2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ama tatlım gebelik şekeri diye hastalık var Alah korusun sonuçları çok kötü çıkabiliiiir. normalde şekerin olmasa bile hamilelikte çıkabilir ya.

cnm tetanozu özelde söylemezler zaten sağlık ocakları zorla yapıyor ama sen muhakkak doktoruna sor şeker yüklemeside 24. haftada başlıyor 23+ olmadan söylemezler yada bu kontrolünde gün verirler onun için endişelenme

saol canım yaaa... rahatlattın beni...:panter:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Buarada size bir bilgi , gecenlerde internette bakiniyodum nerde okudugumu hatirlayamiyorum suan ama 24. Hafta itibariyle olculen uyluk kemigi yani fl olcusunu 7 ile carparsaniz bebegin boyunu veriyomus. Tabi birebir degildir ama yaklasik olarak sonucta ultrasondada kilonun yaninda +/- bir deger var.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
selam kızlarr nasılsıznnn
suanda sınırlerım alt ust olmus durumda yaa
renklıyı yaptrmak ıcın dewlet hastanesıne gttım aman allahım ya haywana bıle oyle muamele edılmezz
dawranısları berbat azarlıyolar resmen ya
rabbım kımseyı dusurmesın oralara bıdaha gıtmem

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam kızlarr nasılsıznnn
suanda sınırlerım alt ust olmus durumda yaa
renklıyı yaptrmak ıcın dewlet hastanesıne gttım aman allahım ya haywana bıle oyle muamele edılmezz
dawranısları berbat azarlıyolar resmen ya
rabbım kımseyı dusurmesın oralara bıdaha gıtmem

hay Allahım yaaainsanın sinirini bozuyolar valla, neyse canım uzan biraz rahatlamayya çalış, nasıl sonuçların iyi de mi?

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Mehtap tebrik ederim seni ;) harika bir haber.Darısı başıma benim kız kardeşimde istiyor
aslında yeni evlendi fakat eş sabırsızlanıyor bizde her an bir sürpriz bekliyoruz kısmetse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar