2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
magnezyum içtigin için mi memnuniyetsizsin canım? eritilenlerin tadından dolayı mı? eger oyleyse Solgar'ın magnezyum hapını al, em içinde kalsiyum da var. doktoruna sor istersen. ben solgar içiyorum misal.

annene kavuşacagına da çok sevindim. negüzel yaaaaaa.

ilacın tam adı ne canım???

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
E ama anacım sen örnek tablo gibi çıktın karşımıza simdi, biz de bugun onu canım cok istedi yesem bisi olur mu modundayız halaaaaa. afferim sana ya, ne kadar saglam iraden varmis. Bizim nazarımız degmez kuzum sen merak etme, anca tebrik ederiz biz seni,maşallahımızı da koyalıııııııııııııııım

canımmmmmmm çok sağolll

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
herkese günaydın.....
cescim geçmiş olsun en kısa zaman iyileşirsin inşallah..esracım sende hayrlı haberlerle dönersin....,
bende acayip uykususum sabah 4.30 da yattım...annemi hastaneye getirdikgrip geçmedi serum felan derken ancak eve geldik...aman diyim kızlar kendinize iyi bakın salgın varmış dün bebeğinden yetişkinine hastane doluydu....

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
günaydın nesli hoşgeldin

günaydın canım.sende hoşgeldin.iyisin inşaallh.benim burnum tıkalı.öksürüğümde fena.adam gece dokunmadı bile çok öksürüyorum diye.dedi ki valla korkuyorum çocuk fırlayacak diye şu öksürüğünden dollayı:sinifsinif: dedi.

bu arada şu çoklu alıntıyı ben yapamıyorum niye ya basıyorum olmuyo.gocuk oldum.

cescim bende de lanet migren var.rabbim kimselere vermesin yaa.evet bi ayar kaçtımı kaçıyo aynen yani.elimiz kolumuz bağlı işte napalım.hamileyiz diye ama.olmasak buluruz çaresini elbet.bide migrenin tuttuğu zaman ağrı kesici filan alıyomusun?fayda etmez ama!

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ilacın tam adı ne canım???
EXVei4127_377.jpgilaç bu canım.

herkese günaydın.....
cescim geçmiş olsun en kısa zaman iyileşirsin inşallah..esracım sende hayrlı haberlerle dönersin....,
bende acayip uykususum sabah 4.30 da yattım...annemi hastaneye getirdikgrip geçmedi serum felan derken ancak eve geldik...aman diyim kızlar kendinize iyi bakın salgın varmış dün bebeğinden yetişkinine hastane doluydu....

Tesekkur ederim canım, size de geçmiş olsun. sen bi güzel uyu bugün de vucudun kuvvetsiz kalmasın. inşallah annecin de iyileşir biran önce.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
herkese günaydın.....

günaydın canım..
zor bi gece geçirmişsiniz çok geçmiş olsun şimdi nasıl annen?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın canım.sende hoşgeldin.iyisin inşaallh.benim burnum tıkalı.öksürüğümde fena.adam gece dokunmadı bile çok öksürüyorum diye.dedi ki valla korkuyorum çocuk fırlayacak diye şu öksürüğünden dollayı:sinifsinif: dedi.

bu arada şu çoklu alıntıyı ben yapamıyorum niye ya basıyorum olmuyo.gocuk oldum.

cescim bende de lanet migren var.rabbim kimselere vermesin yaa.evet bi ayar kaçtımı kaçıyo aynen yani.elimiz kolumuz bağlı işte napalım.hamileyiz diye ama.olmasak buluruz çaresini elbet.bide migrenin tuttuğu zaman ağrı kesici filan alıyomusun?fayda etmez ama!

bitek kafamdaki o ateşi alsın diye parol içiyorum. soguk suyla ıslatılmış havlu koyuyorum canım ben hamileligimden beri. baya iyi geliyo. geçirmek anlamında degil , migren zamanı geldiginde gecer biliyosun, ama rahatlatmak anlamında baya baya iyi geliyo soguk sulu havlu.bana cok kötülük yapmis biri olsa, ona bile migrenin tutar inşallah diye beddua etmem, o kadar kötü bişi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selamün aleyküm annecikler umarım herkesler iyidir ce hoşgeldın bacım şeker testim yarın eşimin işi çıkmazsa gıdıcegız inş yaptıran varmı benımde diş sorunum oldu dun kanal tedavım bıttı çok şukur o sandelyede kendımı çok gerıyorum oğlum efede 4 tane yaptırmıştım annelık zor zor çoğu gıttı azı kaldı bı sıcakalrıda atlatırsak RABBİM o ügnümüzde doğum anında yanı ve biizmgibi nerde varsa yardım eder inş 5 bucuk aylığız 3 ay sonra gun sayıcagız bakalım kım önce doğurucak :panter:

meraba canım, şeker yüklemeleri yeni yeni başlıcak. daha yaptıran yok galiba. benim de 11inde var şeker yüklemem. bakalım inşallah sorun çıkmaz. bana çıkmıcak gibi geliyo ama bakalım.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Allah allah gülaycım valla benimki boya dedi ne bileyim canım doktorun ne derse o.. Ama ben 1 kere boyattım bir daha gideceğim bu ay kısmet olursa.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

bebemmm geçmiş olsun hala geçmedi mi hastalığın dokunmasın şekerim bizimkide dokunmuyor.ballı süt falan iç sonracıma zencefil boğaza çok iyi geliyor o da yok 1 bardak çayın içine karabiber koy 1 çay kaşığı.içerken boğazın yanar ama geçirir de.çoklu alıntı için HQ ya bas alıntının hemen yanındaki.cevap verceğin yazıları tıkla ve cevap yaz kısmına bas

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu arada kızlar benim doktorum detaylı ultrason yapmıcak galiba diyodum ya, kuzenimin esi de benim doktora gidiyodu, evet ona da yapmamis ayrintili. bakalım ayın n11inde sorucam ne dicek.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ya kızlar ben daha ayrıntılı ultrason için gün almaya bile gitmedim daha.hastaneye gitmeye eriniyorum valla.sıra almak başlıbaşına bi sorun zaten.dah gün verecekler de ooo.o da 3 hafta sonraya felan veriyolarmış galiba.neyse eşime bi söölim bakim sıra aldırabilirse bana öğleden sonra gideyim.aman ya üstümde bi yük sanki.bi de en büyük sorunumuz burda bi hastane olması.:uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar