2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
canımmm çok sağol :sarilma:

ay çok sevindim bu habere bende bayılırım valla yeşil erikten bahsediyoz dimi nesli? süper haber verdin bana hemen başlarım ohhh -ciko

evet damlacım evet erik erik.kız ben sabah akşam yiyom.markete gidiyom diretkt erik dolduruyom poşete :1::1: diyorum ya benim cücük erikle besleniyo sadece.dışarı çıkarken bile cebimi çocuk gibi erik doldurup çıkıyom hahah.

bi de sen bak istersen faydalarına damlacım :1:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
selam kızlar:huhuu: aşımı yaptırdım ben de çok şkür beklediğim gibi olmadı. umarım böyle devam eder .özgee seninki çok mu ağrıyor?umarım herkes iyidir geçmişe bakıyorum doğumdan bahsedilmiş etkilenmemk için okuyamıyorum kızlar çünkü ben çok korkağımdır:acep: akışına bıraktım o yüzden...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
damlacım senin adına çok sevindim. güzel haberlerlerlerle gelmişsin .Gözünaydın.Maşallah orkana:lala:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlar:huhuu: aşımı yaptırdım ben de çok şkür beklediğim gibi olmadı. umarım böyle devam eder .özgee seninki çok mu ağrıyor?umarım herkes iyidir geçmişe bakıyorum doğumdan bahsedilmiş etkilenmemk için okuyamıyorum kızlar çünkü ben çok korkağımdır:acep: akışına bıraktım o yüzden...

canım hemşirenin eli çok hafifti eve geldim yemek falan yaptım zorladım biraz galiba ağrıyor sızlıyor daha doğrusu :uzgun::uzgun: geçmiş olsun canım sanada

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
tşk canım beklediğim kadar acımadı.umarım böyle devam eder.sizin düğün ne zaman?

Hımm sevindim o zamann:panter:
Düğün 26 Haziran canım.
Oturacakları ev tadilatta,ustaları falan eşin ayarladığı için genelde orda oluyoruz.
Çok yorulmuyorum ama gene de zor işler işte..
Biz atlatmışız ne güzel:hihi:
Allah evleneceklere kolaylık versin.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
Hımm sevindim o zamann:panter:
Düğün 26 Haziran canım.
Oturacakları ev tadilatta,ustaları falan eşin ayarladığı için genelde orda oluyoruz.
Çok yorulmuyorum ama gene de zor işler işte..
Biz atlatmışız ne güzel:hihi:
Allah evleneceklere kolaylık versin.

amin canım. size de kolay gelsin.herkesin farklı koşturmacası var bu hayatta.bu arada senin randevu da pazartesi değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar