2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:))) nasıl başaracaksın canımmmmm

cesodogum canım, yeni bi teknik :) ben rahatlatırım seni, motive ederim dogurasın gelir kendi kendine.

ayyy gelsene çok seviniriz biz ben sen hamile kardeşim evde iki bekar kız kardeşim sonracıma alamanya dan gelen teyzem (gerçekten burda) sonra karşı apartmanımızda oturan teyzem ve kızlar tam bir ostorojen patlaması yaşarız bizim içimizdeki minik erkeklerde ne oluyorrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa derler

ay ne güzel olur cesika yaaa

valla süpper olur. bol bol sohbetler ederiz,

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
boyu 29 cm olmuş : nazar: amniyo sıvım biraz fazla olduğu için tatlıyı kestik dedim tamam iyi yapmışsın dedi zaten ayrıntılı için Recep beye gitmekle çok doğru bi seçim yapmışsın dedi işinin uzmanını bulmuşsun dedi. Tehlike sınırında değil sadece kontrol etmemiz yeteli dedi. Elevit ve balık yağğını bırak sadece demir iç dedi.Bir de kabızlık sorunum için ilaç yazdı. çok pozitif,ilgili,güler yüzlü, ben sormadan herşeyi detaylı anlatan süper bi adam. Gönül rahatlığıyla gidicem artık Düzgün beye..Hastaneyi de beğendim herşey 10 numara kızlar

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..

2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı..Tansiyonum normal, kilomu beğendi. Oğlum poposunu döndü yüzünü göstermedi bize :cokkomik: 640 gram olmuş tosunum

maşallah tosun paşamıza çoks evindim herşeyin iyi olmasına

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
boyu 29 cm olmuş : nazar: amniyo sıvım biraz fazla olduğu için tatlıyı kestik dedim tamam iyi yapmışsın dedi zaten ayrıntılı için Recep beye gitmekle çok doğru bi seçim yapmışsın dedi işinin uzmanını bulmuşsun dedi. Tehlike sınırında değil sadece kontrol etmemiz yeteli dedi. Elevit ve balık yağğını bırak sadece demir iç dedi.Bir de kabızlık sorunum için ilaç yazdı. çok pozitif,ilgili,güler yüzlü, ben sormadan herşeyi detaylı anlatan süper bi adam. Gönül rahatlığıyla gidicem artık Düzgün beye..Hastaneyi de beğendim herşey 10 numara kızlar

boyuna da kocaman bi maşallah cetvel kadar olmuş yaww

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

oh oh maşallah çok sevindim tatlım ilaca karşıdır genelde o yüzden kestirmiştir vitaminleri, bizden bahsettin mi?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

İçine sindigine çok sevindim ben ya, inşallah herşey yolunda devam eder.

tamm o zaman canm bu görev senin hele bi doğurtama beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :deli:

çatır çatır dogurturum ben seni valla.

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Canım, sen ben ve Tuba (liberty) tam 23+6'da gittik, üçümüzünki de 640 gr cikti. kilodas oldu ogullarımızzzzzzz. Maşallah maşallaaaaaah.1640ları 2640ları görelim inşallah.

aa ne güzel tesadüf olmuş gerçekten kilodaş oğlanlar

maşallah oğluşuna herşeyin normal olması çok güzel boyunu ölçebildi mi peki tosunun
sağol canım 29 cm olmuş yakışıklım

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..

cnm kendim gibi senin adına çok sevindim insanın doktorunu sevmesi çok önemli hadi bakalım maşallah annesi ve oğluna cnm...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ya ben endişelenmeye başladım benim kız biraz iri mi olcak ne

başlarda olan öndelik geridelik sonradan oturuyo rayına canım. ama iri giderse de erken dogar belki de. iri de olabilir, her halükarda başarılı olan sensin çünkü çok güzel beslemişsin bebegini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar