2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ay aman da maşallah pipisineeee, kız olsaydı çektirir miydi babası bu fotoyu sor bakalım :):):) Çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına maşallah kuzumuza.

özlenmez mi canım ya, özlemişsindir tabi. iyiysen dön canım, evinin keyfini sür bir süre. ama yine de dikkatli davranmaktan vazgecme tabi.
canımm hoşgeldin merak ettik seni tekrar geçmiş olsun.sordum sorunu suratı değişti durdu durdu tabikide hayır dedi -rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
ay maşallah erkeğimize çok sevindim özgecim
pipyi de gösterdi hemi inciiiiiiiiii özge sankim bişey diyorrrrrrrrr maşallah pipiliye

ay evet benim yerime bağlıyabilirsin canım cidden

saol meloşum içim rahatladı valla görünce

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben dileğimi sana yazarken hissederek yazdım sen bağla iplikleri bakalım olucak mı.

Tepki
38
bizde 430 duk o hafta az gibi banada ondan sordum :)
ben hiç kilo almyorum ve korkuyım çok bebeğim büyüyyemiycek diye ben yarın ayrıntılıya giriyorum kızlar oğlumu görücem :))

Tepki
38
boğazlrım şişti yutkunamıyorum çok acıyo kulağıma vuruyo ağrısı yapabilicem bişi varmı bitkisel kızalr

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canımm hoşgeldin merak ettik seni tekrar geçmiş olsun.sordum sorunu suratı değişti durdu durdu tabikide hayır dedi -rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
saol meloşum içim rahatladı valla görünce

sagol canım geçecek inşallaaah. tabi ki de hayır der. oğlan olunca başka tabe.

bizde 430 duk o hafta az gibi banada ondan sordum :)
ben hiç kilo almyorum ve korkuyım çok bebeğim büyüyyemiycek diye ben yarın ayrıntılıya giriyorum kızlar oğlumu görücem :))

hangi haftada 430du canım?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
libetyyy canım inşalah hayırlısı olur senin içingüzel haberlerini bekliyoruz

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ya arabyala gidioruz normalde vın vın ama evim 4. kat biranda çıkıyım bitsind dedim salaklık ettim göbeğimin içinde biryer yırtılmış gibi acıor anlatabildimmi

ama bnm cidden hamile olduumu anlamıorlar ve bak elvin gördü pazar günü beni dün gecede damla kameradan gördü bildiğin kocaman bir göbeğim var bunu hep takıorum ya kafama zaten bişi yaşayayım ya hamileyim diye bir ayrıcalık göreyim istiorumm

aslında hamile olduğun bellidirde onlar söylemeye çekiniyordur. ben tezgahtar bir kıza aaa hamilemisin dedim koca göbüşü vardı yok diye tersledi beni kız bekarmış üstelik. bu durumdan çekindiğinden öyle söylemiştir. alış veriş merkezinde kapıdan geçmek istemedim göbüşümde vardı ha. adam kalp pilimi var dedi yok hamileyim dedim. abla anladım ama hamilemisin değilmisin emin olmadığımdan sordum dedi :)))

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
tatlım o zaman hemen bir tane "baby loading" yazılı tişört alalım sanaaa, ya da karnından bebek bakıyomuş gibi bi tane.o zaman anlarlar işte. benimki de bira göbegi gibiduruyo. ilk defa bugun asansörde karşı büroda çalışan bi kız sordu aaa bebek mi o diye, yok dicektim göbek. üstün yetenegim ben sadece orami şişirebiliyorum.

söylüyoruuuum: 21+2'de 440 gr imiş.

Yok göbekkkkk:hihi::hihi::hihi::hihi:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
içimde bi balık var sanki bi sağa bi sola gidip duruyo bazen aşağı doğru bişler gerdiriyo anaaammmmm nası bişey bu yaaaa çok güzellll-rgulu-rgulu-rgulu

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kızlaarr ben geldimmm :panter::panter: bebeğim gayet iyi kıpır kıpırdı hatta bir ara doktor şu an bize bakıyor dedi teyzelerine çoook selam söyledi 349 gram olmuş oğluşumm boyunu net ölçemedi ekrana sığmadığı için.20 hafta 4 güne uyumlu çıkıyor bütün organları.eylülün ortası gibi doğum olacak büyük ihtimalle.babasının özel isteğiyle çekilen pozu inşallah ekleyebilirim

inciii oğlum senin kızı öpüyormuş :verelini::verelini::verelini::verelini:

hay maşallahh benim yakışıklı damadımaa hoş yüzünü göremeden daha ilk pipisini gördük ama:gul::gul::gul::gul: poz çok güzelmiş bu arada özgem:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar