2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
ewet bu ara gıremıyorum canım
ben ıyıyım pasamda ıyı kudurmus bu aksam yaa durmuyo oglusum
orkan beyımız nasıl duyduguma gore canını yakıyormuss senın
neyse sende onun totosunu ısırırsınn ödesrsnz:cokkomik:

oy maşallahh sorma teyzesi erkek oldu başıma anasının canını yakıyo artık..Canı sağolsun kuzularımızın bi doğsun ben göstericem ona o zaman anneye vurmak neymiş :cokkomik:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
damla canım sana sorayım renlı ultrasonla ayrıntılı aynı seymı kıı

degil canım.. ayrıntılı ultrasonda yine normal girdiğimiz gibi siyah beyaz görüyosun bebişi ama doktor bütün organları tek tek inceliyo beyninden ciğerlerine,kalbine, kan akışına herşeyine bakıyo..Renkli ultrason 4 boyutlu diye geçen hani ben ekledim ya fotosunu o renkli işte. detaylı bakarken bi dugmeye basıp renkli ultrason yapabiliyor doktorlar makinaları ona göreyse. renkli de yüzünü net görüyosun orda da yüzünde herhangi bi sorun var mı yok mu ona bakıyorlar. Sen daha girmedin dimi ayrıntılı ultrasona?

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
degil canım.. ayrıntılı ultrasonda yine normal girdiğimiz gibi siyah beyaz görüyosun bebişi ama doktor bütün organları tek tek inceliyo beyninden ciğerlerine,kalbine, kan akışına herşeyine bakıyo..Renkli ultrason 4 boyutlu diye geçen hani ben ekledim ya fotosunu o renkli işte. detaylı bakarken bi dugmeye basıp renkli ultrason yapabiliyor doktorlar makinaları ona göreyse. renkli de yüzünü net görüyosun orda da yüzünde herhangi bi sorun var mı yok mu ona bakıyorlar. Sen daha girmedin dimi ayrıntılı ultrasona?

yok bu hafta canım renklıye gırecegımbende randewu alamadım henuz cok gereklı bırseymı yanı herhangı bı sorun warsa RABBIM KORUSUN da mudahele olabılecekmı kı gırıyozz bunu merak edıyorumm cnmm

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
yok bu hafta canım renklıye gırecegımbende randewu alamadım henuz cok gereklı bırseymı yanı herhangı bı sorun warsa RABBIM KORUSUN da mudahele olabılecekmı kı gırıyozz bunu merak edıyorumm cnmm

tabiki canım bak mesela benim amniyo sıvım artmış detaylıda gördü doktor hemen tatlıyı kes dedi yemiyorum artık tatlı. herşeye en ince ayrıntısına kadar bakıyolar canım Allah vermesin bi sorun varsa önceden bilip önlem almak yada tedavi ettirmek açısından çok önemli. Gerekli bişey yani mutlaka yaptır..

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
tabiki canım bak mesela benim amniyo sıvım artmış detaylıda gördü doktor hemen tatlıyı kes dedi yemiyorum artık tatlı. herşeye en ince ayrıntısına kadar bakıyolar canım Allah vermesin bi sorun varsa önceden bilip önlem almak yada tedavi ettirmek açısından çok önemli. Gerekli bişey yani mutlaka yaptır..

hmm tamam ozamn canımmm
sagolasınn aydınlattıgın ıcınn

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR

PELİNCİM BEN BEN TOPLAMDA 4 KİLO ALDIM AMA CESİKA NIN DEDİĞİ GİBİ 2 KİLOSU MEMİŞLERDE 2 KİLOSUDA BENİM GÖBEKTE :ilknur:

CES YA SANA CESİKA DEMEK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :1:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlarrrrrrrr hepinize yaaa ben şu sıralar doğru dürüst takip edemiyom sizi açıyom sabah forumu biraz yazıyom sonra şef yanımda bitiyo hemen iş iş iş üffffffffff sıkıldım.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar....
nikahımızı yaptık bitirdik allaha şükür kazasız belasız (erkek kardeşimin).
biraz yorucu oldu ama...
dün de evde dinlendim.alışkınım işe gelmeye ya.dün bütün gün evde olunca.akşam kızımla bir konuşuyum dedim.. hiç duymamıştım doğru dürüst arada pıt pıt ediyordu ama....
uzandım konuştum güldüm felan... aaaa baya baya elime tepki veriyor...
meğer ben onunla konuşmuyorum diye sürekli sessiz sedasız oturuyormuş....
konuşun kızlar bebeklerinize.bana garip geliyordu ama hakikaten tepki veriyorlar...
-kop-kop-kop

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydınlarrrrrrr....

kanşekerim, bizde telapati yöntemi var sanırım oğluşla....sabahın körü tepikle uyandırıyor, gecede yatırmıyor beni:nanik: bide konuşursam valla ne olur halim:lala::lala::lala:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
günaydın kızlar....
biraz yorucu oldu ama...
dün de evde dinlendim.alışkınım işe gelmeye ya.dün bütün gün evde olunca.akşam kızımla bir konuşuyum dedim.. hiç duymamıştım doğru dürüst arada pıt pıt ediyordu ama....
konuşun kızlar bebeklerinize.bana garip geliyordu ama hakikaten tepki veriyorlar...
-kop-kop-kop

hayırlı olsun canım düğününüz.
günaydın kızlarrr -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın hanımlar 3 gün giremedim foruma herkes iyidir umarım ben iyiyim çok şükür ama iş yoğunluğu var bugünlerde fazla giremiycem sanırım kendinize ve bebişlere çok iyi bakın annecikler

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlar....
biraz yorucu oldu ama...
-kop-kop-kop

Allah bi yastıkta kocatsın inşallahhh ömür boyu mutluluklar ikisinede:teytey::teytey:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar