2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
En son ne zaman gitmiştin.
Bize 1 ay sonra gelin dedi niye bu kadar uzun biz çok özlüyoruz
bebişlerimizi ama :(

9 NİSAN CANIM BANADA 1 AY DİYOR HATTA BEN GEÇEN KONTROLDE DEDİM Kİ BANA ÇOK GELİYOR BU BİR AY NE YAPALIM HATTA EŞİM VİDEOYAYA ÇEKMİŞ BÜTÜN KONUŞMALARI DEDİKİ BİR ARA ARADA SIK GÖRÜŞÜRÜZ MERAK ETME DEDİ NE ZAMNA İSTERSNE GEL DİYORDA BİZİMKİ GÖTÜRMÜYOR FAZLA ILTRASON ZARARLI DİYE :zonk:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Kızlar cumartesi doktora gidiyoruz, sanırım ayrıntılı için günde alırız, yavrumu çok özledim ben ya koca adam olmuşmudur ne dersiniz?

maşallah kocaman olmuştur minik erkek.ama artık net görmek mümkün olmuyor veletleri.renkli ultrasonda da inşallah güzel bir poz yakalarsınız canım

Allah allah gülaycım valla benimki boya dedi ne bileyim canım doktorun ne derse o.. Ama ben 1 kere boyattım bir daha gideceğim bu ay kısmet olursa.

bende geçen hafta boyattım hatta tekrar gitmem gerek beğenmedim çünkü.ben ayrı ayrı 2 doktora sormuştum eğer zararlıysa bile inşallah bişe olmamıştır:acep:

selamün aleyküm annecikler umarım herkesler iyidir ce hoşgeldın bacım şeker testim yarın eşimin işi çıkmazsa gıdıcegız inş yaptıran varmı benımde diş sorunum oldu dun kanal tedavım bıttı çok şukur o sandelyede kendımı çok gerıyorum oğlum efede 4 tane yaptırmıştım annelık zor zor çoğu gıttı azı kaldı bı sıcakalrıda atlatırsak RABBİM o ügnümüzde doğum anında yanı ve biizmgibi nerde varsa yardım eder inş 5 bucuk aylığız 3 ay sonra gun sayıcagız bakalım kım önce doğurucak :panter:

aleyküm selam canım.çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz hasta olanlarımız var inşallah iyileşirler.geçmiş olsun canım neyse ki atlatmışsın diş sorununu maşallah.3 ay geçer mi acaba:cokkomik:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bebemmm geçmiş olsun hala geçmedi mi hastalığın dokunmasın şekerim bizimkide dokunmuyor.ballı süt falan iç sonracıma zencefil boğaza çok iyi geliyor o da yok 1 bardak çayın içine karabiber koy 1 çay kaşığı.içerken boğazın yanar ama geçirir de.çoklu alıntı için HQ ya bas alıntının hemen yanındaki.cevap verceğin yazıları tıkla ve cevap yaz kısmına bas

bebem saol.yok geçmedi.ateç felan kalmadı ama öksürük anamı ağlatıyo.bi de öksürünce afedersiniz çişim kaçıyo.:uzgun:yok valla bişey içmiyorum.zencefil yok evde.bu çoklu alıntıyı öyle yapıyorum ama olmuyo.delimidir nedir cıkscık

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ya kızlar ben daha ayrıntılı ultrason için gün almaya bile gitmedim daha.hastaneye gitmeye eriniyorum valla.sıra almak başlıbaşına bi sorun zaten.dah gün verecekler de ooo.o da 3 hafta sonraya felan veriyolarmış galiba.neyse eşime bi söölim bakim sıra aldırabilirse bana öğleden sonra gideyim.aman ya üstümde bi yük sanki.bi de en büyük sorunumuz burda bi hastane olması.:uzgun::uzgun:

nesliii telefonla alsana randevunu illa doktordan mı alman gerek ben telefondan almıştım

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
magnezyum içtigin için mi memnuniyetsizsin canım? eritilenlerin tadından dolayı mı? eger oyleyse Solgar'ın magnezyum hapını al, em içinde kalsiyum da var. doktoruna sor istersen. ben solgar içiyorum misal.

annene kavuşacagına da çok sevindim. negüzel yaaaaaa.

