2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
çok güsell canımm:panter:

hastaneden çıkar çıkmaz anneme gidicem ben 1 hafta 10 gün orda annem bakacak bize... çünkü şeker hastası babam sürekli yemek lazım ona, kadın git gel yapamaz bana...çok yakın değil aramız. o zaman annemde bunu kullanabilirim iştee...hem gündüzleride salona falan mutfağa her yere yanımda gelir...

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
çok güzel canım

bence kırmızı olması dışında güzel. kırmızı cocuk psikolojisi acisindan bebek odasında cok tercih ettigimiz bi renk degil canım, rengini degistirebiliyolarsa al bence.

maalesef tek renk seçeneği var cnm diğer takımlardanda bişi beğenemedim bide çocuk odasında ne zaman yatıcak onuda bilmiyorum 6 aylık olana kadar odamda park yatak salondada sepet beşik olucak 6 aydan sonrada psikolojisine bişiolmaz die düşünmekteyim ama yinede kararsızım :D

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ana kucağı 270 liraa.jpg chicco bu 270 lira ya aldım

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

ben bunu alıcam kızlar nasıl????? 8-9 aya kadar rahat kullanılır... sabitlenioda...sallanıyoda...

Çok güzelmiş pembişçim,ben çok beğendim:panter:

bide yüksek oluyor sepet beşikler malum.etrafıda çok yüksek değil. hmmm :acep:
esracığım cesciğim Leo'mu arayıp müjde vereyim.6 aydır beni vazgeçirmeyi başaramayan kocama diyeyimki, "kızlar saolsun beni aydınlattılar. almıyoruz sepet mepet falan" :hihi::hihi::hihi:
yok yaa kesinlikle vazgeçtim.zaten masraflar tavan yapıcak.he sonra bide o beşiğe yer ara işin yoksa.6 ay için değmezz değmezzzz:sirin:

O paraya daha neler alınır kuzunuza canım :panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hastaneden çıkar çıkmaz anneme gidicem ben 1 hafta 10 gün orda annem bakacak bize... çünkü şeker hastası babam sürekli yemek lazım ona, kadın git gel yapamaz bana...çok yakın değil aramız. o zaman annemde bunu kullanabilirim iştee...hem gündüzleride salona falan mutfağa her yere yanımda gelir...

sana avatar bulmuştum görmedn mi pembişçim yaaaaaa?

pink-cow.png

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
maalesef tek renk seçeneği var cnm diğer takımlardanda bişi beğenemedim bide çocuk odasında ne zaman yatıcak onuda bilmiyorum 6 aylık olana kadar odamda park yatak salondada sepet beşik olucak 6 aydan sonrada psikolojisine bişiolmaz die düşünmekteyim ama yinede kararsızım :D

asıl 6 aydan sonra olabilir bence, ama takım genede cok seker gorunuyo. sen bilirsin.

bayıldım harika tasarım,

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ahahaha anlatayım aldım antibakteriyel bebe yünü diye bişi aldım toz pembeninde pembesi soft pembe diye satıorlar yenge bana kesme şeker modeli yap dedi 2 haroşa 2 düz ama benim beynim buna yetmior anlamıorum nerde kaldığımı unutuorum kaldığım yeri çözemiorum bilee öle allaha emanet bi atkı örüorum işte yengede yelek ve hırka örüor yelek beyaz hırka açık pembe

Ayy Melis eminim çok şeker olacaktır ördüğün atkı:1:
Zaten atkının kötüsü mü olur ki :dill:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Evet canım,sadece dönencesi yok işte.
Onu da çıngıraklarla falan hallederim.
Hem öne arkaya,hem de yanlara sallanabiliyor.
Sabitlenebiliyor,yatabiliyor ya da doğrultulabiliyor.
Zaten 6.aydan sonra bunu da kullanmazlar,bu yüzden marka bir şey almak istemedim.
Diğer aptal sitede resmi de vardı hatta..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Zaten 6.aydan sonra bunu da kullanmazlar,bu yüzden marka bir şey almak istemedim.

park yatak mı ana kucagından mı bahsediyosun kuzum?

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Çok güzelmiş,güle güle kullansın bebişşş :panter::panter:
Biz park yatağımızı böyle marka almadık.
Herhangi bir bebek mağazasından 50tlye aldık:)

diyorum ya 1 kere alıcaz bunları sonrada kullanıcaz biz. malum 3-4 çocuk istiyoruz biz:hihi:

asıl 6 aydan sonra olabilir bence, ama takım genede cok seker gorunuyo. sen bilirsin.

bayıldım harika tasarım,

ahşap kullanılması çok ilgimi çekmişti. birde bi kere dokunuyosun sürekli sallanıyo. yukarıyıda ayarla müzik çalıyo sürekli o kuşta dönüp duruyo. bebek onu tutucaz diye uğraşana kadar yemeği yapıveririm

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

aaa iyiymiş canım yaa.dur bulabilrisem bakayım bir:panter:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Evet bu çok önemli.
Ben bunu sağlayabilmek için uyurken de uyanıkken de müzik açmak istiyorum hep.

Çareler tükenmez bizde,annelik güzel şey:1:

Günaydın canım hoşgeldin,nasılsın

iyiyim canım teşekkürler bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan sizi takip etmeye çalışıyorum:1:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
park yatak mı ana kucagından mı bahsediyosun kuzum?

Ana kucağı canım.
Park yatak o fiyata nerdeeeee :acep:

diyorum ya 1 kere alıcaz bunları sonrada kullanıcaz biz. malum 3-4 çocuk istiyoruz biz:hihi:

ahşap kullanılması çok ilgimi çekmişti. birde bi kere dokunuyosun sürekli sallanıyo. yukarıyıda ayarla müzik çalıyo sürekli o kuşta dönüp duruyo. bebek onu tutucaz diye uğraşana kadar yemeği yapıveririm

Biz de 2 tane düşünüyoruz.
Şimdi bazı eşyalarını alırken (park yatak,anakucağı gibi)
ortak renkler alıyoruz,2. erkek olursa diye ahahahh :1:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
cnm ben hem oda takımı hemde sepet beşik alıcam daha doğrusu sepet var onun süslemesini yapıcaklar erkek için yeğenim daha 9 aylık onun ki gelinlik gibi heryeri dantel falandı kılıfı değiştirilecek
birde dün oda baktık bunuçok beğendik sanırım bunu alacağız
sizce nasıl kızlar?

canım çocuk büyüyünce beğenmeyebilir bence, bide ne kadar süre kullanacaksın onad bağlı tabi..
mesela bende oda takımı almak istiyorum. ama ben gençliğindede bi tek bazalı yatak eklicem takıma o kadar..(görebilirsem o günleri tabi) o yüzden bence bebişin istemeyebilir..:zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar