ay maşallah erkeğimize çok sevindim özgecim
pipyi de gösterdi hemi inciiiiiiiiii özge sankim bişey diyorrrrrrrrr maşallah pipiliye
ay evet benim yerime bağlıyabilirsin canım cidden
söle bakalım dileğini istersen özelden yaz canım
pipyi de gösterdi hemi inciiiiiiiiii özge sankim bişey diyorrrrrrrrr maşallah pipiliye
canımm hoşgeldin merak ettik seni tekrar geçmiş olsun.sordum sorunu suratı değişti durdu durdu tabikide hayır dedi -rgulu-rgulu-rgulu-rguluay aman da maşallah pipisineeee, kız olsaydı çektirir miydi babası bu fotoyu sor bakalımÇok sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah kuzumuza.
özlenmez mi canım ya, özlemişsindir tabi. iyiysen dön canım, evinin keyfini sür bir süre. ama yine de dikkatli davranmaktan vazgecme tabi.
4.sayfada anlatılıyor hayatım bi bakabilirsen ben ordan yaptım
canımm hoşgeldin merak ettik seni tekrar geçmiş olsun.sordum sorunu suratı değişti durdu durdu tabikide hayır dedi -rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
saol meloşum içim rahatladı valla görünce
maşallah canım yaa ne güzel poz vermiş öle annesiii
canımm hoşgeldin merak ettik seni tekrar geçmiş olsun.sordum sorunu suratı değişti durdu durdu tabikide hayır dedi -rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
saol meloşum içim rahatladı valla görünce
bizde 430 duk o hafta az gibi banada ondan sordum
ben hiç kilo almyorum ve korkuyım çok bebeğim büyüyyemiycek diye ben yarın ayrıntılıya giriyorum kızlar oğlumu görücem)
ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi
ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm
oğlanı görüncemi yoksam pipiyi görünce mi lennnnnnnnnnnnn
boğazlrım şişti yutkunamıyorum çok acıyo kulağıma vuruyo ağrısı yapabilicem bişi varmı bitkisel kızalr
geçmiş olsun tatlımboğazlrım şişti yutkunamıyorum çok acıyo kulağıma vuruyo ağrısı yapabilicem bişi varmı bitkisel kızalr
:deli::deli::deli::deli::deli::deli: oğlanı görünce :zonk::zonk::zonk::zonk:
tatlım o zaman hemen bir tane "baby loading" yazılı tişört alalım sanaaa, ya da karnından bebek bakıyomuş gibi bi tane.o zaman anlarlar işte. benimki de bira göbegi gibiduruyo. ilk defa bugun asansörde karşı büroda çalışan bi kız sordu aaa bebek mi o diye, yok dicektim göbek. üstün yetenegim ben sadece orami şişirebiliyorum.
söylüyoruuuum: 21+2'de 440 gr imiş.
kızlaarr ben geldimmmbebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim
inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:
yiğidin malı meydandır teyzesi :sirin::sirin::sirin::sirin: biraz terbiyesiz benim oğlum galibays:
ys:
ys:
ys: