günaydın hanımlar
cumaları pilim bitiyor sallanıp duruyorum saatlerdir
hoşgeldin sen de adamavi.günaydın kızlar...
ben bugün tam 22+0 oldum ve şu an tam olarak yeni duyabiliyorum tekmelerini diyebilirim zaten erkek bebekler biraz daha geç hissediliyomuş o yüzden hiç kafana takma canım..tekmelemeye başlayıncada şimdiden dövüyo beni diceksin -kizgin-kizgin
günaydın herkeseee, hayırlı cumalar olsun, su gibi akın bitsin inşallah bugün de.
iyiyiz canım çok şükür, çıkıcam birazdan, dışarda kısa bi toplantım var, 1 saate dönerim heralde.
izmir yine yagmurlu, gördükçe sinirim kalkıyo Allahın gücüne gidicek artık hala bahar gelmedi diye diye bi hal oldum.
hoşgeldin sen de adamavi.
22 de yeni mi hissettin tepikleri.bende 20de duyarım şurda 10-15 günüm kaldı diye hevesleniyordum :uzgun:
hoşgeldin sen de adamavi.
22 de yeni mi hissettin tepikleri.bende 20de duyarım şurda 10-15 günüm kaldı diye hevesleniyordum :uzgun:
GÜnaydınlar, hayırlı sabahlar.
Ces nasıl oldun canım, gecti mi boynun, gecen gün yoktu dün de ben giremedim?
günaydın şekerim geçmiş olsun dün yaktum, gelmişsin....
nasıl oldun????
bu arada günler su gibi akıp geçiyor ama doğum yaklaşıyor...heyecan basıyor valla düşününceee:zonk:
hava çok kasvetli ama bende seviniyorum eylüle kadar izmir böyle olsada şu yaz rahat etsek diye
Günaydın kızlar,
bir ablam bana kolye almış hamileler için göbeğimin tam üstüne geliyor güzel bir kız boğazında pembe kurdela var ben onu mavi yaptım eşimde akşam dedi ooo RÜZGAR kız arkadaş yapmış hayırlı olsun dedi ismi ne falan bende MERVE dedim, Gülay biz aşkımızı göbeğimizin üstünde taşıyoruz kızzzzzzz.... böle severiz yani.....
hava çok kasvetli ama bende seviniyorum eylüle kadar izmir böyle olsada şu yaz rahat etsek diye
siz çalışanlar hele bi ewe izne çıkın var yaaa...nasıl geçiyor o koca uzun günler göreceksiniz...şimdi işte belli bi tempoda sıkılıyorsunuz, ondan.çanta hazırla bebğin odasını düzenle..eksikleri tamamla...aaaa 38. haftadayız diyeceğiz, sancısı gelenler olamya başlıcak...bebişleri görmeye başladık mı iş bitti artk!!!!!!:1:iyiyim arkadaşlarım sagolun, pazartesi günkü boyun ve sırt tutuklugunun üstüne çarşamba da onun gerginligi ile migrenim tuttu o yuzden 2 gün gelemedim ise, kalkamadım bile, annemde yattım. anniskom baktı banamigrenim gecti ama boynum hala tutuk, robotik olarak hareket ediyorum. merak etmissiniz, tesekkur ederim. boynumdan dolayı gelememis olcagimi tahmin etmissinizdir diye dusundum zira haber vermek icin bile giremedim internete cunku elimi bile kaldiramiyodum agridan.
Pembişçim yaaaa, bana da gittikçe uzaklaşıyomuş gibi geliyo dogum. ben 23+1 oldum bugun daha 17 hafta vaaaaaar. uhuuuu o kadar uzak geliyo ki sanki hiç geçmicek gibi.
günaydınnn kızlarrrrrrr bir gün aradan sonra ben geldimm tosunum iyiymiş çok şükür bide tetanoz aşısı oldum kim ağrımıyor diyordu yaa sol kolumu dünden beri kımıldatamıorum ben mi çok nazlıyım acaba :uzgun:
cess cnm hoşgeldin seni merak ettik 2 gün geçmişe gitmeden bir selam vereyim dedim az sonra görüşürüz kızlarrrrr
günaydınnn kızlarrrrrrr bir gün aradan sonra ben geldimm tosunum iyiymiş çok şükür bide tetanoz aşısı oldum kim ağrımıyor diyordu yaa sol kolumu dünden beri kımıldatamıorum ben mi çok nazlıyım acaba :uzgun:
cess cnm hoşgeldin seni merak ettik 2 gün geçmişe gitmeden bir selam vereyim dedim az sonra görüşürüz kızlarrrrr
canım biz seninle izmirli olmakla ilgili konuşmuşmuydukj yaaa, ben unutuyorum konuştukysak kusura bakma. nerde oturuyosun, çalışıyosan işyerin nerde, hangi doktora gidiyosun ve nerde dogum yapmyaı dusunuyosun diye sorular sorsam sana? ha bir de ne muhendisisin seeeen?
arkadaşlarım boynum geömedi hala, robot gibiyim ama en azından kendi ihtiyaçlarımı görebilir duruma gelebildigim icin ise de gelebildim. 2 gündür kendim kalkamaz kendim yatamaz oturamaz durumdayım, paralize olmuş gibiydim resmen, onun stresinden dün bir de ne zamandır ugramayan (lanet) migrenim tuttu, öldm öldüm dirildim ama migrenim geçti en azından. boynumun ağrısına razıyım migreni çekmektense. Merak edenleri koccuman opuyorum. ben dedim esime arkadaslarım da beni merak etmistir diye ama ne akraabakcak ne de yazı yazmak icin kol kaldırcak durumum vardı.