aynen kızlar benim eşimde kutlamadı :lilav: arkadaşımlarımdan mesaj geldi sadece
çokmu zor ya ben anlamıyorum bu erkekleri bir demet çiçek alıp anneler günün kutlu olsun canım demek bu kadramı zor
aynen kızlar benim eşimde kutlamadı :lilav: arkadaşımlarımdan mesaj geldi sadece
kızlar ben biraz uzanayım gelirim tekrar öpüyorum sizi
hoşbulduk esracım cuma günü annemdeydim dün de kuzenimin nişanı vardı oynadık biraz oğlumlasen nasılsın canım durucuk nasıl ?
canım eşin gelirken alır bişeyler görürsün bak-rgulu
Ayy ne güzel eğlenmişsinizzz -ciko
Biz çok iyiyiz canım,tepinmekteyiz -rgulu
Sanmıyorum :deli:
Sağlık olsun canım,varlıkları yeter:lilav:
kızlar ben biraz uzanayım gelirim tekrar öpüyorum sizi
Bugün belli ki herkes anneler günü gezmesine çıkmış, umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlarım. Anneler gününüzü kutlar, bir sonraki senede, kucaginiza meleklerinizin olmasını dilerim.
selam canım geçmişi okuyordum
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım
evde canım 2 gündür bizim yaramaz oğlan oynamıyordu korktum sabah dr a gittim :lilav::lilav: halinden keyfinden memnundu tembelliğinden oynamıyormuş yaramaz oğlum içim çok rahat etti.sonra biraz dışarıda gezdik sonrada eve geldik eşim saolsun sadece anneler günün kutlu olsun dedi o kadar önceden hediye al dememe rağmen benimde moralim bozuldu öyle pc de oturuyorum ne yapıyım :uzgun::uzgun:
bugün evimi temizledim ondan sonra bide kendimi temizledim belim acayip ağırlaştı hiç eğilip kalkmaya gelmiyo artık yattığım yerde kalakalıyom ne sağa dönebiliyom ne sola
Kızlarr burdan da kutlayalımmmmmm
Seneye inşallahh 1. lig de kutlayacağımız günümüz kutlu olsunnnnnn
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız görüşmeyeli ? anne ve anne adaylarının anneler günü kutlo olsun -ciko-ciko
inşallah herkes iyidir.dünden beri yoğundum.bi ara baktım size ne var ne yok diye.işim vardı yazamadım o yüzden.siz yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz tabi.:ilknur::ilknur:
1. lig güzel benzetme
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız görüşmeyeli ? anne ve anne adaylarının anneler günü kutlo olsun -ciko-ciko
inşallah herkes iyidir.dünden beri yoğundum.bi ara baktım size ne var ne yok diye.işim vardı yazamadım o yüzden.siz yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz tabi.:ilknur::ilknur:
selam neslihan biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın?
valla işte bi hamile kadın ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiyim yani.diş ağrım var.dolgu dişim ağrıyo.öölee işte.hiç t
adım yok yahu