sagol canım hemen bakayım mak.genius 12.0 megapixelmiş int.sipariş etmiş her eve lazım ya daha göbüşlü pozlar vericem
inş.canım gözünaydın bu arada Maşallah bebeğine
sagol canım hemen bakayım mak.genius 12.0 megapixelmiş int.sipariş etmiş her eve lazım ya daha göbüşlü pozlar vericem
fotoğraf mak. var, gideceksen büyük mağazalara git, çeşit çok oluyor, nereden alırsan al 3 şeye dikkat et;ben Ankaradayım canım fotoğraf makinası olarak varmıydı acaba?
a:bayil::bayil::bayil::bayil::bayil::bayil:
kocama soruyorum; bebeğimiz ilk "baba"mı desin yoksa "anne"mi???
cevaba bakar mısınız; "para" desiinnnn
:1::1::1::1::1:
:1:1. lig güzel benzetme
ahah.valla sen erkek olmalıymışsın melisçim
hoşbulduk canım.ssaol.seninde kutlu olsun. melisin de dediği gibi 1.lige çıkmak nasip eder işallah)
saol deryam maşallah diyelim çok iyiyim herhalde hamileliğin balayı dönemindeyim çok şükür sahilde kıpır kıpırrsenin de kutlu olsun meliscim nasılsın bu arada
aferin adama len işte bende camera alır diye ebkledim ama almadı ufff fotro makinasına iyi bir pil alırım olur dior :dertli:iyi akşamlar kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun benim kocişte tamamen duygusal olarak fot.makinası almış uyanık kociş benim ki
Herkesin yarim anneler gunu kutlu olsun
Seneye kucagimizda bebeklerimizle tam olarak kutlariz insallah......:kayris:
maşallah kocaman olmuş annesi, anneler günün kutlu olsuunn
inş.canım gözünaydın bu arada Maşallah bebeğine
aha kocana alkışşşş ln realist adamın hali başka yaaa
:1:
aha evet yaa hep öle diorlar
ondan takıntılıyım ya kız çocuuna kız gibi olsun herşeyi pembiş olsun diye
saol deryam maşallah diyelim çok iyiyim herhalde hamileliğin balayı dönemindeyim çok şükür sahilde kıpır kıpırr
aferin adama len işte bende camera alır diye ebkledim ama almadı ufff fotro makinasına iyi bir pil alırım olur dior :dertli:
yarım anneler günü bile çookk güzeldi pelinciimm seninde kutlarımmm
aha kocana alkışşşş ln realist adamın hali başka yaaa
:1:
aha evet yaa hep öle diorlar
ondan takıntılıyım ya kız çocuuna kız gibi olsun herşeyi pembiş olsun diye
saol deryam maşallah diyelim çok iyiyim herhalde hamileliğin balayı dönemindeyim çok şükür sahilde kıpır kıpırr
aferin adama len işte bende camera alır diye ebkledim ama almadı ufff fotro makinasına iyi bir pil alırım olur dior :dertli:
yarım anneler günü bile çookk güzeldi pelinciimm seninde kutlarımmm
aminnnnteşekkürler canım seninde kutlu olsun biran önce kocişinle kavuşursun iyşallah
tavukal horoz karı kocadır.kümesleride uyurken güneşin doğmasının yaklaştığını anlayan horoz kümesten çıkar ve ötmeye başlar.bunun üzerine tavuk homurdanır.bir sabahta öperek uyandır be adam
aminnnn
deryaaaaaaaaaaaaaa
deryaaaaa
CANON SX120 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ buna bi bak, videoda çekersin, resim süper çekiyo zaten...
bak şimdi aklıma düştü, bunlar nassı öpüşür ki??
off ya yarın sabah sağlık ocağına gitmem lazım.takip varmış.sonra hastaneye büyük ultrason için gün almam lazım.off hiç sevmiyorum şu hastane işlerini
ben kedi gibi dört ayak üstüne düştüm ayrıntılı için randevu alıcaz dediler sekreterde 2 kişiyi beklersen alırım dedi yuppirik dedim oda çıktı aradan
aman yaa onlada çeker videoları 3 5 dk lık aktarır pc yee uyuzbence yasine aferin onun fikri daha zekice cep tlf idare et demedigine sevin
bak şimdi aklıma düştü, bunlar nassı öpüşür ki??
kızlaaar geçmişi okuya okuya geldik hepimizin anneler günü kutlu olsun -alkis-alkis