2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sağdaki saçı kuaförde yaptırırsın ewde aslaaaa olmaz diyeyim sana. soldakini ewde kendin boyayabilirsin koleston 8.1 yada 8.0 boyayla

prim mi veriyo bu kuaförler sana :hihi::hihi::hihi:
kuaföre verecek param yok ki, mecburen evde yapıcam, şu senin kuaför akrabana sorsak ne renkle olur bu diye sölemez mi gııııı :kayris:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
amanınn izmirden talibimiz çıkmış yahuuu:hihi:libertiye vermiştim ama olmazsa aramızda anlaşırız.bi kızı iki kişi ister bi kişi alır.libertity sen hangi şehirdeydin canım sahi:panter:

Aaaaa olmaz, ben aklı yüregi başka birinde olan kızı almam oğlumaaaaa. Meloş da talip bak :)

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kız ben alırım senin kızını bol bol böreeeekkkkkk yer fena mı kzım ben de sebeplenirim

japonları dinliyoruz ozman herkes pipisini göstersin yoksam kızlar evlenmeyecek nıhahahahahah

maşallah maşallah

ayy üçüncü talipte çıktı çok şükürrr. olleey yyaaa.kızım duy bunları ve şimdiden övün sevin zıpla tekmikle:hihi:meloşum cesim liberttim hadi piş pişleyin beni birazzz:hihi:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kuaför danıdığı olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

çalicam resmen yaaaaaa... sağdaki resmi nasıl tuttururum...palettede süper tonlar var ama böyle olur mu ki?

ühühühühühühühühühüühhüühhühühüühhühühüühühühühühühühü

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bnim işim çıktı çıkıyorum kızlar. gelebilirsem sonra görüşürüz hepiciginizi optum kokulu kokulu.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ayy üçüncü talipte çıktı çok şükürrr. olleey yyaaa.kızım duy bunları ve şimdiden övün sevin zıpla tekmikle:hihi:meloşum cesim liberttim hadi piş pişleyin beni birazzz:hihi:

bize ver bzie ver bize verrrrrrrrrrrrrrrrrrr
trabzona gelin edilim dilberiiiiiiiiiiiiiiiii

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
prim mi veriyo bu kuaförler sana :hihi::hihi::hihi:
kuaföre verecek param yok ki, mecburen evde yapıcam, şu senin kuaför akrabana sorsak ne renkle olur bu diye sölemez mi gııııı :kayris:

o renk için saçının rengini açtırman lazım canım. olsa sana derdim bu boya olur diye. oriyalle saçını açıcaklar 3 ton sonra boyayacaklar anca renk tutar. hamile olduğun için oriyal kesinlikleeee yasakk

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
bize ver bzie ver bize verrrrrrrrrrrrrrrrrrr
trabzona gelin edilim dilberiiiiiiiiiiiiiiiii

ohh mıhlamada yaparsın artık gelinine demiii şekerim:hihi:
ama ben düello isterim hee.ces sen bide libertyin oğulları gelsinler bir düello yapsınlar kızımın önünde.:hihi:
daha 10 dk öncesine kadar kızıma kısmet bulamayan ben, bi buldum nasilda havalanıp şiştim demi amaa:hihi:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ne dileğin varsa onu çiziyorsun kağıda. tabii hepsi ayrı kağıtlara. sonra gül ağacı dibine gömüyosun. sonrada sabah akan suya atıyosun. gül ağacı yoksa yapıca bişey yok saksı dibpleri sağolsun. geçen sene gül bulamadık. gece olmuş saat 3 karşı sitenin içinde vardı güller, tellerden elimizi çize çize geçirip üstüne serptik valla napalım. bu kadarını yaptığım halde dilekelrim oldu :)))

benimde dileklerim hep tutmuştu inşallah bundan sonrakilerde tutar:sirin:

selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

geçmiş olsun kuzuş hamilesin tabide kilo alcan di mi ama ağır taşımamaya çalış canım

selam kızlar biz geldik nasılsınız bakalım:heyo:

hoşgeldin dünürüm benim nerelerdeydin bakimmmm

kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

maşallah canım bebişine kocaman olmuş oyyy kuzucuklar büyüyor:huhuu:
]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar