2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kaffaltımısın ardından 2 saat geçti,şimdi elma zamanı,hadi bakalım,sizl de yiyin bir şeyler kızlar:nk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
evet evet aynen ces zaten kullanıcaklar 6 ay.. hem onlar oto koltuğu-ana kucağı olarak satılıyo ya

zaten anasının kucagı varken, ne gerek var ana kucagina dermisim. saka maka kaynanam görümcem annem ablam derken kucak manyakı olcak benimki, ama alıştırmamak lazım sürekli kucakta olmasında. bi benim kucagimda olsun yeter. ben bırakmazsam kimse de alamaz de mi kucagina, ay ben cok kıskanırım bebegimi yaaaaaaa.:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kaffaltımısın ardından 2 saat geçti,şimdi elma zamanı,hadi bakalım,sizl de yiyin bir şeyler kızlar:nk:

heme gidim de mutfaka bakayım neler kalmış, malum bugun cuma, herkes tüketiyo mutfaktaki ganimetleri.

son 1 elma kalmışi onu da ben kaptıııım :) hamiş hakkı.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Ana kucağı canım.
Park yatak o fiyata nerdeeeee :acep:

Biz de 2 tane düşünüyoruz.
Şimdi bazı eşyalarını alırken (park yatak,anakucağı gibi)
ortak renkler alıyoruz,2. erkek olursa diye ahahahh :1:

allah tüm arkadaşlara sağlık ve bol kazanç versinki tek çocukta kalmayalım. ben tek çocuğa karşıyım. en az 2 tane olsun birbirlerine destek olsun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar bu tyakım icin 110 lira çok mu sizce? ama 220 tl'den düsmüs, bebetonun 20li hastane cikis takimi. desene cok tatlı geldi bana ne dersiniz aliyim mi limango'dan?

bebeto.jpg

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Valla çoktandır sabahları öğürüyorum, adam acımaya başladı resmen :ayk:
kabusum resmen geri döndü.. bi öksürük tetikliyo sabah direk lavabo ondan sonra :cikolata:

yazışmalarından bile belli oluyo keyfinin olmadığı biliyo musun...napsak geçer acaba? doktora mı sorsak ki.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
zaten anasının kucagı varken, ne gerek var ana kucagina dermisim. saka maka kaynanam görümcem annem ablam derken kucak manyakı olcak benimki, ama alıştırmamak lazım sürekli kucakta olmasında. bi benim kucagimda olsun yeter. ben bırakmazsam kimse de alamaz de mi kucagina, ay ben cok kıskanırım bebegimi yaaaaaaa.:hihi:

:hihi:anlaşıldı sizin ki kucaktan inmicek illa alışıcak:ninni:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın tatlum, nasılsın? yeni mi kalktın yoksa, kıskandım yeni kalktıysan seni :)

bitanemm ya oğlan uyandırıyor sabahları hareketleriyle bende yatakta debeleniyorum bir bakmışım geri uyumuşum.canım bende sizi kıskanıyorum valla çok tembelleştim yürümek bile canım istemiyor:1::1: sizin bir düzeniniz var en azından

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
kızlar bu tyakım icin 110 lira çok mu sizce? ama 220 tl'den düsmüs, bebetonun 20li hastane cikis takimi. desene cok tatlı geldi bana ne dersiniz aliyim mi limango'dan?

Ekli dosyayı görüntüle 7590

yok uygun fiyatı ben idil bebe nin hastane çıkışını aldım 20 li oda. havlusu falanda var içinde. 120 liraydı indirimi vardı 97 liraya aldım. modelide güzel hem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar