En son ne zaman gitmiştin.
Bize 1 ay sonra gelin dedi niye bu kadar uzun biz çok özlüyoruz
bebişlerimizi ama
günaydın kızlarrrrr
ces seni gördüğüme çok sevindim iyimisin?
Kızlar cumartesi doktora gidiyoruz, sanırım ayrıntılı için günde alırız, yavrumu çok özledim ben ya koca adam olmuşmudur ne dersiniz?
Allah allah gülaycım valla benimki boya dedi ne bileyim canım doktorun ne derse o.. Ama ben 1 kere boyattım bir daha gideceğim bu ay kısmet olursa.
selamün aleyküm annecikler umarım herkesler iyidir ce hoşgeldın bacım şeker testim yarın eşimin işi çıkmazsa gıdıcegız inş yaptıran varmı benımde diş sorunum oldu dun kanal tedavım bıttı çok şukur o sandelyede kendımı çok gerıyorum oğlum efede 4 tane yaptırmıştım annelık zor zor çoğu gıttı azı kaldı bı sıcakalrıda atlatırsak RABBİM o ügnümüzde doğum anında yanı ve biizmgibi nerde varsa yardım eder inş 5 bucuk aylığız 3 ay sonra gun sayıcagız bakalım kım önce doğurucak
bebemmm geçmiş olsun hala geçmedi mi hastalığın dokunmasın şekerim bizimkide dokunmuyor.ballı süt falan iç sonracıma zencefil boğaza çok iyi geliyor o da yok 1 bardak çayın içine karabiber koy 1 çay kaşığı.içerken boğazın yanar ama geçirir de.çoklu alıntı için HQ ya bas alıntının hemen yanındaki.cevap verceğin yazıları tıkla ve cevap yaz kısmına bas
günaydın kızlarrrrr
ya kızlar ben daha ayrıntılı ultrason için gün almaya bile gitmedim daha.hastaneye gitmeye eriniyorum valla.sıra almak başlıbaşına bi sorun zaten.dah gün verecekler de ooo.o da 3 hafta sonraya felan veriyolarmış galiba.neyse eşime bi söölim bakim sıra aldırabilirse bana öğleden sonra gideyim.aman ya üstümde bi yük sanki.bi de en büyük sorunumuz burda bi hastane olması.:uzgun::uzgun:
magnezyum içtigin için mi memnuniyetsizsin canım? eritilenlerin tadından dolayı mı? eger oyleyse Solgar'ın magnezyum hapını al, em içinde kalsiyum da var. doktoruna sor istersen. ben solgar içiyorum misal.
annene kavuşacagına da çok sevindim. negüzel yaaaaaa.
günaydın kızlarrrrr
saol tatlım nasılsın?meloş hoşgeldin bacım
Meloşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum iyiceyim canım. boynum hala tutuk ama en azından hareket edebiliyorum artık beeen, afferim banasen nasılsın canım?
bebem saol.yok geçmedi.ateç felan kalmadı ama öksürük anamı ağlatıyo.bi de öksürünce afedersiniz çişim kaçıyo.:uzgun:yok valla bişey içmiyorum.zencefil yok evde.bu çoklu alıntıyı öyle yapıyorum ama olmuyo.delimidir nedir cıkscık
nesliii telefonla alsana randevunu illa doktordan mı alman gerek ben telefondan almıştım
Bişey sorma istiyorum tetanoz aşısı yaptırıpta çok problem yaşayan oldumu içinizde ateşi çok yükselen falan ???????????
saol tatlım nasılsın?
ay ces seni çok merak ettim...2 gün ben giremedim ama sordum....geçmiş olsun tatlım...ben de iyiyim bugün tetanoz aşısı olduk kalp atışlarını dinledik kan verdik geldik...
Heh işte o suya atılanlardan cesim.pek kötü oluyorum zorla içiyorum.dediğin ilacı sorayım bir doktoruma.olmazsa ondan kullanırım.elevit demir hapı derken birde bu eklendi.ama ne yapalım işte.herşey bebişlerimiz için
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...
bu arada kızlar benim doktorum detaylı ultrason yapmıcak galiba diyodum ya, kuzenimin esi de benim doktora gidiyodu, evet ona da yapmamis ayrintili. bakalım ayın n11inde sorucam ne dicek.
günaydın tatlımGünaydın meloşşşş
maşallah canım ne çok iş yapmışıunız bugun ana oğulinşallah problemsiz atlatırsın testleri ve aşıyı.