Heh işte o suya atılanlardan cesim.pek kötü oluyorum zorla içiyorum.dediğin ilacı sorayım bir doktoruma.olmazsa ondan kullanırım.elevit demir hapı derken birde bu eklendi.ama ne yapalım işte.herşey bebişlerimiz için:panter:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Bişey sorma istiyorum tetanoz aşısı yaptırıpta çok problem yaşayan oldumu içinizde ateşi çok yükselen falan ???????????

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
meloş hoşgeldin bacım
saol tatlım nasılsın?
Meloşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum iyiceyim canım. boynum hala tutuk ama en azından hareket edebiliyorum artık beeen, afferim bana :) sen nasılsın canım?

ay ces seni çok merak ettim...2 gün ben giremedim ama sordum....geçmiş olsun tatlım...ben de iyiyim bugün tetanoz aşısı olduk kalp atışlarını dinledik kan verdik geldik...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bebem saol.yok geçmedi.ateç felan kalmadı ama öksürük anamı ağlatıyo.bi de öksürünce afedersiniz çişim kaçıyo.:uzgun:yok valla bişey içmiyorum.zencefil yok evde.bu çoklu alıntıyı öyle yapıyorum ama olmuyo.delimidir nedir cıkscık

evde pekmez vardır bir yemek kaşığına koy ve az bişe gene karabiber o da iyi gelir yoksa hemen çay ve karabiber şekerimmmm bak gelmiyim orayaaa.bak en aşağıda boş olan yer var orası değil cevap yaz kısmı en son yazan kişinin hemen altında dediğim yer:cirla:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
nesliii telefonla alsana randevunu illa doktordan mı alman gerek ben telefondan almıştım

hadi ya gerçekten mi.ama önce doktordan sıra almak lazımmış sonra o mu ne gün veriyomuş.öyle dediler bana.gittiğim doktor öyle dedi yani.özel mi senin gittiğin.ondandır belki.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Bişey sorma istiyorum tetanoz aşısı yaptırıpta çok problem yaşayan oldumu içinizde ateşi çok yükselen falan ???????????

canım ben ikinci dozumu 22 sinde yaptırdım.ilki biraz ağrı yapmıştı ama ikincisinde hiç bir sorun yaşamadım.ateşte olmadı.bünyeden bünyeye değişebilir.umarım sorunsuz geçer seninkide:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol tatlım nasılsın?

ay ces seni çok merak ettim...2 gün ben giremedim ama sordum....geçmiş olsun tatlım...ben de iyiyim bugün tetanoz aşısı olduk kalp atışlarını dinledik kan verdik geldik...

maşallah canım ne çok iş yapmışıunız bugun ana oğul :) inşallah problemsiz atlatırsın testleri ve aşıyı.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Heh işte o suya atılanlardan cesim.pek kötü oluyorum zorla içiyorum.dediğin ilacı sorayım bir doktoruma.olmazsa ondan kullanırım.elevit demir hapı derken birde bu eklendi.ama ne yapalım işte.herşey bebişlerimiz için:panter:

Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar,
Magnezyum ve demir ilacını %100 portakal suyuna karıştırıp rahatça içebilirsiniz.
Bu şekilde içince içimi kolay oluyor...

bir de vücutta magnezyum olmadan kalsiyum alımının hiç bi anlamı yokmuş. çünküüüü bağırsaklardan kalsiyumun emilimini saglayan şey magzenyummuuuuuuş.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
bu arada kızlar benim doktorum detaylı ultrason yapmıcak galiba diyodum ya, kuzenimin esi de benim doktora gidiyodu, evet ona da yapmamis ayrintili. bakalım ayın n11inde sorucam ne dicek.

her doktor farklı oluyor cnm benim doktorum dün akşam kendi baktı ayrıntılı olarak bugünde devlet hastanesinde radyolog bakacak doktorun bi sorun görmüyorsa yaptırmayabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar