2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damlam

valla çok sevindim artık sonuna kadar böyle devam edersin inşallah benim koca nın dediği gerçekten çok DÜZGÜN bir adam :nanik:

sağol mehtabımm Allah razı olsun senden valla.. Annemde aynı yorumu yaptı adı gibi Düzgün bi adammış çok beğendim dedi. Daha ilk defa gitmeme rağmen hemen kartını verdi ne zaman istersen ara aklına takılanları sor acil bişi olursa mutlaka ara falan dedi. Çoook beğendim çoooook -ciko

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
biz de 2 ay önce oyle bi giriştik izmirde ev baktık. bizim oturdugumuz yere jeotermal gelmedi hala (ama etrafta var) sinirimiz bozuldu taşınalım dedik. ama ben mimar eşim inş. müh. olunca hiçbiyeriçimize sinmedi. oturuyoruz evimizde. 2012'de de gelcekmis zaten jeotermal.

:))) mimarla inşaat mühendisi burda da tanıdığım var. çok zor gerçekten

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
arkidişlerim ben çıkıyorum yavaş yavaş.
bu arada spora başladım ben. evdeki adım aletini kullanıyorum artık. hamlamışım. 100 adım attım bacaklarım koptu.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
sağol mehtabımm Allah razı olsun senden valla.. Annemde aynı yorumu yaptı adı gibi Düzgün bi adammış çok beğendim dedi. Daha ilk defa gitmeme rağmen hemen kartını verdi ne zaman istersen ara aklına takılanları sor acil bişi olursa mutlaka ara falan dedi. Çoook beğendim çoooook -ciko

evet canım ben arıyorum bazen cebini her zaman açıyor bir iki kere git artık adınla hitap edecek sana bana oooo mehtap gelmiş meslekdaşım diyor :cokkomik::cokkomik:

alalh senden de razı olsun tatlım senin yavrun benim yavrum en iyi doktorlara gitsin isterim inan ki

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
arkidişlerim ben çıkıyorum yavaş yavaş.
bu arada spora başladım ben. evdeki adım aletini kullanıyorum artık. hamlamışım. 100 adım attım bacaklarım koptu.

haydi bakalım cesika baş başşşşşşşş sana .

bizde yürüşlere başladık ya 2 km yürüyoz salı günü Cemile var diye aman göbeğime sancılar girdi diyerek kaçtım eve gelip diziyi açınca eşimde hee senin sıkıntı belli oldu dedi :cokkomik:

kimi kandırıyorsam artık

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damla benmi kaçırdım bilmiyorum ama sen aşı oldunmu?

oldum canım detaylıya gittiğim gün oldum ilk dozu ayın 3üydü. 3 haziranda da 2.doz var.

selam kızlar geçmişi okudum da şimdiden doğum muhabbetleri başlamış :) korkutmayın kendinizi şimdiden. sonra bilgilerimizi paylaşırız :) damlacım kabızlık sorunun varsa erik ye derim.özellikle yatmadan önce. la ben varya yatıyom kalkıyom erik yiyom.zavallı yavrum erikle besleniyo. ya erikte vitamin felan varmıdır acaba.kalsiyım felan.bari boşa yememiş olurum.bi bakem netten.:bebecik:bebecik

Onu da deneyelim bakalım ama benimki ezelden beri nazlı hamilelikte iyice coştu kanamalar başladı :cee

damlacıma aldığın pijama takımlarını gördüm bayıldım aldığın yer avcıların tam olarak neresinde başka çeşitlerde var mı bende bir gidip bakmak istiyorum

beğenmene sevindim canım. Avcılar çarşıda yukarıdan aşağı yürürken sağ tarafta önce Kompedan var iç çamaşırı mağazası az aşağısında da Loya var yine iç çamaşırı satıyor. Loyanın alt katında hepsi var. Değişik modellerde vardı git bi bak derim. LTB nin çok yakınında oluyor.

damla

serap da gidecekti bugün saat 5 de randevusu vardı belki o söyler

ya ya okudum kötü olmuş Serapçıma üzüldüm. Belki konuşurlar bugün hehe

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
allaaaahh kızlaarrr.la benim hakkım yenmiş valla.kızlar dediğim gibi erik kabızlığa iyi geliyomuşş.bi deeee kansızlığaaa.oh oh iyi.iştah açıyomuşşş, enerji veriyomuşş,muşta muşş.ulaen bayılırdım eriğe şimdi aşık oldumm valla.kızlar muhakkak yiyin.:1::1::1::1::1:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
evet canım ben arıyorum bazen cebini her zaman açıyor bir iki kere git artık adınla hitap edecek sana bana oooo mehtap gelmiş meslekdaşım diyor :cokkomik::cokkomik:

alalh senden de razı olsun tatlım senin yavrun benim yavrum en iyi doktorlara gitsin isterim inan ki

canımmm çok sağol :sarilma:

allaaaahh kızlaarrr.la benim hakkım yenmiş valla.kızlar dediğim gibi erik kabızlığa iyi geliyomuşş.bi deeee kansızlığaaa.oh oh iyi.iştah açıyomuşşş, enerji veriyomuşş,muşta muşş.ulaen bayılırdım eriğe şimdi aşık oldumm valla.kızlar muhakkak yiyin.:1::1::1::1::1:

ay çok sevindim bu habere bende bayılırım valla yeşil erikten bahsediyoz dimi nesli? süper haber verdin bana hemen başlarım ohhh -ciko

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
oldum canım detaylıya gittiğim gün oldum ilk dozu ayın 3üydü. 3 haziranda da 2.doz var.

Onu da deneyelim bakalım ama benimki ezelden beri nazlı hamilelikte iyice coştu kanamalar başladı :cee

beğenmene sevindim canım. Avcılar çarşıda yukarıdan aşağı yürürken sağ tarafta önce Kompedan var iç çamaşırı mağazası az aşağısında da Loya var yine iç çamaşırı satıyor. Loyanın alt katında hepsi var. Değişik modellerde vardı git bi bak derim. LTB nin çok yakınında oluyor.

ya ya okudum kötü olmuş Serapçıma üzüldüm. Belki konuşurlar bugün hehe

çok teşekkür ederim canım çok güzel tarif ettin avcılar çarşıyı biliyorum kompedanında yerini biliyorum bulurum en kısa zamanda giderim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

nesli kız

benim tükettiğim eriği var ya 10 hamile tüketemez dudaklım tuzdan şişiyor gene yiyorum allahım ne keyifle seviyorum uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
öperim göbüşlerinizden.

anneme gidiyoruz iki hamile kardeş neyi var neyi yok kadının süpüreceğiz :1::1: 1 aylık erzağını yeriz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar