2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bizim de yok bende istiyodrum bayadır.ona daha sıra gelmedi işte.neyse olur herhalde bi gün :) :acep:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ben Ankaradayım canım fotoğraf makinası olarak varmıydı acaba?
fotoğraf mak. var, gideceksen büyük mağazalara git, çeşit çok oluyor, nereden alırsan al 3 şeye dikkat et;
1-mutlaka görüntü al incele
2-kamera alacaksan tvde izlettir
3-seni istediğinden farklı bir ürüne yönlendirmesine izin verme (kararlıysan tabii)

du ben teknosaya bakayım ne vaa ne yok diye, 2 dk sonra dönecem

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:bayil::bayil::bayil::bayil::bayil::bayil:
kocama soruyorum; bebeğimiz ilk "baba"mı desin yoksa "anne"mi???
cevaba bakar mısınız; "para" desiinnnn
:1::1::1::1::1:
ahahaha kocana alkışşşş ln realist adamın hali başka yaaa
:hihi::hihi::hihi::hihi: 1. lig güzel benzetme :hihi::hihi:
:1:
hahahah.valla sen erkek olmalıymışsın melisçim :)

hoşbulduk canım.ssaol.seninde kutlu olsun. melisin de dediği gibi 1.lige çıkmak nasip eder işallah :))
ahahaha evet yaa hep öle diorlar :huhuu: ondan takıntılıyım ya kız çocuuna kız gibi olsun herşeyi pembiş olsun diye
senin de kutlu olsun meliscim nasılsın bu arada
saol deryam maşallah diyelim çok iyiyim herhalde hamileliğin balayı dönemindeyim çok şükür sahilde kıpır kıpırr :huhuu:
iyi akşamlar kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun benim kocişte tamamen duygusal olarak fot.makinası almış uyanık kociş benim ki:)
aferin adama len işte bende camera alır diye ebkledim ama almadı ufff fotro makinasına iyi bir pil alırım olur dior :dertli:

Herkesin yarim anneler gunu kutlu olsun:huhuu:
Seneye kucagimizda bebeklerimizle tam olarak kutlariz insallah......:kayris:

yarım anneler günü bile çookk güzeldi pelinciimm seninde kutlarımmm

Tepki
61

ahahaha evet yaa hep öle diorlar :huhuu: ondan takıntılıyım ya kız çocuuna kız gibi olsun herşeyi pembiş olsun diye

saol deryam maşallah diyelim çok iyiyim herhalde hamileliğin balayı dönemindeyim çok şükür sahilde kıpır kıpırr :huhuu:

aferin adama len işte bende camera alır diye ebkledim ama almadı ufff fotro makinasına iyi bir pil alırım olur dior :dertli:

bence yasine aferin onun fikri daha zekice cep tlf idare et demedigine sevin:)

derus

Aktif Üye
Tepki
123

aman Maşallah maşallah canım çok sevindim inş.böyle devam eder artık

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
tavukal horoz karı kocadır.kümesleride uyurken güneşin doğmasının yaklaştığını anlayan horoz kümesten çıkar ve ötmeye başlar.bunun üzerine tavuk homurdanır.bir sabahta öperek uyandır be adam :)

:1::1::1::1::1:
bak şimdi aklıma düştü, bunlar nassı öpüşür ki??

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
off ya yarın sabah sağlık ocağına gitmem lazım.takip varmış.sonra hastaneye büyük ultrason için gün almam lazım.off hiç sevmiyorum şu hastane işlerini :(

Tepki
61
off ya yarın sabah sağlık ocağına gitmem lazım.takip varmış.sonra hastaneye büyük ultrason için gün almam lazım.off hiç sevmiyorum şu hastane işlerini :(

ben kedi gibi dört ayak üstüne düştüm ayrıntılı için randevu alıcaz dediler sekreterde 2 kişiyi beklersen alırım dedi yuppirik dedim oda çıktı aradan

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
:salincak::salincak::sarki::sarki::sarki::dil::dil::huri::huri::eek:yna4:eek:yna4:dj:muzikk:muzikk:muzikses:muzikses:eek:ynaa:eek:ynaa

dıptıs dıptıs dpıtps dpıtıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar