2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
bence park yatak ve karyola yeter. park yatagı hem odanda hem de asagi salonda kullanabilirsin. sepet beşiki boşverebilirsin gibi geldi bana ama zevk meselesi işte.

Canım ama gündüzleri yanımda olsun istiyorum telsize melsize güvenemem ben.zaten yalnızım gelenim gidenim yok sessiz sessiz uyusun salonda işte:hihi:
bu yüzden mecbur yaşam alanımız olan salonada bir yatak hazırlamalıyız prensesimize:panter:
ama cesim şu sepet beşik konusunda herkes seninle aynı fikir.gerek yok diyolar.hello baby de beğendim bitane.400 küsür fiyatı hemde.yani bi heves için atmasammı bu kadar parayı sokağa:hihi:malum yatsa yatsa 1 sene yatacak.yok yok okadarda yatamaz belki demi sepet beşikte:acep:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
hemen kullanmaya başlayacağım. kucağa alışsın istemiyorum. o ana kucağında sallansın tepesindeki oyuncaklarla oynasın bende işime gücüme bakayım

Gerçi benimkinin dönencesi yok ama ben ona başka oyuncaklar,çıngıraklar veririm artık :)

Canım ama gündüzleri yanımda olsun istiyorum telsize melsize güvenemem ben.zaten yalnızım gelenim gidenim yok sessiz sessiz uyusun salonda işte:hihi:
bu yüzden mecbur yaşam alanımız olan salonada bir yatak hazırlamalıyız prensesimize:panter:
ama cesim şu sepet beşik konusunda herkes seninle aynı fikir.gerek yok diyolar.hello baby de beğendim bitane.400 küsür fiyatı hemde.yani bi heves için atmasammı bu kadar parayı sokağa:hihi:malum yatsa yatsa 1 sene yatacak.yok yok okadarda yatamaz belki demi sepet beşikte:acep:

sepet beşikler 6 ay tatlım..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
esracim bence dogumdan itibaren kullanılır. ben ana kucagi yerine oto koltugunu evde tutmayı ve onda yatırmayı düşünüyorum. az daha büyüyünce de mama sandalyesinde oturur benimle beraber mutfakta ya da salonda artık.

oto koltuğu güvenlik dolayısıyla yapıldığı için daha sert malzemeli rahat edemez bebeiş. ana kucağı sallanıyo ve çok rahat yumuşak. bebek arabasını alırken oto koltuğu olanından al bence ana kucağını ayrı al

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Gerçi benimkinin dönencesi yok ama ben ona başka oyuncaklar,çıngıraklar veririm artık :)

sepet beşikler 6 ay tatlım..

evet 6 ayda sıgmaz olur, rahat edemez mırın kırın eder.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

duyması gelişsin diye sessiz ortamda yatırmayın bebeişi diyo hemşireler. yanınızda dursun açın tv nin sesinide. sessizliğe alışırsa gık çıksa bağıra bağıra ağlar. sese alıştırınnn.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oto koltuğu güvenlik dolayısıyla yapıldığı için daha sert malzemeli rahat edemez bebeiş. ana kucağı sallanıyo ve çok rahat yumuşak. bebek arabasını alırken oto koltuğu olanından al bence ana kucağını ayrı al

yok canım oto koltuklarında inanılmaz rahat ediyolar, hatta pozisyon geregi çok rahat gaz cıkarıyolar ve kaka yapıyolar. ben almıcam ana kucagı.aldım zaten oto koltugumu.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
:deli::deli:Her eve lazım bu şahikadan ahahahhh :deli:

Sanırım eviniz dublex canım.
Öyleyse yatak odanıza zaten park yatak ya da sepet beşik alırsanız
aşağı salona alacağın bi anakucağı ile idare edebilirsiniz.
sonuçta yalnızca gündüzleri aşağıda olacak.
Akşamları odasında ya da sizin odanızda olacak.

Evet oto koltuğu da aynı işlevi görüyor zaten canım.
En güzeli böylesi,doğumdan itibaren kullanırım ben de..

Evet canım katlı ev olunca benim birçok hayalim suya düşüyor aslında:hihi:mesela ben alt değiştirme tablalarına bayılıyorum.ama zırt pırt çocuğu kucaklayıp hopp odasına çıkarıp alt değiştirmeye üşeneceğimdende eminim:zonk:yine salonda uygun bir yer belirleyip orda yaparım bu işlemi.ama oda takımlarında hep alt değiştirme masası olan modellere bakıyorum hala:acep:hiçbirşeyden geri kalmıycaz yaa kızımlaaa:zonk:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
yok canım oto koltuklarında inanılmaz rahat ediyolar, hatta pozisyon geregi çok rahat gaz cıkarıyolar ve kaka yapıyolar. ben almıcam ana kucagı.aldım zaten oto koltugumu.

ben de oto koltuğunu evde de kullanıcam o da sallanıyo zaten ayrıca ana kucağı almıcam

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
evet 6 ayda sıgmaz olur, rahat edemez mırın kırın eder.

bide yüksek oluyor sepet beşikler malum.etrafıda çok yüksek değil. hmmm :acep:
esracığım cesciğim Leo'mu arayıp müjde vereyim.6 aydır beni vazgeçirmeyi başaramayan kocama diyeyimki, "kızlar saolsun beni aydınlattılar. almıyoruz sepet mepet falan" :hihi::hihi::hihi:
yok yaa kesinlikle vazgeçtim.zaten masraflar tavan yapıcak.he sonra bide o beşiğe yer ara işin yoksa.6 ay için değmezz değmezzzz:sirin:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

cnm ben hem oda takımı hemde sepet beşik alıcam daha doğrusu sepet var onun süslemesini yapıcaklar erkek için yeğenim daha 9 aylık onun ki gelinlik gibi heryeri dantel falandı kılıfı değiştirilecek
birde dün oda baktık bunuçok beğendik sanırım bunu alacağız
sizce nasıl kızlar?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
duyması gelişsin diye sessiz ortamda yatırmayın bebeişi diyo hemşireler. yanınızda dursun açın tv nin sesinide. sessizliğe alışırsa gık çıksa bağıra bağıra ağlar. sese alıştırınnn.

Evet bu çok önemli.
Ben bunu sağlayabilmek için uyurken de uyanıkken de müzik açmak istiyorum hep.

Evet canım katlı ev olunca benim birçok hayalim suya düşüyor aslında:hihi:mesela ben alt değiştirme tablalarına bayılıyorum.ama zırt pırt çocuğu kucaklayıp hopp odasına çıkarıp alt değiştirmeye üşeneceğimdende eminim:zonk:yine salonda uygun bir yer belirleyip orda yaparım bu işlemi.ama oda takımlarında hep alt değiştirme masası olan modellere bakıyorum hala:acep:hiçbirşeyden geri kalmıycaz yaa kızımlaaa:zonk:

Çareler tükenmez bizde,annelik güzel şey:1:

herkese günayddııınnn:cicek::cicek::cicek::cicek:

Günaydın canım hoşgeldin,nasılsın

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

evet canım bunu kuzenim 2 çocuğundada denedi.çok rahat şimdi:panter:bizde öyle yapalım kızlar kesinlikle:panter:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

nasıl istersen canım ama ana kucağını aldık biz. kendi kendine sallanıyor. ayarlanıyor arkası. ister yatak oluyor istersen koltuk tepesinde müzikli oyuncakta var. benimkiyle kıyaslayınca oto koltuğu bunları yapamayacak. bü yüzden ayrı al dedim. müzik çalar iki sallarım o bunlarla oyalanır işime bakarım bende

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ya kızlar bişi sorcam siz bebeyağı dışında nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz çatlak kremimi yoksa normal vücut nemlendiricisimi kullanıyorsunuz ben banyoda bebeyağını kullanıyorum çıkyorum 1 saat sonra kupkuru cildim pulpul dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım:uzgun::uzgun:

Duş sonrası bebeyağı.
Akşamları yatarken vazelin ve zeytinyağı.
Sabahları uyandığımda da vazelin.
Bazen de vazelin yerine nemlendirici :kokos:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ben bunu alıcam kızlar nasıl????? 8-9 aya kadar rahat kullanılır... sabitlenioda...sallanıyoda...

çok güzel canım

cnm ben hem oda takımı hemde sepet beşik alıcam daha doğrusu sepet var onun süslemesini yapıcaklar erkek için yeğenim daha 9 aylık onun ki gelinlik gibi heryeri dantel falandı kılıfı değiştirilecek
sizce nasıl kızlar?

bence kırmızı olması dışında güzel. kırmızı cocuk psikolojisi acisindan bebek odasında cok tercih ettigimiz bi renk degil canım, rengini degistirebiliyolarsa al bence.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
sizce nasıl kızlar?

Amanın buu çok süperr bir takımmışşş.şanslı sizin bebiş yawww:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar