anam nası zoruma gitti yaaaa vallahi çok kıskandımmmmmm
Canım kıskanmaaa boşverrrr.Kocişine baksın doyursun rahat ettirsin bunları düşün mutlu ol.gerçi tam bilmiyorum durumu ama.eşin için sevin sen
anam nası zoruma gitti yaaaa vallahi çok kıskandımmmmmm
benimde dileklerim hep tutmuştu inşallah bundan sonrakilerde tutar:sirin:
geçmiş olsun kuzuş hamilesin tabide kilo alcan di mi ama ağır taşımamaya çalış canım
hoşgeldin dünürüm benim nerelerdeydin bakimmmm
kızlaarr ben geldimmmbebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim
maşallah canım bebişine kocaman olmuş oyyy kuzucuklar büyüyor
]
dünürüm ismin degişmiş evdeyiz biz yeni üye olduk buraya ee siz nasılsınız bakalım
Canım kıskanmaaa boşverrrr.Kocişine baksın doyursun rahat ettirsin bunları düşün mutlu ol.gerçi tam bilmiyorum durumu ama.eşin için sevin sen
slm bende sizdenim bebegim benimde eylulde gelecekkk
prenses geliyor insAllahhh
ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm
Sayın ilgili,
2011 eylül anneleri göbek show ve 2011 eylül bebeklerinin cicileri adlı topiğin aynı 2011 eylül annelerinin topiği gibi kapatılmasını rica eden sitenizden atılmış eski bir üyenizim.
Zaten yeni 2011 eylül annleri topiği açtınız bunlarıda yeni arkdaşlar açar, lütfen bu konu hakkında acil bilgi veriniz.
Mehtap
slm kızlar
hoşbulduk canım, nasılsınhoşgeldin saadetcim