iyi akşamlar kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun benim kocişte tamamen duygusal olarak fot.makinası almış uyanık kociş benim ki
valla işte bi hamile kadın ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiyim yani.diş ağrım var.dolgu dişim ağrıyo.öölee işte.hiç t
adım yok yahu
iyi akşamlar kızlar hepimizin anneler günü kutlu olsun benim kocişte tamamen duygusal olarak fot.makinası almış uyanık kociş benim ki
saol canım kimsecikler yok.gezmedeler galiba
selam canım saol seninde kutlu olsunnasılsın ? damat nasıl ?
deryaaaaaaa
iyi akşamlar selmacım senin de kutlu olsun ben de istiyorum makine hangisinden almış eşin
saol canım, iyiyim, buruk bi iyilik ama, mustafam yok halaaefendimm saadetcim denk gelemedik seninle anneler günün kutlu olsun nasılsın
bizde dün kayınvalidegile gitmiştik anneler gününü kutlamaya az evvel geldik dün damadını görmeye gittik kocaman olmuş paşam 503 gr 26cm suyum normal plesentada olması gerektigi gibiymiş çok mutlu oldum tabi şimdi bir ay nasıl geçecek yaa
Herkesin yarim anneler gunu kutlu olsun
Seneye kucagimizda bebeklerimizle tam olarak kutlariz insallah......:kayris:
aminnnnHerkesin yarim anneler gunu kutlu olsun
Seneye kucagimizda bebeklerimizle tam olarak kutlariz insallah......:kayris:
maşallah kocaman olmuş annesi, anneler günün kutlu olsuunnbizde dün kayınvalidegile gitmiştik anneler gününü kutlamaya az evvel geldik dün damadını görmeye gittik kocaman olmuş paşam 503 gr 26cm suyum normal plesentada olması gerektigi gibiymiş çok mutlu oldum tabi şimdi bir ay nasıl geçecek yaa
saol canım, iyiyim, buruk bi iyilik ama, mustafam yok halaailk anneler günümü oğluşumla başbaşa kutladık
seninde anneler günün kutlu olsun...
kamerayı almadın daha sanırsam, canon çok seçenek yok mağazada, hatta teknosada kamera seçeneği yok canonun, sen hangi ildeydin???
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş :1::1::1::1::1::1: