2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
hoşbulduk esracım cuma günü annemdeydim dün de kuzenimin nişanı vardı oynadık biraz oğlumla:cokkomik::cokkomik: sen nasılsın canım durucuk nasıl ?

Ayy ne güzel eğlenmişsinizzz -ciko
Biz çok iyiyiz canım,tepinmekteyiz -rgulu

canım eşin gelirken alır bişeyler görürsün bak-rgulu

Sanmıyorum :deli:

aynen kızlar benim eşimde kutlamadı :lilav: arkadaşımlarımdan mesaj geldi sadece

Sağlık olsun canım,varlıkları yeter:lilav:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Bugün belli ki herkes anneler günü gezmesine çıkmış, umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlarım. Anneler gününüzü kutlar, bir sonraki senede, kucaginiza meleklerinizin olmasını dilerim.

inşallah canım seninde anneler günün kutlu olsun bizde bi kaç saate babanneye gidicez

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
evde canım 2 gündür bizim yaramaz oğlan oynamıyordu korktum sabah dr a gittim :lilav::lilav: halinden keyfinden memnundu tembelliğinden oynamıyormuş yaramaz oğlum içim çok rahat etti.sonra biraz dışarıda gezdik sonrada eve geldik eşim saolsun sadece anneler günün kutlu olsun dedi o kadar önceden hediye al dememe rağmen benimde moralim bozuldu öyle pc de oturuyorum ne yapıyım :uzgun::uzgun:

aman canım ya sıkma canını benimki bugün onu da söylemedi daha dün çarşıya annelere hediye almaya gittiğimizde ne istersen alalım sana da dedi bende bişey beğenemedim zaten o şekilde alamam ben bişey kendime kendi düşüncek alcak biraz canım sıkıldı ama napalım

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bugün evimi temizledim ondan sonra bide kendimi temizledim belim acayip ağırlaştı hiç eğilip kalkmaya gelmiyo artık yattığım yerde kalakalıyom ne sağa dönebiliyom ne sola:hasta:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
iyi akşamlar kızlar:huhuu:

nasılsınız görüşmeyeli ? anne ve anne adaylarının anneler günü kutlo olsun -ciko-ciko

inşallah herkes iyidir.dünden beri yoğundum.bi ara baktım size ne var ne yok diye.işim vardı yazamadım o yüzden.siz yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz tabi.:ilknur::ilknur:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

nasılsınız görüşmeyeli ? anne ve anne adaylarının anneler günü kutlo olsun -ciko-ciko

inşallah herkes iyidir.dünden beri yoğundum.bi ara baktım size ne var ne yok diye.işim vardı yazamadım o yüzden.siz yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz tabi.:ilknur::ilknur:

hoşgeldin canım anneler günün kutlu olsun :lilav::lilav:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

selam neslihan biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar