karanfilimm
Aktif Üye
damlaaaaaaa
damlaaaaaaa
canımmmm gorusemiyoruz nasılsın kuzum oğluşumuz nasıl?
ewet bu ara gıremıyorum canım
ben ıyıyım pasamda ıyı kudurmus bu aksam yaa durmuyo oglusum
orkan beyımız nasıl duyduguma gore canını yakıyormuss senın
neyse sende onun totosunu ısırırsınn ödesrsnz
oyy hayrlısyla dogsunlardaaa geırısnı salla kuzum yaaa-rguluoy maşallahh sorma teyzesi erkek oldu başıma anasının canını yakıyo artık..Canı sağolsun kuzularımızın bi doğsun ben göstericem ona o zaman anneye vurmak neymiş
damla canım sana sorayım renlı ultrasonla ayrıntılı aynı seymı kıı
degil canım.. ayrıntılı ultrasonda yine normal girdiğimiz gibi siyah beyaz görüyosun bebişi ama doktor bütün organları tek tek inceliyo beyninden ciğerlerine,kalbine, kan akışına herşeyine bakıyo..Renkli ultrason 4 boyutlu diye geçen hani ben ekledim ya fotosunu o renkli işte. detaylı bakarken bi dugmeye basıp renkli ultrason yapabiliyor doktorlar makinaları ona göreyse. renkli de yüzünü net görüyosun orda da yüzünde herhangi bi sorun var mı yok mu ona bakıyorlar. Sen daha girmedin dimi ayrıntılı ultrasona?
yok bu hafta canım renklıye gırecegımbende randewu alamadım henuz cok gereklı bırseymı yanı herhangı bı sorun warsa RABBIM KORUSUN da mudahele olabılecekmı kı gırıyozz bunu merak edıyorumm cnmm
tabiki canım bak mesela benim amniyo sıvım artmış detaylıda gördü doktor hemen tatlıyı kes dedi yemiyorum artık tatlı. herşeye en ince ayrıntısına kadar bakıyolar canım Allah vermesin bi sorun varsa önceden bilip önlem almak yada tedavi ettirmek açısından çok önemli. Gerekli bişey yani mutlaka yaptır..
hmm tamam ozamn canımmm
sagolasınn aydınlattıgın ıcınn
ıyı geceler yoldaşlarımmmm
günaydın kızlar....
nikahımızı yaptık bitirdik allaha şükür kazasız belasız (erkek kardeşimin).
biraz yorucu oldu ama...
dün de evde dinlendim.alışkınım işe gelmeye ya.dün bütün gün evde olunca.akşam kızımla bir konuşuyum dedim.. hiç duymamıştım doğru dürüst arada pıt pıt ediyordu ama....
uzandım konuştum güldüm felan... aaaa baya baya elime tepki veriyor...
meğer ben onunla konuşmuyorum diye sürekli sessiz sedasız oturuyormuş....
konuşun kızlar bebeklerinize.bana garip geliyordu ama hakikaten tepki veriyorlar...
günaydın kızlar....
nikahımızı yaptık bitirdik allaha şükür kazasız belasız (erkek kardeşimin).
biraz yorucu oldu ama...
dün de evde dinlendim.alışkınım işe gelmeye ya.dün bütün gün evde olunca.akşam kızımla bir konuşuyum dedim.. hiç duymamıştım doğru dürüst arada pıt pıt ediyordu ama....
uzandım konuştum güldüm felan... aaaa baya baya elime tepki veriyor...
meğer ben onunla konuşmuyorum diye sürekli sessiz sedasız oturuyormuş....
konuşun kızlar bebeklerinize.bana garip geliyordu ama hakikaten tepki veriyorlar...