magnezyum içtigin için mi memnuniyetsizsin canım? eritilenlerin tadından dolayı mı? eger oyleyse Solgar'ın magnezyum hapını al, em içinde kalsiyum da var. doktoruna sor istersen. ben solgar içiyorum misal.
annene kavuşacagına da çok sevindim. negüzel yaaaaaa.
E ama anacım sen örnek tablo gibi çıktın karşımıza simdi, biz de bugun onu canım cok istedi yesem bisi olur mu modundayız halaaaaa. afferim sana ya, ne kadar saglam iraden varmis. Bizim nazarımız degmez kuzum sen merak etme, anca tebrik ederiz biz seni,maşallahımızı da koyalıııııııııııııııım
günaydın nesli hoşgeldin
ilacın tam adı ne canım???
herkese günaydın.....
cescim geçmiş olsun en kısa zaman iyileşirsin inşallah..esracım sende hayrlı haberlerle dönersin....,
bende acayip uykususum sabah 4.30 da yattım...annemi hastaneye getirdikgrip geçmedi serum felan derken ancak eve geldik...aman diyim kızlar kendinize iyi bakın salgın varmış dün bebeğinden yetişkinine hastane doluydu....
herkese günaydın.....
cescim geçmiş olsun en kısa zaman iyileşirsin inşallah..esracım sende hayrlı haberlerle dönersin....,
bende acayip uykususum sabah 4.30 da yattım...annemi hastaneye getirdikgrip geçmedi serum felan derken ancak eve geldik...aman diyim kızlar kendinize iyi bakın salgın varmış dün bebeğinden yetişkinine hastane doluydu....
günaydın canım.sende hoşgeldin.iyisin inşaallh.benim burnum tıkalı.öksürüğümde fena.adam gece dokunmadı bile çok öksürüyorum diye.dedi ki valla korkuyorum çocuk fırlayacak diye şu öksürüğünden dollayı:sinifsinif: dedi.
bu arada şu çoklu alıntıyı ben yapamıyorum niye ya basıyorum olmuyo.gocuk oldum.
cescim bende de lanet migren var.rabbim kimselere vermesin yaa.evet bi ayar kaçtımı kaçıyo aynen yani.elimiz kolumuz bağlı işte napalım.hamileyiz diye ama.olmasak buluruz çaresini elbet.bide migrenin tuttuğu zaman ağrı kesici filan alıyomusun?fayda etmez ama!
selamün aleyküm annecikler umarım herkesler iyidir ce hoşgeldın bacım şeker testim yarın eşimin işi çıkmazsa gıdıcegız inş yaptıran varmı benımde diş sorunum oldu dun kanal tedavım bıttı çok şukur o sandelyede kendımı çok gerıyorum oğlum efede 4 tane yaptırmıştım annelık zor zor çoğu gıttı azı kaldı bı sıcakalrıda atlatırsak RABBİM o ügnümüzde doğum anında yanı ve biizmgibi nerde varsa yardım eder inş 5 bucuk aylığız 3 ay sonra gun sayıcagız bakalım kım önce doğurucak
günaydın canım..
zor bi gece geçirmişsiniz çok geçmiş olsun şimdi nasıl annen?
Kızlar cumartesi doktora gidiyoruz, sanırım ayrıntılı için günde alırız, yavrumu çok özledim ben ya koca adam olmuşmudur ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 7564ilaç bu canım.
Tesekkur ederim canım, size de geçmiş olsun. sen bi güzel uyu bugün de vucudun kuvvetsiz kalmasın. inşallah annecin de iyileşir biran önce.
günaydın canım.sende hoşgeldin.iyisin inşaallh.benim burnum tıkalı.öksürüğümde fena.adam gece dokunmadı bile çok öksürüyorum diye.dedi ki valla korkuyorum çocuk fırlayacak diye şu öksürüğünden dollayı:sinifsinif: dedi.
bu arada şu çoklu alıntıyı ben yapamıyorum niye ya basıyorum olmuyo.gocuk oldum.
cescim bende de lanet migren var.rabbim kimselere vermesin yaa.evet bi ayar kaçtımı kaçıyo aynen yani.elimiz kolumuz bağlı işte napalım.hamileyiz diye ama.olmasak buluruz çaresini elbet.bide migrenin tuttuğu zaman ağrı kesici filan alıyomusun?fayda etmez ama!
Allah allah gülaycım valla benimki boya dedi ne bileyim canım doktorun ne derse o.. Ama ben 1 kere boyattım bir daha gideceğim bu ay kısmet olursa.
En son ne zaman gitmiştin.
Bize 1 ay sonra gelin dedi niye bu kadar uzun biz çok özlüyoruz
bebişlerimizi ama
biz kahvaltı yapalım görüşürüz yine öpüyorum sizi....