2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...

portakal suyuda acayip gaz yapıyoo:cokkomik: hayır o değil eşlerin yanında utanıyoruzda bebişleri unutuyoruz. bebişler artık duymaya başladı hanımlar:cokkomik: aha annem kamyonu park etti diyolardır içerden:cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
her doktor farklı oluyor cnm benim doktorum dün akşam kendi baktı ayrıntılı olarak bugünde devlet hastanesinde radyolog bakacak doktorun bi sorun görmüyorsa yaptırmayabiliyor

sanırım kendi zaten sürekli bakabilyo detaylı olarak diye, ayrıyetten yapmıcak bana detaylı ultrason ad altında. bakalım öğrencez haftaya çarşamba.

günaydın tatlım

ay evet çok iş yaptık ve uykumuz geldi aşıdan mı acaba....
16,00 da alıcam tahlil sonuçlarını

nelere bakcak kan testinde canım?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
çok sağol canım iyi şimdi uyuyor bende şimdi gidip kahvaltı hazırlıcam(annemle aynı sitedeyiz:)) başım ağıracak gibi:uzgun: öpüyorum seni görüşürüz yine...

oh ne güzel annenle aynı sitede olmanızı çook kıskandım :uzgun::bitter:
tamam, dinlen sen de iyice canım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
portakal suyuda acayip gaz yapıyoo:cokkomik: hayır o değil eşlerin yanında utanıyoruzda bebişleri unutuyoruz. bebişler artık duymaya başladı hanımlar:cokkomik: aha annem kamyonu park etti diyolardır içerden:cokkomik:

titreşimi de hissediyolarsa bir de tam rezillik. nasıl bi anaya düştüm, GASMOMMMMM diyodur benimki. sabahki gaz da portakal suyundan oldu zaten, muthis bi sanci falan, ama atınca gecti allahtan yaaa. cok aciyodu yoksa.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
sanırım kendi zaten sürekli bakabilyo detaylı olarak diye, ayrıyetten yapmıcak bana detaylı ultrason ad altında. bakalım öğrencez haftaya çarşamba.

nelere bakcak kan testinde canım?

bütün her şeye bakacak şeker de dahil...
kan değerlerine...muhakkak gel dedi sağlık ocağındaki doktor.bişey olursa diye manyak içime kurt düşürdü...bu arada kilo almışım iki haftada 900 gr ben artık hızlı kilo almaya başladım top sınıfına girerim yakında 1,60 boyla :)

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
evde pekmez vardır bir yemek kaşığına koy ve az bişe gene karabiber o da iyi gelir yoksa hemen çay ve karabiber şekerimmmm bak gelmiyim orayaaa.bak en aşağıda boş olan yer var orası değil cevap yaz kısmı en son yazan kişinin hemen altında dediğim yer:cirla:

evet var ama ben yiyemiyorum ama dediycem şekerim.bak pekmez aklıma gelmemişti.saol tatlım.uleen yerim seni ben yahu bıcırık seni-rgulu:zuzu:9
hadi ordan.kız biliyom bi oluyo bi olmuyo.sinirlenme temem.:ayk::ayk:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
canım ben ikinci dozumu 22 sinde yaptırdım.ilki biraz ağrı yapmıştı ama ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım.ateşte olmadı.bünyeden bünyeye değişebilir.umarım sorunsuz geçer seninkide:panter:

kızlar kaç doz yaptırıcaksınız? 5 doz diye biliyorum ben ama doktorum 2 doz yeter dedi bana:sila::sila:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın kızlarrrrr
ces seni gördüğüme çok sevindim iyimisin?

meloş hoşgeldin canım bitirdin mi işlerini?geçmiş olsun canım kan niçin verdin bu arada

hadi ya gerçekten mi.ama önce doktordan sıra almak lazımmış sonra o mu ne gün veriyomuş.öyle dediler bana.gittiğim doktor öyle dedi yani.özel mi senin gittiğin.ondandır belki.

bebem ben özele gidiyorum ama daha evvel devlet haastanelerine de gitmeden evvel ya internetten ya da telden randevu alıyordum.bence sen hastaneyi ara ayrıntılı ultrason randevusu alıcam de eğer yok burdan almanız gerek derse öyle git.hem gidiceksende bugünden doktorundan randevu al şekerim yarın için.sıra beklemezsin böylelikle

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kan değerlerine...muhakkak gel dedi sağlık ocağındaki doktor.bişey olursa diye manyak içime kurt düşürdü...bu arada kilo almışım iki haftada 900 gr ben artık hızlı kilo almaya başladım top sınıfına girerim yakında 1,60 boyla :)

bişicik olmaaaaaz, veririz dogumdan sonra bosver.

canım ben bu ilqcı ilaç rehberinde bulamıyorum eczanelerde ilaç olarak satılmıyomu???? yoksa gıda takviyeleri olarak marketlerde felan mı satılıyo

besin takviyesi canım, eczaneye getirttim ben öyle aldım. marketlerde satılmaz heralde Türkiyede.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloş hoşgeldin canım bitirdin mi işlerini?geçmiş olsun canım kan niçin verdin bu arada

bebem ben özele gidiyorum ama daha evvel devlet haastanelerine de gitmeden evvel ya internetten ya da telden randevu alıyordum.bence sen hastaneyi ara ayrıntılı ultrason randevusu alıcam de eğer yok burdan almanız gerek derse öyle git.hem gidiceksende bugünden doktorundan randevu al şekerim yarın için.sıra beklemezsin böylelikle

hoşbuldum canım...yoğun yine sevalcim...kan değerlerine bakıcak sanırım........

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

SEN YİNE İYİSİN BEN 1 AYDA 3 KİLO ALMIŞIM :ilknur:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
senin şikayetin baya ileri demek ki canım ya. kıyamam sana, benim de demin ağrıyodu, megersem gazmış. gazı çıkardım rahatladım vallahi :)

günaydın kızlar.... bu arada gaz şikayetinizin çaresini biliyorum...

çok basit hemde... kimyon.... -rgulu

Gaz sıkıntımıza çözüm kimyonmuş, herkese oneriliyor ama en guzeli hamilelikte gaz problemi icin cok dogal bir cozum olmasi. Meger kimyon cok seye careymis. Ben de iyice araştırdım ve size kimyonun faydalarından bahsetmek istedim.

• İştah açar ve hazmı kolaylaştırır.
  • İdrar ve gaz söktürücüdür.
  • Mide şişliğini azaltır ve mideyi kuvvetlendirir.
  • Anne sütünü arttırır.
  • Bağırsak solucanlarını düşürmeye yardımcı olur.
  • Sinirleri yatıştırır ve yüksek tansiyonu düşürür.
  • Kolesterolu dusurur.
  • Nefes darlığı, prostat, şeker hastalığı ve romatizmada faydalıdır.
  • Vücudu terleterek zararlı maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaştırır.
  • Kramp ve kalp rahatsızlıklarında faydalıdır.
  • Kimyon yağının antiseptik, antibakterial, hazmı kolaylaştıricı,
idrar arttırıcı ve uyarıcı özellikleri vardır. KİMYON YAĞI HAMİLELİKTE KULLANILMAMALIDIR. AYRICA, KİMYON YAĞI SÜRÜLEN BÖLGEYİ GÜNEŞTEN KORUMAK GEREKİR.

alıntı

bir tuzluğa doldurun ve yiyebildiğiniz bazı şeylerin içine karıştırın... yoğurda bile olabilir bence....

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kızlar kaç doz yaptırıcaksınız? 5 doz diye biliyorum ben ama doktorum 2 doz yeter dedi bana:sila::sila:

Canım o şöyle oluyormuş.mesela bu 2 doz hamilelik boyunca bizi ve bebeğimizi koruyormuş.Yeterli oluyormuş ama eğer verilen tarihlerde devam edersek ve 5 dozuda tamamlarsak o zaman ikinci hamileliğimizde gerek kalmıyormuş.mesela benim doğumdan sonra ekim ayında 3. doz randevum var.gidip 5 e kadar tamamlıycam ben.bi dahaki hamilelikte de yayıp oturcam:hihi:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

evet meloş hoşgeldin gıı özledik seni mucks.

kız bebem bura KİLİS.henüz o kadar gelişmedik.internette randevu sistemi var ama kadındoğuma alamıyoruz.telden de vermiyo embesiller.ama bi bakem belkim radyoloji vadrdır ama hiiiç sanmıyorom.gıcık kilis.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

meloşşş zaten artık haftada 500 gr alıcakmışız gene 100 grı almayarak yırtmışsın ben artık tartılmamaya karar verdim:cikolata:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar