncırırsın kızını bol bol fena mı :1:

iri de olsa olmasa da her şekilde mıncıklıcam ben zaten onu ben sakin sevemem çocugu zaten

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlar geçmişi okudum da şimdiden doğum muhabbetleri başlamış :) korkutmayın kendinizi şimdiden. sonra bilgilerimizi paylaşırız :) damlacım kabızlık sorunun varsa erik ye derim.özellikle yatmadan önce. la ben varya yatıyom kalkıyom erik yiyom.zavallı yavrum erikle besleniyo. ya erikte vitamin felan varmıdır acaba.kalsiyım felan.bari boşa yememiş olurum.bi bakem netten.:bebecik:bebecik

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok canım ya, ben doğumdan sonra çalışmayacağım o nedenle semti değiştireceğiz. benim iş yerime yakın diye oturuyoduk. ama henüz ev bulamadık. aramalarımızı genişlettik. istanbulun birçok semtine bakıyoruz anadolu ve avrupa. bir de site olsun istiyoruz çocuğun rahat büyüyebileceği bi yer olsun diye de çok ince eleyip sık sokuyoruz o nedenle evsiz kaldık :-((((

biz de 2 ay önce oyle bi giriştik izmirde ev baktık. bizim oturdugumuz yere jeotermal gelmedi hala (ama etrafta var) sinirimiz bozuldu taşınalım dedik. ama ben mimar eşim inş. müh. olunca hiçbiyeriçimize sinmedi. oturuyoruz evimizde. 2012'de de gelcekmis zaten jeotermal.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
kızlar yarın aşımın 2. sini yaptırcam aslında p.tesiydi de ben evde dinleneyim diye cuma olsun istedim. dua edin de geçen defaki gibi olmasın

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
damlacıma aldığın pijama takımlarını gördüm bayıldım aldığın yer avcıların tam olarak neresinde başka çeşitlerde var mı bende bir gidip bakmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar