2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlar ya Ömür kız ismi mi erkek mi?
eşime dedim dün Ömür koyalım ( eşime Ömrüm derim çünkü hep ) "kız ismi o be, dizisi bile var " dedi, bence erkek ismi de olur, cok içime sindi bu isim

ay olurmu kız adı. gülayın eşinin adı ömürrrrr. söyle kocana vee çok güzel isim. tabii kız adı olarak da kullanılabilir

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kızlar bu tyakım icin 110 lira çok mu sizce? ama 220 tl'den düsmüs, bebetonun 20li hastane cikis takimi. desene cok tatlı geldi bana ne dersiniz aliyim mi limango'dan?

Ekli dosyayı görüntüle 7590

Ces oldukça güzel ve detaylı bir takım bence.kanzda 10 lusu ki bu kadar detaylı değildi 70 liraydı.bende inceliyorum ürünü şimdi.kimbilir pembişinden alabiliriz bizde belki:panter:

demiştimkii o da neeee!!!!!!! pembelisi yokmuş bu takımın ayollll:(((((((((

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
ömür benim eşimin ismi.. kız da da erkek te de kullanılabilir harika bi isim .. ben bile istiyorumda evde 2 ömür çekilir mi bilemiyorum :hihi:

senin eşinin adı mı :)
arada okuyorudm ömür diye bişey ama, ben eşime ömrüm diyom ya öyle bişey sandım,
koy sen de Ömür yanına da bi sim daha öyle yapan 2 arkadaşım vardı benim, eşinin adı yanına başka bi isim. Ama kötü tarafı Gülaycım hayat belli olmuıyor ne büüyk aşklar hüsranla bitiyor, birisi boşandı, oğlunu yanına aldı şimdide başkasıyla evlendi çocugun ismi eski eşinin ismi :(

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Ces oldukça güzel ve detaylı bir takım bence.kanzda 10 lusu ki bu kadar detaylı değildi 70 liraydı.bende inceliyorum ürünü şimdi.kimbilir pembişinden alabiliriz bizde belki:panter:

demiştimkii o da neeee!!!!!!! pembelisi yokmuş bu takımın ayollll:(((((((((
ne kadar ki bu ürün Lehale? 110 dediğiniz mi

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
arada okuyorudm ömür diye bişey ama, ben eşime ömrüm diyom ya öyle bişey sandım,
koy sen de Ömür yanına da bi sim daha öyle yapan 2 arkadaşım vardı benim, eşinin adı yanına başka bi isim. Ama kötü tarafı Gülaycım hayat belli olmuıyor ne büüyk aşklar hüsranla bitiyor, birisi boşandı, oğlunu yanına aldı şimdide başkasıyla evlendi çocugun ismi eski eşinin ismi :(

bende arslan koyucam diyorum ama eşimin adınıda koyucam ali arslan olucak adı. ileriyi düşünmüyorum haa oldu diyelim bişeyler eşimin huyu çok güzeldir kötü anamam onu. çok uzun yıllardır tanıyorum onu. en kötü huyu çok iyi niyetli olup asla hayır diyemez kimseye

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

ayy allah korusun.. ne olacağını kimse bilemez tabi..
hakkımızda bebelerimiz içinde bizim içinde hayırlısı neyse o olsun kızlar..

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
öğle yemeğine gidenler afiyet olsun bebişlerinize yarasın topak topak et olsun benim mide yanmam başladı bide dişlerim sızlıyor gene yahu of ki ne of.bende gidim de 1 bardak süt içim belki yarar:evet:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
öğle yemeğine gidenler afiyet olsun bebişlerinize yarasın topak topak et olsun benim mide yanmam başladı bide dişlerim sızlıyor gene yahu of ki ne of.bende gidim de 1 bardak süt içim belki yarar:evet:

diş ağrısı çok kötü ya. bak tuzlu suyla çalkalı dişlerini günde 2-3 kere. özellikle yatmadan önce çok işe yarıyor

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
yok canım (buna çok aşerilmiyo diye sölüyorum) ana yemek balık zaten onu da eşim hazır pişirtip getiricek..çorba yaparım, bi kaç meze türü bişeyler salata o kadar:sila:

ayy benimde yarın akşam misafirim var ama uğraşamam bütün gün öyle yaa h. sonumu akşam yemeğe gelicekler die harcayamam:uzgun: ortalığıda bu akşamdan yalandan bir temizlersem hiç sorunumuz kalmaz :D

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
diş ağrısı çok kötü ya. bak tuzlu suyla çalkalı dişlerini günde 2-3 kere. özellikle yatmadan önce çok işe yarıyor

sağol canım ya akşama denicem normal yemeklere konan tuzla değil mi?inşallah iyi gelir

yok canım (buna çok aşerilmiyo diye sölüyorum) ana yemek balık zaten onu da eşim hazır pişirtip getiricek..çorba yaparım, bi kaç meze türü bişeyler salata o kadar:sila:

ooo iyi o zaman kolaymış canım işin.bak sevdim bu menüyü misafir için:sila: ama gene de çok yorma kendini incimm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet cescim keşke, izmir gibisi yok zaten:nesrin:

evett yaaaa. 1 tanedir izmir.

izmirde fırtına war deli gibiii... dışarısıda soğukmuş... bizde akşam misafirliğe gidiyoruzzzz...orda kalıcaz, sabahta kahvaltıııı dışardaaaa....

şimdi geldim Pembişçim dışardan, totomuz dondu oglumla. Allahtan esim sabah pardesumu cikarttirip kabanımı giydirmis bana. sabah bana karisti diye kizmiistim ama Allah razı olsun doncakmışım yoksaam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar