2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bitanemm ya oğlan uyandırıyor sabahları hareketleriyle bende yatakta debeleniyorum bir bakmışım geri uyumuşum.canım bende sizi kıskanıyorum valla çok tembelleştim yürümek bile canım istemiyor:1::1: sizin bir düzeniniz var en azından

ben çalıştıgım halde yürümüyorum hiç. sabah kalk asansöre bin assaga in, aramaya bin, isyerine gel, asansöre bn yukarı çık. akşam da tam tersi. toplasan 10-15 metre anca yürüyorumdur heralde. iişim de masa başı. evde olsam ev işi gücü falan derken daha çok yürürmüşüm gibi geliyi bana.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
günaydın kızlar ve bebişleriiii

Günaydın canımmmm:sirin:

allah tüm arkadaşlara sağlık ve bol kazanç versinki tek çocukta kalmayalım. ben tek çocuğa karşıyım. en az 2 tane olsun birbirlerine destek olsun

Evet sanırım ideal olan 2 ama tabii ki Allah herkesin gönlünegöre versin.:panter:

benim şimdi alacağım şey dün linkini atmıştım akşam üstü...

tabii renk bu değil.... :huhuu:

Çok şeker ve de kulllanışlı bir şeymiş bu :)

kızlar bu tyakım icin 110 lira çok mu sizce? ama 220 tl'den düsmüs, bebetonun 20li hastane cikis takimi. desene cok tatlı geldi bana ne dersiniz aliyim mi limango'dan?

Ekli dosyayı görüntüle 7590

Aslında 20'li için normal,10 lu alsan hastane çıkışını yetmez mi?

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızlar bu tyakım icin 110 lira çok mu sizce? ama 220 tl'den düsmüs, bebetonun 20li hastane cikis takimi. desene cok tatlı geldi bana ne dersiniz aliyim mi limango'dan?

canım bu çok tatlı bişey bayıldım sanırım organik bir ürün ondan pahalı.bebetonun ürünleri zaten pahalı.zaten 10lu takımlar da 50den başlıyor bu 20li takım normaldir sanırım.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yok uygun fiyatı ben idil bebe nin hastane çıkışını aldım 20 li oda. havlusu falanda var içinde. 120 liraydı indirimi vardı 97 liraya aldım. modelide güzel hem

evet bunun da var havlusu. aliyimbari, bebeto da bilindik marka sonucta. öglen esime de soriyim ona gore vereyim siparişi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Bana çok fazla geldi canım ama tabii ki beğendiysen al.
Aslında 20'li için normal,10 lu alsan hastane çıkışını yetmez mi?
mutlaka yeter de bunda havlu falan da var.

canım bu çok tatlı bişey bayıldım sanırım organik bir ürün ondan pahalı.bebetonun ürünleri zaten pahalı.zaten 10lu takımlar da 50den başlıyor bu 20li takım normaldir sanırım.

bebetonun ürünleri organik mi? nerden anladın organik oldugunu.

ya gecende chicconun 4lkü takımı 70 tl idi o yuzden bu takım bana çok uygun fiyatlı gibi geldi ama bilemiyorum tabe.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

ben bu kadar yani 20li yi almayacağım şahsen... 3 takım alırım 6lı 10lu olsun çeşitli renklerde olsun... ama modeli falan iyiii...fiyat olarak hiç bakmadım bile çok parçalılara canım...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ben çalıştıgım halde yürümüyorum hiç. sabah kalk asansöre bin assaga in, aramaya bin, isyerine gel, asansöre bn yukarı çık. akşam da tam tersi. toplasan 10-15 metre anca yürüyorumdur heralde. iişim de masa başı. evde olsam ev işi gücü falan derken daha çok yürürmüşüm gibi geliyi bana.

şekerim ev işini hergün yapmak lazım o zzaman sizleri burada bırakıp gitmek olmuyor.gittim mi takip etmesi çok zor.evi kirletenim de yok.ye iç keyfine bak lüküs hayat

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben bu kadar yani 20li yi almayacağım şahsen... 3 takım alırım 6lı 10lu olsun çeşitli renklerde olsun... ama modeli falan iyiii...fiyat olarak hiç bakmadım bile çok parçalılara canım...

anladım. ben 2 tane hastane cikisi aliyim diyorum. bi boyle tam takım havlulu falan 20 parca, bir de besiktasli takım o da 6-8-10 parçalı bişi olur heralde bulabilirsem kartal yuvasından. bakmadım daha.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
canım çocuk büyüyünce beğenmeyebilir bence, bide ne kadar süre kullanacaksın onad bağlı tabi..
mesela bende oda takımı almak istiyorum. ama ben gençliğindede bi tek bazalı yatak eklicem takıma o kadar..(görebilirsem o günleri tabi) o yüzden bence bebişin istemeyebilir..:zonk:

valla şimdiki çocukların sağı solu belli olmuyor gülaycm ama klasik beyaz üstüne disney karakterli bebek odalarıda benim ilgimi çekmio:) aynı marka birde denizci seti yapmış oda fena değildi amannn bilmiyorum artık zaten en fazla 3 yaşına kadar kullanabilirim bunu kocişe kalsa şimdiden ferrarili çilek odası alıcak çocuğa ama kendisi yatar diye korkuyorum :)

günaydın kızlar ve bebişleriiii

günaydın cnm hoşgeldiniss

evet bunun da var havlusu. aliyimbari, bebeto da bilindik marka sonucta. öglen esime de soriyim ona gore vereyim siparişi.

fiyatı iyi gibi ces birde netten başka sitelerden bak istersen bazen indirimde diyorlar ama başka sitelerde daha uygun oluyor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla şimdiki çocukların sağı solu belli olmuyor gülaycm ama klasik beyaz üstüne disney karakterli bebek odalarıda benim ilgimi çekmio:) aynı marka birde denizci seti yapmış oda fena değildi amannn bilmiyorum artık zaten en fazla 3 yaşına kadar kullanabilirim bunu kocişe kalsa şimdiden ferrarili çilek odası alıcak çocuğa ama kendisi yatar diye korkuyorum :)

günaydın cnm hoşgeldiniss

fiyatı iyi gibi ces birde netten başka sitelerden bak istersen bazen indirimde diyorlar ama başka sitelerde daha uygun oluyor

tamam canım bakim hemeeeen :)

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
mutlaka yeter de bunda havlu falan da var.

bebetonun ürünleri organik mi? nerden anladın organik oldugunu.

ya gecende chicconun 4lkü takımı 70 tl idi o yuzden bu takım bana çok uygun fiyatlı gibi geldi ama bilemiyorum tabe.

organiktir diye tahmin ettim bilmiyorum :ilknur: bende chicconun 3lü takımına 40 tl verdim 20 li takım için 110 iyi hemde indirimde.220 olsaydı fazla derdim de

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
anladım. ben 2 tane hastane cikisi aliyim diyorum. bi boyle tam takım havlulu falan 20 parca, bir de besiktasli takım o da 6-8-10 parçalı bişi olur heralde bulabilirsem kartal yuvasından. bakmadım daha.

bizde bakıcaz kartaldan ...:1: bebetto çok güzel bu arada battaniye falan havlu benimde hep bebettooooo.... yumuşacık antiallerjik... bu arada yorganımda bebettoooo...
nevresim takımımızıda idilbaby den aldım. sonundaaa... beyaz üstünde lacivert köşeleri var, içindede kare kare resimler... bi ara hepsini açıp topiğe koyucammmm 75 tl idi hemde...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yazışmalarından bile belli oluyo keyfinin olmadığı biliyo musun...napsak geçer acaba? doktora mı sorsak ki.

sadece o değil ya sıkıntılıyım bu aralar, ödemeler filan geldi kıtı kıtına zorla yetiştirdim.. üç kuruş zam yaptılar sanmıştım geri aldılar , yanlışlık olmuş... amaaaaaaaaaan ne bilim pek keyfim yok bu aralar ..
ama çok şükür kuzumu hissediyorum.. bi bi siz iyi geliyorsunuz :utan:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
organiktir diye tahmin ettim bilmiyorum :ilknur: bende chicconun 3lü takımına 40 tl verdim 20 li takım için 110 iyi hemde indirimde.220 olsaydı fazla derdim de

chicconun takımları çok pahalı yaaaaa, almıcam ben valla. 1-2 kere giycek zaten. hediyeler de gelir bol bol.

adı hastane çıkışı 20 li takım. içindekileri olana dek sürekli kullanabiliyorsun. ayrı aryı alsan daha pahalı. takım oluyo hem. çorabı önlüğü eldiveni tulumu battaniyesi havalı duruyo.

evet ayrı alsak daha pahalı, dedigin gibi takım olması da süper. ben bi de bunun desenini cok begendim. bayıldım hatta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar