2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben geldimmm acil çıkış yaptım öğlen bizim burda bir arkadaş yeni evlendi çalışıordu görüşemiordu evlilik cilvesi olarak kukusu hastalanınca rapor almış fırsattan istifade görüştük
ay yeni gelin evi görmekte çok güzel ya yeni eşyaların kokusu duruşuu evin temizliği çok hoşştu yaaa dedikodumu yaptım geldimmmm

meryemcim sinirlerini bozma buket var ya o garibimede devlette neler çektirmişlerdi böle ne yazıkki şimdi renklini yaptıramamışmı oldun yani

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ben kaçar pff bi sürü işim var yaaa önce eve gidicem ablam yemeğe çağardı oraya gidicez h.sonuda okuldan arkadaşlarla kastamonuya gideceğimiz için bavulumu hazırlamam lazım ama vaktim yok ya her akşam bişi çıkıo eve gittiğimde zor atıyorum kendimi yatağa bir yarın akşamım kaldı pffffff

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben geldimmm acil çıkış yaptım öğlen bizim burda bir arkadaş yeni evlendi çalışıordu görüşemiordu evlilik cilvesi olarak kukusu hastalanınca rapor almış fırsattan istifade görüştük
ay yeni gelin evi görmekte çok güzel ya yeni eşyaların kokusu duruşuu evin temizliği çok hoşştu yaaa dedikodumu yaptım geldimmmm

meryemcim sinirlerini bozma buket var ya o garibimede devlette neler çektirmişlerdi böle ne yazıkki şimdi renklini yaptıramamışmı oldun yani

Kukusu mu hastalanmış, o ne beeeee:2::hihi:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cescimmm yaa senden alıntı yapammıorum ben bir türlü mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün her yıl dönümünüzü aynı heyecanla bekleyin inşallah

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ben kaçar pff bi sürü işim var yaaa önce eve gidicem ablam yemeğe çağardı oraya gidicez h.sonuda okuldan arkadaşlarla kastamonuya gideceğimiz için bavulumu hazırlamam lazım ama vaktim yok ya her akşam bişi çıkıo eve gittiğimde zor atıyorum kendimi yatağa bir yarın akşamım kaldı pffffff

aman cnaım günlerin dolu dolu geçiyo işte bu da güzeli zaman çabuk geçer işte. görüşürüz.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cescimmm yaa senden alıntı yapammıorum ben bir türlü mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün her yıl dönümünüzü aynı heyecanla bekleyin inşallah

Ya benden alıntı yapılamaz işte oyleeeeeeeeee:eek:ys:
Teşekkür ederim Melisim, Allah hepimize bir ömür boyu eşlerimizle mutlu msut zamanlar versin.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ahahahahah ivitt tam orası hastalanmışşşş o ne deme yaa açıklayamammmm:dill:

mehtapçım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanırm bnm teyze hala olacağım zamanlar huzur evinde olacağım zamana denk gelior malum daha 8 yaşında bizim dobalaklar

Allah uzun ömürler versin de gör canım sen de o günleri inşallaaah.

Tepki
67
Kızlarrrrrrrrrr

kız kardeşim hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

benimde kardesim hamileeee:D 6 ay arayla evlendik 3 ay arayla cocuk yapcaz:D o aralıkta ben eylulde... 7 haftalık odaaa:D
cok degisik duygu dimii? ben kızdım once.. kocama damatlık surdurmedin simdide cocuguma saltanat nsurdurmucen die :d saka bi yana allah hepimizi sag salim kurtarsınnn..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
İyiyimmmm...Minik tekmeleri hissetmeye başlayalı iki hafta oldu.Henüz babamız net şekilde sadece bir kere hissedebildi.Kıskançlık bile yapıyor bu konuda :) Cumartesi doktor kontrolü var,çooook özledik oğluşumuzuuuuu:hihi:

inşallah iyi görürsün oğlunu canım. ben bgun gordum hasret giderdim kendileriyle. bi bacagını uzatmış, birini de yüzüne doğru çekmiş garip bi pozisyonda duruyodu. oyh yerim ben onuuuuu.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hoş geldin larissaaa

bukett ben şaka olmadan aynı şeyleri düşünürdüm valla fesatmıyhım nee-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar