2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydın güzell annelerrrrr:panter:
Ces canım hoşgeldin sende.geçmişe bakmadan hemen bi günaydın diyeyim dedim-kop
nasıl oldun tatlım.çok geçmiş olsun merak ettik seni:acep:

Daha iyiceyim canım, kalkıp ayaklanabildim en azından. 3-4 güne turp gibi olucam inşallah. sen nasılsın?

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben hiç kusmadım hiçç. midem bulanmadı. demir hapı içiyorum sadece. o da doktor zoruyla. kan sayımımda normal. yeme içme dersen sabahları 2 kere kahvaltı yapıyorum. ama azar azar. yumurta süt kaşar peyniri domates favorilerim. sonra günde 2 kivi 2 ceviz 2 muz 3-4 elma yiyorum. öğlen yoğurt ayran muhakkak sofrada olur. bolca salata. en son ne zaman fast food yediğimi hatırlamıyorum çokda özlüyorumm. balık haftada bir atlamadan yiyorum. ekmek günde 2-3 dilim yiyorum. hep taze sebze tüketip yemeğini yapıyorum. hamur işi yemiyorum. öyle işte. nazar değecek diye hiç söylememdim ama benim doğum 26 eylül öncesi olucakmış doktorumuz öyle söyledi. benim arslan almış başını gidiyoo. millete takılıyorum bayramda doğuran varmı diye korkarım benim arslan anne ben geldim diycek bayramda. benim biarkadaşta doğumun zmanından 21 gün önce doğum yaptı bu aradaa

maşallah canım yaaa, ben sabahları kahvaltı bile yapmadan işe geliyorum, simit puaça idare ediyorum. balık hamileliğimden beri 3 defa felan yemişimdir. sürekli fast food :-((((

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
Kızlar günaydın -rgulu

Nasılsınız , umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir :sirin:

Benim bugün hacettepede kotnrolüm var, bakalım neler isteyecekler, saat 14:00 gibi çıkacağım ofisten.

Yarın bildiririm artık neler olup bittiğini :panter:

Öpüyorum hepinizi komacan komacan

Hım bu arada göbüşlerimizin resmini nereye koycaz kızlar:dusun:

Resim çekme günüm gelmiş benim :hihi:

günaydın canım hoşgeldinn:cicek:
iyiyiz biz sen de iyisindir inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz:1:
göbüş topiği de açılsın artık evet ya:gulbis:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
cok sagol canım geçecek inşallah. inşallah sen de saçına uygun rengi bulursun. ben hiç anlamam benim sacımı yaptıgım tek boya kına. o da bildigin el kınası, o yuzden yardımcı olamıyrum.

ces sana cevap yazarken bilgisayara bişey oldu aşıdan neden korktuğumu yazıyordum ben ilkokuldayken bir aşı olmuştum kolum balon gibi şişmişti ama ne aşısıydı hatırlamıyorum gerçi ondan sonrada aşı oldum ama yinede o kolumun halini unutamıyorum o yüzden canım korkum sen tetenaz aşısını oldmuştun hatırladığım kadarıyla dimi nasıl bir problem oldumu

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
:1:
Kızlar günaydın -rgulu

Nasılsınız , umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir :sirin:

Benim bugün hacettepede kotnrolüm var, bakalım neler isteyecekler, saat 14:00 gibi çıkacağım ofisten.

Yarın bildiririm artık neler olup bittiğini :panter:

Öpüyorum hepinizi komacan komacan

canım güzel haberlerle gel inşallah kocaman öpüldün

çok oldu hatırlamıyorum zamanını televizyonda doktor programların birinde gaz sesi ve kokusu olmayan ev ev değildir dedi doktor, gaz çıkarmak çok iyidir dedi valla

kızlar hiç sormayın ya kociş eve geldiği an benim gaz olayım başlıyor arada fıss diye çıkıncada kamyon durdu gibisinden alay ediyor benlen:zopa: hayatımda hiç olmadığı kadar gazlıyım.bide akşamları dişim ağrıyor sütümü ayranımı calsiyum hapını içtiğim halde.ne olcak sonum acep:ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces sana cevap yazarken bilgisayara bişey oldu aşıdan neden korktuğumu yazıyordum ben ilkokuldayken bir aşı olmuştum kolum balon gibi şişmişti ama ne aşısıydı hatırlamıyorum gerçi ondan sonrada aşı oldum ama yinede o kolumun halini unutamıyorum o yüzden canım korkum sen tetenaz aşısını oldmuştun hatırladığım kadarıyla dimi nasıl bir problem oldumu

yok canım bi problem olmadı. benimkini doktorum yaptı, Tetavax (icinde sadece tetanos asisi var, saglik ocaklarında difteri ve bogmaca da varmis icinde ates yapiyomus). sadece zerk ederken çok yandı, hani novaljin igne yakar ya, aynen öyle. sonra sadece ignenin oldugu yer accık sisti ama ne agri oldu ne sizi. 3-4 günede o şişlik indi o kadar. o da kucucuktu zaten.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaaa ufffff yaaaaaaaa
şimdi doktorumu aradım 5,5 aylık hamileyim saçımı boyayayım mı diye?
saç boyama tavsiye etmiyoruz.. gebelikten sonra boyayın dedi... yaa çok heveslenmiştim.. :uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
:1:

kızlar hiç sormayın ya kociş eve geldiği an benim gaz olayım başlıyor arada fıss diye çıkıncada kamyon durdu gibisinden alay ediyor benlen:zopa: hayatımda hiç olmadığı kadar gazlıyım.bide akşamları dişim ağrıyor sütümü ayranımı calsiyum hapını içtiğim halde.ne olcak sonum acep:ilknur:

Ay çok güldüm, kamyon durdu diyıo ha:) ben gazım gelince bi dolanıp öyle gidorum eşimin ynına. utanırım ben. ikimiz de birbirimizin yanında yapmayız biz, baştan konuştuk öyle anlaştık :) ama kaçınca kaçıyo napiyim.diş ağrın geçer inşallah canım, önceden çürük falan vardıysa belki o yapıyodur agriyi.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
yok canım bi problem olmadı. benimkini doktorum yaptı, Tetavax (icinde sadece tetanos asisi var, saglik ocaklarında difteri ve bogmaca da varmis icinde ates yapiyomus). sadece zerk ederken çok yandı, hani novaljin igne yakar ya, aynen öyle. sonra sadece ignenin oldugu yer accık sisti ama ne agri oldu ne sizi. 3-4 günede o şişlik indi o kadar. o da kucucuktu zaten.

he banada doktorum tetevax yaptır dedi acaba difteri boğmaca karışımı olan aşı yapılırsa bebeğe zararı varmıdır ki

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaaaa ufffff yaaaaaaaa
saç boyama tavsiye etmiyoruz.. gebelikten sonra boyayın dedi... yaa çok heveslenmiştim.. :uzgun:

ama 4 aydan sonra dogal boyalarla yapabilirsiniz diyolardı ya Gülayım. sein dr neden öyle dedi ki yahu? bence boyayabilirsin dogal olanlarla, dr de farketmez heralde.

kızlar eski ticker bakmak için gittim ki benimde üyeliğimi sonlandırmışlarrrr:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

Amaaaan boşver be kuzum.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
günaydıınn herkesee:1::1:

ces geçmiş olsun tatlım.hamileyken hastalanmak berbat bişey.dikkat et kendine.

gülaycım hala karar verememişsin.ama bi kuaföre danış derim.yani hangi renk gider diye saçıma.beğendiğin renk güzel.bi de evde boyama istersen.tam rengi çıkmayabilir.sen boyanı al git kuaföre öyle uygun boyuyolar.:huhuu:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Daha iyiceyim canım, kalkıp ayaklanabildim en azından. 3-4 güne turp gibi olucam inşallah. sen nasılsın?

Gelmiş geçmiş olsun canım.(buarada bu sözüde komşumdan öğrendim dilime dolandı):hihi:
iyi olmana çok sevindim:panter:Bende iyiyim ama birkaç gündür magnezyum içiyorum pek memnuniyetsizim:zonk:
kısmetse ayın 18 indede istanbula annemlere gidiyoruz gün saymaya başladım işte şimdiden.hayat güzel yaniii

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

gülaycım hala karar verememişsin.ama bi kuaföre danış derim.yani hangi renk gider diye saçıma.beğendiğin renk güzel.bi de evde boyama istersen.tam rengi çıkmayabilir.sen boyanı al git kuaföre öyle uygun boyuyolar.:huhuu:

teşekkür ederim tatlım, günaydın sana da. hastalanmak elimde olsa hiç hastalanmıcam valla ama grip olmasam boynum tutuluyo, mgrenim tutuyo bilmem ne. bozuldum ben artıki, ayarım kaçtı benim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Gelmiş geçmiş olsun canım.(buarada bu sözüde komşumdan öğrendim dilime dolandı):hihi:
iyi olmana çok sevindim:panter:Bende iyiyim ama birkaç gündür magnezyum içiyorum pek memnuniyetsizim:zonk:
kısmetse ayın 18 indede istanbula annemlere gidiyoruz gün saymaya başladım işte şimdiden.hayat güzel yaniii

magnezyum içtigin için mi memnuniyetsizsin canım? eritilenlerin tadından dolayı mı? eger oyleyse Solgar'ın magnezyum hapını al, em içinde kalsiyum da var. doktoruna sor istersen. ben solgar içiyorum misal.

annene kavuşacagına da çok sevindim. negüzel yaaaaaa.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
Ay çok güldüm, kamyon durdu diyıo ha:) ben gazım gelince bi dolanıp öyle gidorum eşimin ynına. utanırım ben. ikimiz de birbirimizin yanında yapmayız biz, baştan konuştuk öyle anlaştık :) ama kaçınca kaçıyo napiyim.diş ağrın geçer inşallah canım, önceden çürük falan vardıysa belki o yapıyodur agriyi.

canım 5 senelik evliyiz birgünden birgüne yapmadım ama eşim dikkat etmiyor kızıyordum ve korkunç son bende onun gibi oldum ama oğluşum sıkıştırıyor beni:hihi::hihi: ay öyle devam edin valla.çürükler elden geçmişti ama olmadı diş doktoruna gitcez napalım çok fena oluyor çünkü

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
yaaaa ufffff yaaaaaaaa

ben demiştim ama kimse beni dinlemedi ki :-((( ne kadar organik de olsa yine de saç boyatmak hamlilelikte iyi değillllllllllllllllllll

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

günaydın nesli hoşgeldin

Tepki
50
selamün aleyküm annecikler umarım herkesler iyidir ce hoşgeldın bacım şeker testim yarın eşimin işi çıkmazsa gıdıcegız inş yaptıran varmı benımde diş sorunum oldu dun kanal tedavım bıttı çok şukur o sandelyede kendımı çok gerıyorum oğlum efede 4 tane yaptırmıştım annelık zor zor çoğu gıttı azı kaldı bı sıcakalrıda atlatırsak RABBİM o ügnümüzde doğum anında yanı ve biizmgibi nerde varsa yardım eder inş 5 bucuk aylığız 3 ay sonra gun sayıcagız bakalım kım önce doğurucak :panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar