canım Allah kolaylık versin geçen defaki dozun ağır olmuştu senin inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın hemencecik geçer kolun..
amin canım inşallah bakalım göreceğiz artık
canım Allah kolaylık versin geçen defaki dozun ağır olmuştu senin inşallah aynı sıkıntıları yaşamazsın hemencecik geçer kolun..
canımmm çok sağol :sarilma:
ay çok sevindim bu habere bende bayılırım valla yeşil erikten bahsediyoz dimi nesli? süper haber verdin bana hemen başlarım ohhh -ciko
sanada şimdiden geçmiş olsun canım
oldum canım detaylıya gittiğim gün oldum ilk dozu ayın 3üydü. 3 haziranda da 2.doz var.
kaçırmışım demekki bende 10nunda oldum bi dahaki 10 haziran hangi hemşire bakıyor sana....
hatice hemşire bakıyo canım bana. Ama aynı sağlık ocağı değildir bizim. Sen neredekine bağlısın? Bizim İnnovianın burda sağlık ocağı var ona gidiyorum
aa ne güzel tesadüf olmuş gerçekten kilodaş oğlanlar
sağol canım 29 cm olmuş yakışıklım
selam kızlaraşımı yaptırdım ben de çok şkür beklediğim gibi olmadı. umarım böyle devam eder .özgee seninki çok mu ağrıyor?umarım herkes iyidir geçmişe bakıyorum doğumdan bahsedilmiş etkilenmemk için okuyamıyorum kızlar çünkü ben çok korkağımdır:acep: akışına bıraktım o yüzden...
Selam kızlar,gene kaçak göçek ben geldim-rgulu
Nasılsınız,herkes iyi mi,her şey yolunda mı ??
canım hemşirenin eli çok hafifti eve geldim yemek falan yaptım zorladım biraz galiba ağrıyor sızlıyor daha doğrusu :uzgun::uzgun: geçmiş olsun canım sanada
hoşgeldin esracım ben iyiyim aşımı oldum bugün sen nasılsın
Hoşbulduk canım,geçmiş olsun,acımamıştır umarım:acep:
Biz de çok iyiyiz kızımla,koşturmaca devam
tşk canım beklediğim kadar acımadı.umarım böyle devam eder.sizin düğün ne zaman?
Hımm sevindim o zamann
Düğün 26 Haziran canım.
Oturacakları ev tadilatta,ustaları falan eşin ayarladığı için genelde orda oluyoruz.
Çok yorulmuyorum ama gene de zor işler işte..
Biz atlatmışız ne güzel
Allah evleneceklere kolaylık versin.