2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces çok geşmiş olsun canım

Ay cok tesekkur ederim canım, ben de seni bekliyodum. merak edenlerdenmissin beni, geçmise göz atiyim dedim de, gerçi çok okuyamadım ama senin beni sordugunu gordum. gecti diyemem canım ama cok daha iyiyim cok sukur. 3-4 güne tam olarak gecer heralde. çok kötü bir spazm oldu tam kürek kemigimin üstündeki kas yumagında. resmen yumruk gibi sisti. aslında oraya 1 igne yaptırsaydım gecerdi ama kas gevseticiler cok tehlikeli ya ondan bisi yapamadım. sen nasılsın?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Cesika geldin mi şükür kavuşturana bende buldum geldim ya ödüm koptu sizleri bulamam diye geçmiş olsun bu arada

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cesika geldin mi şükür kavuşturana bende buldum geldim ya ödüm koptu sizleri bulamam diye geçmiş olsun bu arada

Ay mehtapçım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bugun mu geldin sen yoksa ben 2 gündür yokum o arada mı geldin. sana nasıl ulascaz diye aranıyoduk biz de. nasılsın?

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
Ay cok tesekkur ederim canım, ben de seni bekliyodum. merak edenlerdenmissin beni, geçmise göz atiyim dedim de, gerçi çok okuyamadım ama senin beni sordugunu gordum. gecti diyemem canım ama cok daha iyiyim cok sukur. 3-4 güne tam olarak gecer heralde. çok kötü bir spazm oldu tam kürek kemigimin üstündeki kas yumagında. resmen yumruk gibi sisti. aslında oraya 1 igne yaptırsaydım gecerdi ama kas gevseticiler cok tehlikeli ya ondan bisi yapamadım. sen nasılsın?

bende iyiyim canım salı günü ayrıntılı uştrasonumuz oldu alllaha şükür bebek sağlıklıymış bir problem yokmuş yarın bende tetanoz aşısı olacağım çok korkuyorum vallaa:eek:ys:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ay mehtapçım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bugun mu geldin sen yoksa ben 2 gündür yokum o arada mı geldin. Sana nasıl ulascaz diye aranıyoduk biz de. Nasılsın?

2 gün önce geldim kuzum sorma ya tamamen iç güdüsel olarak buldum sizi çok şükür hatta eşime dedim bu hamilelik geçmez bütün arkadaşlarım gitti diye

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende iyiyim canım salı günü ayrıntılı uştrasonumuz oldu alllaha şükür bebek sağlıklıymış bir problem yokmuş yarın bende tetanoz aşısı olacağım çok korkuyorum vallaa:eek:ys:

Aaaaaa korkmak yok, hatta acı yok Rocky. bebegin icin de cok sevindim canım insallah sorunsuz olarak da devam edeeeer.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
GÜNAYDIN KIZLAR

cesssss hoşgeldin canım geçmiş olsun..

kızlar en son palette 5.5 altın pırıltılı çikolata rengine karar verdim.. saç rengimi biliyorsunuz dipler koyu uçlar az daha açık.. dipler kendi rengi yaaa ben saç uçlarından mı başlıcam diplerden mi boyamaya ...
bide bu renk tutar mı ki? olur mu ki? :hihi::hihi::hihi:
ay fena oldum dünden beri boya bakıyorum çatlıcam gııııııı :zonk:
en_ucuz_Palette_Sac_Bakimi_Palette_Altin_Pariltili_Seri_-_5-5_Cikolata_-_Sac_Boyasi_1335.jpg

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
2 gün önce geldim kuzum sorma ya tamamen iç güdüsel olarak buldum sizi çok şükür hatta eşime dedim bu hamilelik geçmez bütün arkadaşlarım gitti diye

Biz de aynı duygulara sürüklendik. benim de facebookum yok ya, esimi de ikna edemedim bi face acmaya. valla didim arkidislerim olmadan gecmez bu zamanlar. neyse ki bulduk birbirimizi. mekan farkı gözetmeksizin paylaşım yapabiliyoruz çok şükür ki.

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın annişler ve bebişleri biz geldik:teytey:gece bir uyandık bidaha uyuyamadım zar zor sabah ettik.cess hoşgeldin nasıl oldun merak ettik seni iyisindir umarım.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın annişler ve bebişleri biz geldik:teytey:gece bir uyandık bidaha uyuyamadım zar zor sabah ettik.cess hoşgeldin nasıl oldun merak ettik seni iyisindir umarım.

daha iyiceyim tatlım 3-4 güne turrrrrrrrrrp gibi olurum, azcık daha vadesi var yane. sen nasılsın?

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ama kuzucum demek ki çok çok iyi beslenmissin ki sana kilo yapmamis ama bebisine yaramiiiis, aferim sana, ne yiyosun bakem sen? sırrını bize de öğret.

ben hiç kusmadım hiçç. midem bulanmadı. demir hapı içiyorum sadece. o da doktor zoruyla. kan sayımımda normal. yeme içme dersen sabahları 2 kere kahvaltı yapıyorum. ama azar azar. yumurta süt kaşar peyniri domates favorilerim. sonra günde 2 kivi 2 ceviz 2 muz 3-4 elma yiyorum. öğlen yoğurt ayran muhakkak sofrada olur. bolca salata. en son ne zaman fast food yediğimi hatırlamıyorum çokda özlüyorumm. balık haftada bir atlamadan yiyorum. ekmek günde 2-3 dilim yiyorum. hep taze sebze tüketip yemeğini yapıyorum. hamur işi yemiyorum. öyle işte. nazar değecek diye hiç söylememdim ama benim doğum 26 eylül öncesi olucakmış doktorumuz öyle söyledi. benim arslan almış başını gidiyoo. millete takılıyorum bayramda doğuran varmı diye korkarım benim arslan anne ben geldim diycek bayramda. benim biarkadaşta doğumun zmanından 21 gün önce doğum yaptı bu aradaa

Tepki
72
Kızlar günaydın -rgulu

Nasılsınız , umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir :sirin:

Benim bugün hacettepede kotnrolüm var, bakalım neler isteyecekler, saat 14:00 gibi çıkacağım ofisten.

Yarın bildiririm artık neler olup bittiğini :panter:

Öpüyorum hepinizi komacan komacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar