Bişey sorma istiyorum tetanoz aşısı yaptırıpta çok problem yaşayan oldumu içinizde ateşi çok yükselen falan ???????????
meloşşş zaten artık haftada 500 gr alıcakmışız gene 100 grı almayarak yırtmışsın ben artık tartılmamaya karar verdim:cikolata:
Canım o şöyle oluyormuş.mesela bu 2 doz hamilelik boyunca bizi ve bebeğimizi koruyormuş.Yeterli oluyormuş ama eğer verilen tarihlerde devam edersek ve 5 dozuda tamamlarsak o zaman ikinci hamileliğimizde gerek kalmıyormuş.mesela benim doğumdan sonra ekim ayında 3. doz randevum var.gidip 5 e kadar tamamlıycam ben.bi dahaki hamilelikte de yayıp oturcam
kızlar kaç doz yaptırıcaksınız? 5 doz diye biliyorum ben ama doktorum 2 doz yeter dedi bana:sila::sila:
kızlar aldıklarımızı burdada koyabiliyoruz mu
tünaydın canımtünaydın kızlar....
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş saat 1de randevum var hastanede. bize dua edin olur mu teyzeleri:iyyyy:
tünaydın kızlar....
tünaydın kızlar....
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş saat 1de randevum var hastanede. bize dua edin olur mu teyzeleri:iyyyy:
damlacımın eşi gitmiş allah kavuştursun allahım sabır versin diyorum damlacım
tünaydın kızlar....
ilk dozdan 1 ay sonra 2. doz, 6 ay sonra 3. doz, 1 yıl sonra 4. doz, 1 yıl sonra 5. doz şeklinde. yani 2 doz hamileliğe geliyor
iyiyim kızlar... bugün evlilik yıldönümümüz...9 yıl oldu.. vay beee... daha dün gibiydi... akşama eşime süpriz romantik bir yemek hazırlayacağım... çok işim var.. biraz bakayım sizlere dedim...
iyiyim kızlar... bugün evlilik yıldönümümüz...9 yıl oldu.. vay beee... daha dün gibiydi... akşama eşime süpriz romantik bir yemek hazırlayacağım... çok işim var.. biraz bakayım sizlere dedim...