arslananası
Aktif Üye
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...
portakal suyuda acayip gaz yapıyoo
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...
her doktor farklı oluyor cnm benim doktorum dün akşam kendi baktı ayrıntılı olarak bugünde devlet hastanesinde radyolog bakacak doktorun bi sorun görmüyorsa yaptırmayabiliyor
günaydın tatlım
ay evet çok iş yaptık ve uykumuz geldi aşıdan mı acaba....
16,00 da alıcam tahlil sonuçlarını
çok sağol canım iyi şimdi uyuyor bende şimdi gidip kahvaltı hazırlıcam(annemle aynı sitedeyiz) başım ağıracak gibi:uzgun: öpüyorum seni görüşürüz yine...
portakal suyuda acayip gaz yapıyoohayır o değil eşlerin yanında utanıyoruzda bebişleri unutuyoruz. bebişler artık duymaya başladı hanımlar
aha annem kamyonu park etti diyolardır içerden
günaydın kızlarrrrr
ces seni gördüğüme çok sevindim iyimisin?
sanırım kendi zaten sürekli bakabilyo detaylı olarak diye, ayrıyetten yapmıcak bana detaylı ultrason ad altında. bakalım öğrencez haftaya çarşamba.
nelere bakcak kan testinde canım?
evde pekmez vardır bir yemek kaşığına koy ve az bişe gene karabiber o da iyi gelir yoksa hemen çay ve karabiber şekerimmmm bak gelmiyim orayaaa.bak en aşağıda boş olan yer var orası değil cevap yaz kısmı en son yazan kişinin hemen altında dediğim yer
canım ben ikinci dozumu 22 sinde yaptırdım.ilki biraz ağrı yapmıştı ama ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım.ateşte olmadı.bünyeden bünyeye değişebilir.umarım sorunsuz geçer seninkide
günaydın kızlarrrrr
ces seni gördüğüme çok sevindim iyimisin?
hadi ya gerçekten mi.ama önce doktordan sıra almak lazımmış sonra o mu ne gün veriyomuş.öyle dediler bana.gittiğim doktor öyle dedi yani.özel mi senin gittiğin.ondandır belki.
Ekli dosyayı görüntüle 7564ilaç bu canım.
hoşgeldin meloşuumm özledik seni de
işler hafifledi mi biraz?
bütün her şeye bakacak şeker de dahil...
kan değerlerine...muhakkak gel dedi sağlık ocağındaki doktor.bişey olursa diye manyak içime kurt düşürdü...bu arada kilo almışım iki haftada 900 gr ben artık hızlı kilo almaya başladım top sınıfına girerim yakında 1,60 boyla
canım ben bu ilqcı ilaç rehberinde bulamıyorum eczanelerde ilaç olarak satılmıyomu???? yoksa gıda takviyeleri olarak marketlerde felan mı satılıyo
meloş hoşgeldin canım bitirdin mi işlerini?geçmiş olsun canım kan niçin verdin bu arada
bebem ben özele gidiyorum ama daha evvel devlet haastanelerine de gitmeden evvel ya internetten ya da telden randevu alıyordum.bence sen hastaneyi ara ayrıntılı ultrason randevusu alıcam de eğer yok burdan almanız gerek derse öyle git.hem gidiceksende bugünden doktorundan randevu al şekerim yarın için.sıra beklemezsin böylelikle
kan değerlerine...muhakkak gel dedi sağlık ocağındaki doktor.bişey olursa diye manyak içime kurt düşürdü...bu arada kilo almışım iki haftada 900 gr ben artık hızlı kilo almaya başladım top sınıfına girerim yakında 1,60 boyla
senin şikayetin baya ileri demek ki canım ya. kıyamam sana, benim de demin ağrıyodu, megersem gazmış. gazı çıkardım rahatladım vallahi
hoşbulduk incicim ben de çok özledim...
yoğun yine ama biraz izin verdim kendime
kızlar kaç doz yaptırıcaksınız? 5 doz diye biliyorum ben ama doktorum 2 doz yeter dedi bana:sila::sila:
meloş hoşgeldin canım bitirdin mi işlerini?geçmiş olsun canım kan niçin verdin bu arada
evet meloş hoşgeldin gıı özledik seni mucks.
bebem ben özele gidiyorum ama daha evvel devlet haastanelerine de gitmeden evvel ya internetten ya da telden randevu alıyordum.bence sen hastaneyi ara ayrıntılı ultrason randevusu alıcam de eğer yok burdan almanız gerek derse öyle git.hem gidiceksende bugünden doktorundan randevu al şekerim yarın için.sıra beklemezsin böylelikle
yarasın miniğimizeSEN YİNE İYİSİN BEN 1 AYDA 3 KİLO ALMIŞIM :ilknur:
iyi yapmışsın canım bugün yorulmuşsunuz baya oğlunla zaten dinlenin şimdi