2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
genel olarak herkes iyi esracım Ces şeker yüklemesi oldu sonuçları süper, damla bugün doktora gidecekti böleeee işte

ces adına sevindim cnm bu şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor? ben doktoruma sordum var daha dedi bana ben şuan 22+6 oldum geç kalmayayım:acep: damlada inş. güzel haberlerle gelir

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Günaydın kızlar..
dün gece resmen faciaaaa..
gece miğde yanması ve bulantısıyla uyandım, kabuslar, uyanıkken ışıkların yanıp söndüğünü görmeler. dün gece dua ede edee zorla yattım.. en az 30 kere kalkmışımdır...
çok kötüyüm uykum vaaaaaaaaar...:uzgun:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Günaydın kızlar..
gece miğde yanması ve bulantısıyla uyandım, kabuslar, uyanıkken ışıkların yanıp söndüğünü görmeler. dün gece dua ede edee zorla yattım.. en az 30 kere kalkmışımdır...

geçmiş olsun cnm reflü var galiba sendede benimde midem felaket gaviskon rennie içiyorum arada bide yastığımı yükselttim biraz faydası oluyor daha rahat uyuyorum tavsiye ederim

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Günaydın kızlar..

geçmiş olsun..mide yanmaları başlaması normalmiş bu haftalarda..bendede 2 gündür göğsümün ortasındaki kemikte ağrı oluyo nedendir anlıyamadım aniden giriyo kalakalıyorum Allah tan fazla uzun sürmüyo..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
geçmiş olsun cnm reflü var galiba sendede benimde midem felaket gaviskon rennie içiyorum arada bide yastığımı yükselttim biraz faydası oluyor daha rahat uyuyorum tavsiye ederim

zaten 2 yastıkla yatıyorum, gece dayanamadım zaten aldım bi renne. ama hiç bu kadar rahatsız olduğumu hatırlamıyorum..

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Gebelikte Mide Yanması

Karında sürekli büyüyen bebeğiniz karnınıza baskı uygular ve bu baskı bazen hazımsızlığa yol açabilir. Yanma ve mide bulantılarından, sık ancak az miktarlarda yiyerek korunabilirsiniz. Ayrıca yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. Eğer mide yanmaları geceleri yoğunlaşıyorsa uzandıktan sonra iki saat bir şey yemeyin. Süt ürünleri ve kalsiyum hapları doğal anti-asitlerdir ancak fazla miktarda kullanmamak gerekir. Lütfen bu konuda doktorunuza danışın.

bilgikutum.com alıntıdır..

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

akşam yemeklerini az ve sade yemeye bakın kızlar...bende 2 gündür çok yoğun reflü yaşıyorum. yastığında işe yaradığına eminim amaaa...bana ,iyi geliyor.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın kızlar..

Çok geçmiş olsun canım ya, kabuslar ve sanrılarla daha dakötüleşmiştir mide agrisi, ne de olsa psikoloji de cok etkiliyo mideyi. azcık uyuyp gelebilseydin işe çok iyi olurdu ama inşallah gün su gibi akıp geçer senin için.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
akşam yemeklerini az ve sade yemeye bakın kızlar...bende 2 gündür çok yoğun reflü yaşıyorum. yastığında işe yaradığına eminim amaaa...bana ,iyi geliyor.

haklısın tabiki kızartmalar, acı, aşırı yağlı yemekler, baharatlı, turşu yememek gerek. bide akşamları yatmadan bir bardak şekersiz ılık süt içmekte iyi geliyor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
haklısın tabiki kızartmalar, acı, aşırı yağlı yemekler, baharatlı, turşu yememek gerek. bide akşamları yatmadan bir bardak şekersiz ılık süt içmekte iyi geliyor

süt de beni mahvediyo biliyo musun Esra? doktora sordum da sevmeden ictigim icin yapıyomus. yoksa süt mideye yararlıymış aslında, ama nefffret ediyorum süt içmekten. ama mecbur içiyorum yakışıklımız için.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
süt de beni mahvediyo biliyo musun Esra? doktora sordum da sevmeden ictigim icin yapıyomus. yoksa süt mideye yararlıymış aslında, ama nefffret ediyorum süt içmekten. ama mecbur içiyorum yakışıklımız için.

ben içemiyorum yaaa :( peynir ve yoğırdu fazla tüket o zaman dedi dr.um. en fazla kalsiyum sütteymiş zaten ama normalde çok sewerim sütü...şimdi içim almıyorrrr:sinifsinif:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın gebecikleeerrrr dün hiç giremedim çok yoğun bi gündü nasılsınız görüşmeyeli herşey yolundadır inş.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben içemiyorum yaaa :( peynir ve yoğırdu fazla tüket o zaman dedi dr.um. en fazla kalsiyum sütteymiş zaten ama normalde çok sewerim sütü...şimdi içim almıyorrrr:sinifsinif:

valla canım anlıyorum seni çok iyi , ben oldum olası içmezdim sütü, hamilelikle beraber başladım. peynir yogurt ayran da bol tüketiyorum ama süt içmezsem rahat edemiyorum, içiyorum o yuzden sevmesem de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar