2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
GÜnaydınlar, hayırlı sabahlar.

Ces nasıl oldun canım, gecti mi boynun, gecen gün yoktu dün de ben giremedim?

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
günaydın kızlar... :panter:

ben bugün tam 22+0 oldum ve şu an tam olarak yeni duyabiliyorum tekmelerini diyebilirim zaten erkek bebekler biraz daha geç hissediliyomuş o yüzden hiç kafana takma canım..tekmelemeye başlayıncada şimdiden dövüyo beni diceksin -kizgin-kizgin :hihi:
hoşgeldin sen de adamavi.
22 de yeni mi hissettin tepikleri.bende 20de duyarım şurda 10-15 günüm kaldı diye hevesleniyordum :uzgun:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
iyiyiz canım çok şükür, çıkıcam birazdan, dışarda kısa bi toplantım var, 1 saate dönerim heralde.

izmir yine yagmurlu, gördükçe sinirim kalkıyo Allahın gücüne gidicek artık hala bahar gelmedi diye diye bi hal oldum.

hava çok kasvetli ama bende seviniyorum eylüle kadar izmir böyle olsada şu yaz rahat etsek diye :hihi:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
22 de yeni mi hissettin tepikleri.bende 20de duyarım şurda 10-15 günüm kaldı diye hevesleniyordum :uzgun:

ben 19un içindeydim canım pır pırrrr bişiler duydum gibi oldu...inanamadım...ama 19 doldu tam o gün ve doğum günümün gecesiydi...3-4 tepik yedik ve hüngür hüngür ağladımmmmmmm.... işte bu diyosun yanii!! o gün bu gündür yaklaşık 10 gün oldu geçti iştee...durmuyoruz tam gaz, dahada kuvvetlenerek tepioruz annemizi....:gulbis:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

hoşbulduk su..aslında 20de falan hissediyodum ama emin olamıyodum mide hareketi mi bebiş mi diye...şimdi öyle rutinleştiki artık bebişi ayırtedebiliyorum..bazende şiddetli oluyo ilk kez bu sabah eşimde eliyle hissedebildi :sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
GÜnaydınlar, hayırlı sabahlar.

Ces nasıl oldun canım, gecti mi boynun, gecen gün yoktu dün de ben giremedim?

günaydın şekerim geçmiş olsun dün yaktum, gelmişsin....
nasıl oldun????
bu arada günler su gibi akıp geçiyor ama doğum yaklaşıyor...heyecan basıyor valla düşününceee:zonk:

iyiyim arkadaşlarım sagolun, pazartesi günkü boyun ve sırt tutuklugunun üstüne çarşamba da onun gerginligi ile migrenim tuttu o yuzden 2 gün gelemedim ise, kalkamadım bile, annemde yattım. anniskom baktı bana :) migrenim gecti ama boynum hala tutuk, robotik olarak hareket ediyorum. merak etmissiniz, tesekkur ederim. boynumdan dolayı gelememis olcagimi tahmin etmissinizdir diye dusundum zira haber vermek icin bile giremedim internete cunku elimi bile kaldiramiyodum agridan.

Pembişçim yaaaa, bana da gittikçe uzaklaşıyomuş gibi geliyo dogum. ben 23+1 oldum bugun daha 17 hafta vaaaaaar. uhuuuu o kadar uzak geliyo ki sanki hiç geçmicek gibi.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Günaydın kızlar,

bir ablam bana kolye almış hamileler için göbeğimin tam üstüne geliyor güzel bir kız boğazında pembe kurdela var ben onu mavi yaptım eşimde akşam dedi ooo RÜZGAR kız arkadaş yapmış hayırlı olsun dedi ismi ne falan bende MERVE dedim, Gülay biz aşkımızı göbeğimizin üstünde taşıyoruz kızzzzzzz.... böle severiz yani..... :kptmya::kptmya:

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
yirim senide oğlunuda .... :findik: :cikolata:

siz ne şeker dünürlersiniz öyle.. keşke gerçek olsa :ninni:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hava çok kasvetli ama bende seviniyorum eylüle kadar izmir böyle olsada şu yaz rahat etsek diye :hihi:

canım biz seninle izmirli olmakla ilgili konuşmuşmuydukj yaaa, ben unutuyorum konuştukysak kusura bakma. nerde oturuyosun, çalışıyosan işyerin nerde, hangi doktora gidiyosun ve nerde dogum yapmyaı dusunuyosun diye sorular sorsam sana? ha bir de ne muhendisisin seeeen?

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
günaydınnn kızlarrrrrrr bir gün aradan sonra ben geldimm tosunum iyiymiş çok şükür bide tetanoz aşısı oldum kim ağrımıyor diyordu yaa sol kolumu dünden beri kımıldatamıorum ben mi çok nazlıyım acaba :uzgun:
cess cnm hoşgeldin seni merak ettik 2 gün geçmişe gitmeden bir selam vereyim dedim az sonra görüşürüz kızlarrrrr

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
iyiyim arkadaşlarım sagolun, pazartesi günkü boyun ve sırt tutuklugunun üstüne çarşamba da onun gerginligi ile migrenim tuttu o yuzden 2 gün gelemedim ise, kalkamadım bile, annemde yattım. anniskom baktı bana :) migrenim gecti ama boynum hala tutuk, robotik olarak hareket ediyorum. merak etmissiniz, tesekkur ederim. boynumdan dolayı gelememis olcagimi tahmin etmissinizdir diye dusundum zira haber vermek icin bile giremedim internete cunku elimi bile kaldiramiyodum agridan.

Pembişçim yaaaa, bana da gittikçe uzaklaşıyomuş gibi geliyo dogum. ben 23+1 oldum bugun daha 17 hafta vaaaaaar. uhuuuu o kadar uzak geliyo ki sanki hiç geçmicek gibi.
siz çalışanlar hele bi ewe izne çıkın var yaaa...nasıl geçiyor o koca uzun günler göreceksiniz...şimdi işte belli bi tempoda sıkılıyorsunuz, ondan.çanta hazırla bebğin odasını düzenle..eksikleri tamamla...aaaa 38. haftadayız diyeceğiz, sancısı gelenler olamya başlıcak...bebişleri görmeye başladık mı iş bitti artk!!!!!!:1:
ben inanamıyorum kendime hergün boydan foto çekilicem hiç fotom yok yaaa...geç kalmışım hattaa!!!!

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydınnn kızlarrrrrrr bir gün aradan sonra ben geldimm tosunum iyiymiş çok şükür bide tetanoz aşısı oldum kim ağrımıyor diyordu yaa sol kolumu dünden beri kımıldatamıorum ben mi çok nazlıyım acaba :uzgun:
cess cnm hoşgeldin seni merak ettik 2 gün geçmişe gitmeden bir selam vereyim dedim az sonra görüşürüz kızlarrrrr

sagol canım, evet boyunmdan rahatsızdım ya, iyiceyim şimdi. 2-3 güne bişiyim kalmaz heralde.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

4 gün sonra geçiyo canım merak etme ben cuma vurulmuştum geçen hafta şu an eskisine döndüm...korkma çok acıyo gerçekten

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bir günlük aradan sonra herkese günaydıınnnnnnn-ciko-ciko-ciko
Nasılsınız güzel annecikler:lilav:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
canım biz seninle izmirli olmakla ilgili konuşmuşmuydukj yaaa, ben unutuyorum konuştukysak kusura bakma. nerde oturuyosun, çalışıyosan işyerin nerde, hangi doktora gidiyosun ve nerde dogum yapmyaı dusunuyosun diye sorular sorsam sana? ha bir de ne muhendisisin seeeen?

kendimi yarışma programında hissettim ces..:hihi:
malum sitede dr.u konuşmuştuk sanırım..
izmire gelin geldim aslen çanakkaleliyim hatayda oturuyorum bornovada çalışıyorum elektrik mühendisiyim doktora şirinyerde aysel taşere gidiyorum doğum için aksilik olmazsa çınarlıyı düşünüyoruz

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
arkadaşlarım boynum geömedi hala, robot gibiyim ama en azından kendi ihtiyaçlarımı görebilir duruma gelebildigim icin ise de gelebildim. 2 gündür kendim kalkamaz kendim yatamaz oturamaz durumdayım, paralize olmuş gibiydim resmen, onun stresinden dün bir de ne zamandır ugramayan (lanet) migrenim tuttu, öldm öldüm dirildim ama migrenim geçti en azından. boynumun ağrısına razıyım migreni çekmektense. Merak edenleri koccuman opuyorum. ben dedim esime arkadaslarım da beni merak etmistir diye ama ne akraabakcak ne de yazı yazmak icin kol kaldırcak durumum vardı.

Cess çok merak etmiştik seni,neyse ki daha iyisin şimdi.
Çok geçmiş olsun tekrar canım benim :panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar