2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
hay maşallahh benim yakışıklı damadımaa hoş yüzünü göremeden daha ilk pipisini gördük ama:gul::gul::gul::gul: poz çok güzelmiş bu arada özgem:hihi:

:gul::gul::gul::gul::gul::gul: ay incii çok güldüm yaa.yüzünüde birdahaki aya inaşallah ayrıntılıda alırız:nanik::nanik::nanik:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
tasdikledi baksana ona göre kızını alacam diyor galibaaaaaaaaa:zuzu:

Ay meloş teyzesi benim kız evde kaldı heralde.herkesin dünürü gelini damadı var.biz daha kertemedik güzel kızımızı.hee gerçi eşime "ilk olarak sepet beşiğini alalım" dediğimde, "yokk yokk ilk olarak testini yani küpünü alalım, ilerde turşusunu kurcaz nasılsa" demiş ve beni gülme krizine sokmuştu:hihi:
sahi bizim kızı zor verir bu Leo.şimdiden psikolojisi bozuldu:zonk:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

sağdaki renk nasıl ama..:zuzu:

offf amma takıntılıyım, benim gibi olan var mı?
kafama bişeyi taktım mı yapana kadar deliririm... :zonk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ay meloş teyzesi benim kız evde kaldı heralde.herkesin dünürü gelini damadı var.biz daha kertemedik güzel kızımızı.hee gerçi eşime "ilk olarak sepet beşiğini alalım" dediğimde, "yokk yokk ilk olarak testini yani küpünü alalım, ilerde turşusunu kurcaz nasılsa" demiş ve beni gülme krizine sokmuştu:hihi:

Ben alırım tatlım, hem uzaga gelin gitmemis olur. bak 1 otobüsle gelir gidersin kızının evine olmaz mı?

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

sağdaki renk süper canım:panter:
ayrıca bende sendenim tek değilsin yani.taktımmı yapana kadar olana kadar böyle deliririm işte senin gibi:zonk:
bende doktoruma sormuştum saç boyatma meselesini.bana 4. aydan sonra bitkisel boya ile boyatabilirsin demişti.bende hopp 4. aydan sonra gittim kuaföre 2 kat fazla para verip bitkisel boya ile boyattım.hatta saç derisiyle teması olmadığı için uçlarına balyaj krepe bile yaptırdım:hihi:şimdi dip boyam geldi.10 gün sonra istanbula ailemi ziyarete gitmeden önce onuda yaptırmalıyım:sila:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

sağdaki saçı kuaförde yaptırırsın ewde aslaaaa olmaz diyeyim sana. soldakini ewde kendin boyayabilirsin koleston 8.1 yada 8.0 boyayla

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
selam kızlarr sabahtan pazara gittim yeni geldim ayyy pazar esnafının yüzüne öğürdümm beni asla unutmazlarr hep meyvaları kokladım sebzelere bakasım gelmedi okdr midemi bulandırdılarki ve çookkkk yoruldummm göbeğim çok acıdı poşetleri taşırkennn öldüm bittim yaa buarada kocaman göbeğim var ama insanlar bnm hamile olduğumu anlamıorlar sanırım hala gıcık oldum bu duruma yaa bizim ailenin sebzecisi gördü beni aa abla nerelerdeydin aylardır hastamısın dedi biraz rahatsızdım dedim aman maşallah toparlamışsıın herhalde kilo almışsın dedi öküzz ötesiiii

ayyy kıyamam ben sana, kaç kilo aldın toplamda bakem.. ben davul gibi dolanıyorum ortalarda, bide penguen yürüyüşüm var anlamamak için kör olmak lazım yaneee.. :hihi:

kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:

anaaaaaaaaaaaa cücük var orda maşşallah :hihi:

Güzelmiş Gülaycım, ben de taktım mı yapmalıyımdır. Koç burcu sagolsun :)

bu saç renginin ne olduğunu hangi marka olduğunu bi bulsam hiç düşünmicem ama bulamıyorum..
bööööğğğğğğğğğ :ilknur:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
lehale kertim gitti senin kızı benşm oğlana pipi resmide var koyabilirim istersen :))

ayy nihayet nihayetttt:sila:Eşim duymadan kertelim tatlım.zira bu evde kalmış kız anası olmak pek yıpratmıştı beni ayol:hihi:
pipisini görmeden verdim gitti.ama görmeyide isteriz tabiii-hmm
terbiyesiz kayınvalide oldum çıktım :hihi:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
kız ben alırım senin kızını bol bol böreeeekkkkkk yer fena mı kzım ben de sebeplenirim
japonların bir lafı vardır Pipisine bak kızını ver diye:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi: ondan ekledim :dislek::dislek::dislek::dislek::dislek::dislek::dislek:
japonları dinliyoruz ozman herkes pipisini göstersin yoksam kızlar evlenmeyecek nıhahahahahah
hepimizinkilere maşallah teyzesi yüzşünü yerim ben onun:evet::evet::evet:

maşallah maşallah

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Ben alırım tatlım, hem uzaga gelin gitmemis olur. bak 1 otobüsle gelir gidersin kızının evine olmaz mı?

amanınn izmirden talibimiz çıkmış yahuuu:hihi:libertiye vermiştim ama olmazsa aramızda anlaşırız.bi kızı iki kişi ister bi kişi alır.libertity sen hangi şehirdeydin canım sahi:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayy nihayet nihayetttt:sila:Eşim duymadan kertelim tatlım.zira bu evde kalmış kız anası olmak pek yıpratmıştı beni ayol:hihi:
pipisini görmeden verdim gitti.ama görmeyide isteriz tabiii-hmm
terbiyesiz kayınvalide oldum çıktım :hihi:

ama önce ben dedimdiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:eek:ys:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar