2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
efendimm saadetcim denk gelemedik seninle anneler günün kutlu olsun nasılsın
saol canım, iyiyim, buruk bi iyilik ama, mustafam yok halaa:( ilk anneler günümü oğluşumla başbaşa kutladık :)

seninde anneler günün kutlu olsun...

kamerayı almadın daha sanırsam, canon çok seçenek yok mağazada, hatta teknosada kamera seçeneği yok canonun, sen hangi ildeydin???

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bizde dün kayınvalidegile gitmiştik anneler gününü kutlamaya az evvel geldik dün damadını görmeye gittik kocaman olmuş paşam 503 gr 26cm suyum normal plesentada olması gerektigi gibiymiş çok mutlu oldum tabi şimdi bir ay nasıl geçecek yaa

aa evet kontrolun vardı.iyi maşşallah damadıma. geçer geçer merak etme.günler çok çabuk geçiyo artık.3 ay kaldı sonra hep görüceksin zaten :) :cee:cee

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
bizde dün kayınvalidegile gitmiştik anneler gününü kutlamaya az evvel geldik dün damadını görmeye gittik kocaman olmuş paşam 503 gr 26cm suyum normal plesentada olması gerektigi gibiymiş çok mutlu oldum tabi şimdi bir ay nasıl geçecek yaa
maşallah kocaman olmuş annesi, anneler günün kutlu olsuunn

derus

Aktif Üye
Tepki
123
saol canım, iyiyim, buruk bi iyilik ama, mustafam yok halaa:( ilk anneler günümü oğluşumla başbaşa kutladık :)

seninde anneler günün kutlu olsun...

kamerayı almadın daha sanırsam, canon çok seçenek yok mağazada, hatta teknosada kamera seçeneği yok canonun, sen hangi ildeydin???

ben Ankaradayım canım fotoğraf makinası olarak varmıydı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar