2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
sağol canım seninde anneler günün kutlu olsun inşallah bebeklerimiz kutlucak seneye babasına söylüyorum kutlamadın sen diye yine kutlu olsun demiyo adam ya:cokkomik:

teşekkürler canım.. inşallah.
daha tam anneden saymıyolar bizi anlaşılan:zonk:
benim ki çiçekle kutladı yarım anneler günümü:)
seneye de bebekle beraber kutlucaklarmış:1::1:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ben de çıkıyorum kızlar
iyi gecelerrr:uyku::uyku:
yarın görüşmek üzeree:eek:pucuk::eek:pucuk::eek:pucuk:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
selam canlar ben geldım tabı oglusumda
cok gec oldu ama geldıkk
hepınızın anneler gununu kutluyorzz
insaalhh hayırlısıyla mınıklerımıze kawusmak nasıp olur
we onları hayırlısyla yetıstrmek nasıp olur
nıce anneler gununee.................

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın annecikleeerrrr haftasonu yoktum hepinizin anneler günü kutlu olsun inş. bi dahaki anneler gününü minnoşlarımızla birlikte kutlarızzz.geçmişe bi dalayım bakalım çıkabilcem mi çıkamazsam bana yardım edersiniz-ciko-ciko-ciko

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydın canlarımm. ohh ne güzel bir gün diyerek babamızla uyandık bugün. malum 2 haftadır yoktu. adama bak ya 2 haftadır yok beni görür görmez kurduğu ilk cümle^^ allahım inanmıyorum bu benim oğlummu kocaman olmuş^^ neyse tabiiii hediye almamıştı seneye deyip durdu bende opna lmıcam ödeşicez. gerçi ben duramam alırım babalar gününde hediye. yani güzel bir hafta sonu geçirdim. yazdıklarınıza göre sizlerinde hafta sonu güzeldi. bu arada biz ceket ve çoraplarımızı çıkardık bayaa bayaaa yazlık moddayız.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
GÜNAYDIN HANIMLAR

biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
GÜNAYDIN HANIMLAR

biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.

çok geçmiş olsun. kramplar bendede oluyor normalmişte. ishalini sorsaydın doktora. kusuyomuşsunda üstelik

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
GÜNAYDIN HANIMLAR

çok geçmiş olsun canım, inşallah bir daha girmez o kramp, çok kötü bişi çünkü, girdi mi de geçmek bilmiyo. miden ve bağırsakların nasıl oldu peki? üşüttün mü ki acaba yoksa yedigin bisi mi dokundu ki?

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
GÜNAYDIN HANIMLAR

çok çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etmelisin bol bol vitamin al aslında dinlensen iyi olurdu

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
GÜNAYDIN HANIMLAR

günaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:

Gülaycım günaydın sana da. hiiiç merak etme, çok güzel bi pozisyon yakalamış senin kız uyuyo bol bol, rahatı yerindedir de ondan hareket etmemistr, gerci mtlaka hareket etmistir de senin hissedecegin boyutta degildir. stres yapma olur mu?

Tepki
72
Günaydın arkadaşlar ,

Forumda bir tuhaflık var cuma ve cumartesş günü yazdığımız cevapları göremiyorum, sorun bende mi :2:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Bu iki güzel ninni,bugünün hediyesi olarak,benden sizlere gelsin güzel anneler..
Ben dinlerken çok duygulandım,umarım beğenirsiniz siz de..

ilkini dinleyemedim de esrai kayahanla-ipek açarın söyleidi cok güzel.
teşekkür ederim hakkaten güzelmiş.
dinliyom ya büroda SİMDİ 2-3 kez caldı, görmemiş hamile kalmış diyecekler:1:
e öyle valla biraz benim,yapcak bişey yok:cee

ben konyayı çokm severim güzeldir doğan çantada gerçekten kaliteli güle güle kullansın anneleriniz

canım maşallah ne kadar düşünceliymiş eşin çok duygulandım okuyunca allah mutluluğunuzu daim etsin
evet ya düşüncelidir eşim hep değil ama genelde,
yazdığıma da buraya ballandıra ballandıra pişman oldum şimdi gecmişi okuyunca :( abartmışım baya yazarken, ama napayım acaip mutlu olmuştum düşünmeden yazdım heralde :eek:ys:

:dertli::dertli::dertli:
ben kalbimdeeennnn başka yerdeee inann senii bulamadıımmmm (mustafama)
oy oyy oyy, ne aşklar yaşanıyor yau -hmm

GÜNAYDIN HANIMLAR

gecmiş olsun exporter, kıramp kalsiyıum ya da magnezyum eksikliğinden olurmuş hamilelerde, günde 2 bardak süt yada 2 kase yoğurt yiyor musun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Arkadaşlarım bugun ve bu hafta çok işim var, forum açık olunca da işe veremiyorum kendimi. o yuzden kapatıyorum forumu, kendinize iyi bakın, hepinizi ve miniklerinizi teker teker opuyor, kucaklıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar