elmakurdumusun
Daimi Üye
senin şikayetin baya ileri demek ki canım ya. kıyamam sana, benim de demin ağrıyodu, megersem gazmış. gazı çıkardım rahatladım vallahi
Ay canım ya güldürdün beni...
Keşke bende bir gaz çıkarsamda geçse
senin şikayetin baya ileri demek ki canım ya. kıyamam sana, benim de demin ağrıyodu, megersem gazmış. gazı çıkardım rahatladım vallahi
o da dogru, onu mu germis derdi yane.
ay kayınbaba niye yorum yapıyo onane ki...............
ces çok geşmiş olsun canım
oooo benim kayınbaba ekemiş avrat gibidirrrr. herşeye nane olur ama iyi niyetlidirde. allah var sever beni
Cesika geldin mi şükür kavuşturana bende buldum geldim ya ödüm koptu sizleri bulamam diye geçmiş olsun bu arada
Ay cok tesekkur ederim canım, ben de seni bekliyodum. merak edenlerdenmissin beni, geçmise göz atiyim dedim de, gerçi çok okuyamadım ama senin beni sordugunu gordum. gecti diyemem canım ama cok daha iyiyim cok sukur. 3-4 güne tam olarak gecer heralde. çok kötü bir spazm oldu tam kürek kemigimin üstündeki kas yumagında. resmen yumruk gibi sisti. aslında oraya 1 igne yaptırsaydım gecerdi ama kas gevseticiler cok tehlikeli ya ondan bisi yapamadım. sen nasılsın?
Serap dünyanın gazını çıkarıyprum banamısın demiyordu yaşasın pantpas
Ee bu arada herkese günaydın yaaaaa
ay mehtapçım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bugun mu geldin sen yoksa ben 2 gündür yokum o arada mı geldin. Sana nasıl ulascaz diye aranıyoduk biz de. Nasılsın?
bende iyiyim canım salı günü ayrıntılı uştrasonumuz oldu alllaha şükür bebek sağlıklıymış bir problem yokmuş yarın bende tetanoz aşısı olacağım çok korkuyorum vallaays:
2 gün önce geldim kuzum sorma ya tamamen iç güdüsel olarak buldum sizi çok şükür hatta eşime dedim bu hamilelik geçmez bütün arkadaşlarım gitti diye
günaydın annişler ve bebişleri biz geldik:teytey:gece bir uyandık bidaha uyuyamadım zar zor sabah ettik.cess hoşgeldin nasıl oldun merak ettik seni iyisindir umarım.
ama kuzucum demek ki çok çok iyi beslenmissin ki sana kilo yapmamis ama bebisine yaramiiiis, aferim sana, ne yiyosun bakem sen? sırrını bize de öğret.