2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
38
lehale o kız benim ben alıcam istanbuldayım nerde isterse orda oturur gül gibi bakarız ona
seni çok ii anloıyorum benimde kocişim ebnsşz 1 ay olcak pazartesi annesi gitmiş eve çok kıskandım çok her hafta sonuda annesine kalamya gidiyo ölüyorum kıskançlıktan o yüzden burdaki rahatımı bırakıp kocişime gidicem ben yetti gayri

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
benimde dileklerim hep tutmuştu inşallah bundan sonrakilerde tutar:sirin:

geçmiş olsun kuzuş hamilesin tabide kilo alcan di mi ama ağır taşımamaya çalış canım

hoşgeldin dünürüm benim nerelerdeydin bakimmmm

kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

maşallah canım bebişine kocaman olmuş oyyy kuzucuklar büyüyor:huhuu:
]

dünürüm ismin degişmiş evdeyiz biz yeni üye olduk buraya ee siz nasılsınız bakalım

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Canım kıskanmaaa boşverrrr.Kocişine baksın doyursun rahat ettirsin bunları düşün mutlu ol.gerçi tam bilmiyorum durumu ama.eşin için sevin sen :panter:

aslında haklısın goncamın morali bozuk zati ondan gidiyo tek kalmasın diye akşam uyuyamıyo adam biraz psikolojisi bozuk da destek olecek

Tepki
30
ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm

Bu kadar da olmaz ama artık Melis, Damla ile MSNde görüşüyorsunuz demek, bi de kamerayı açıp göbek mi gösterdiniz birbirinize? Tööbe tööbee:hihi:-kizgin:alsana:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Sayın ilgili,

2011 eylül anneleri göbek show ve 2011 eylül bebeklerinin cicileri adlı topiğin aynı 2011 eylül annelerinin topiği gibi kapatılmasını rica eden sitenizden atılmış eski bir üyenizim.

Zaten yeni 2011 eylül annleri topiği açtınız bunlarıda yeni arkdaşlar açar, lütfen bu konu hakkında acil bilgi veriniz.

Mehtap

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Sayın ilgili,

2011 eylül anneleri göbek show ve 2011 eylül bebeklerinin cicileri adlı topiğin aynı 2011 eylül annelerinin topiği gibi kapatılmasını rica eden sitenizden atılmış eski bir üyenizim.

Zaten yeni 2011 eylül annleri topiği açtınız bunlarıda yeni arkdaşlar açar, lütfen bu konu hakkında acil bilgi veriniz.

Mehtap

inşallah dönerler mehtap :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Tepki
38
ben sitenin sahibiyle realdede görüşüyorum kızlar arıycam şimdi isteklerinizi sölücem dert etmeyin

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar damlanın dediği desitin pişik kremi unnado da % 20 indirime girmiş.. 23,90 a düşmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar