sağol canım seninde anneler günün kutlu olsun inşallah bebeklerimiz kutlucak seneye babasına söylüyorum kutlamadın sen diye yine kutlu olsun demiyo adam ya
GÜNAYDIN HANIMLAR
biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.
GÜNAYDIN HANIMLAR
biraz geç oldu ama anneler günüznüz kutlu olsun, dün hiç girememdim çok hastaydım bütün gün kustum ishalim, cumartesi gecesi bacağıma bir kramp girdi allahım dedim ölüyorum o ne acıydı hayatımda ilk defa oldu galiba çığlık çığlığa gece yarısı ondan sonrada toparlayamadım kendimi işe geldim ama içim uyuyor resmen.
GÜNAYDIN HANIMLAR
GÜNAYDIN HANIMLAR
günaydın canlarım....
geçmiş olsun dünürüm..
benim kuzum dün hiç hareket etmedi bugünde daha hiç hissetmedim çok korkuyorum bişey olmaz dimi ya?
en az günde 2-3 kere hissederdim, hiç hissetmedim hala offfffffffffff.:ayk:
ilkini dinleyemedim de esrai kayahanla-ipek açarın söyleidi cok güzel.Bu iki güzel ninni,bugünün hediyesi olarak,benden sizlere gelsin güzel anneler..
Ben dinlerken çok duygulandım,umarım beğenirsiniz siz de..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet ya düşüncelidir eşim hep değil ama genelde,ben konyayı çokm severim güzeldir doğan çantada gerçekten kaliteli güle güle kullansın anneleriniz
canım maşallah ne kadar düşünceliymiş eşin çok duygulandım okuyunca allah mutluluğunuzu daim etsin
oy oyy oyy, ne aşklar yaşanıyor yau -hmm:dertli::dertli::dertli:
ben kalbimdeeennnn başka yerdeee inann senii bulamadıımmmm (mustafama)
gecmiş olsun exporter, kıramp kalsiyıum ya da magnezyum eksikliğinden olurmuş hamilelerde, günde 2 bardak süt yada 2 kase yoğurt yiyor musunGÜNAYDIN HANIMLAR
ben okudum şimdi ama, yeniden cık-gir istersen,Günaydın arkadaşlar ,
Forumda bir tuhaflık var cuma ve cumartesş günü yazdığımız cevapları göremiyorum, sorun bende mi :2: