içimde bi balık var sanki bi sağa bi sola gidip duruyo bazen aşağı doğru bişler gerdiriyo anaaammmmm nası bişey bu yaaaa çok güzellll-rgulu-rgulu-rgulu
yüzüyor annesiiiiiiiii maşallah
içimde bi balık var sanki bi sağa bi sola gidip duruyo bazen aşağı doğru bişler gerdiriyo anaaammmmm nası bişey bu yaaaa çok güzellll-rgulu-rgulu-rgulu
ne diyoooo:acep:ys:
ys:
ys:
hay maşallahh benim yakışıklı damadımaa hoş yüzünü göremeden daha ilk pipisini gördük ama:gul::gul::gul::gul: poz çok güzelmiş bu arada özgem
tasdikledi baksana ona göre kızını alacam diyor galibaaaaaaaaa:zuzu:
ne diyoooo:acep:ys:
ys:
ys:
yüzüyor annesiiiiiiiii maşallah
Ay meloş teyzesi benim kız evde kaldı heralde.herkesin dünürü gelini damadı var.biz daha kertemedik güzel kızımızı.hee gerçi eşime "ilk olarak sepet beşiğini alalım" dediğimde, "yokk yokk ilk olarak testini yani küpünü alalım, ilerde turşusunu kurcaz nasılsa" demiş ve beni gülme krizine sokmuştu
sahi bizim kızı zor verir bu Leo.şimdiden psikolojisi bozuldu:zonk:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sağdaki renk nasıl ama..:zuzu:
offf amma takıntılıyım, benim gibi olan var mı?
kafama bişeyi taktım mı yapana kadar deliririm... :zonk:
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii
kızlaarr ben geldimmmbebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim
inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:
Güzelmiş Gülaycım, ben de taktım mı yapmalıyımdır. Koç burcu sagolsun
lehale kertim gitti senin kızı benşm oğlana pipi resmide var koyabilirim istersen)
kız ben alırım senin kızını bol bol böreeeekkkkkk yer fena mı kzım ben de sebeplenirimAy meloş teyzesi benim kız evde kaldı heralde.herkesin dünürü gelini damadı var.biz daha kertemedik güzel kızımızı.hee gerçi eşime "ilk olarak sepet beşiğini alalım" dediğimde, "yokk yokk ilk olarak testini yani küpünü alalım, ilerde turşusunu kurcaz nasılsa" demiş ve beni gülme krizine sokmuştu
sahi bizim kızı zor verir bu Leo.şimdiden psikolojisi bozuldu:zonk:
japonları dinliyoruz ozman herkes pipisini göstersin yoksam kızlar evlenmeyecek nıjaponların bir lafı vardır Pipisine bak kızını ver diyeondan ekledim
hepimizinkilere maşallah teyzesi yüzşünü yerim ben onun
Ben alırım tatlım, hem uzaga gelin gitmemis olur. bak 1 otobüsle gelir gidersin kızının evine olmaz mı?
ayy nihayet nihayetttt:sila:Eşim duymadan kertelim tatlım.zira bu evde kalmış kız anası olmak pek yıpratmıştı beni ayol
pipisini görmeden verdim gitti.ama görmeyide isteriz tabiii-hmm
terbiyesiz kayınvalide oldum çıktım
japonların bir lafı vardır Pipisine bak kızını ver diyeondan ekledim