dün ve ondan öncekine kıyasla çok çok iyiyim, ama eski halimde de degilim tabe. sen de iyisindir inşallah İncicim.hoşgeldin canım çok geçmiş olsun:cicek: bugün nasılsın?
dün ve ondan öncekine kıyasla çok çok iyiyim, ama eski halimde de degilim tabe. sen de iyisindir inşallah İncicim.hoşgeldin canım çok geçmiş olsun:cicek: bugün nasılsın?
dün ve ondan öncekine kıyasla çok çok iyiyim, ama eski halimde de degilim tabe. sen de iyisindir inşallah İncicim.
oh saol canım
burda görmeye hasret kaldık valla:uzgun:
aslında izmirdeki de yalancıktan parlıyo, yani zorla parlıyo sanki. dün de azcık vardı güneş mesela, sonra bi yagmur bi yagmur, zaten kasvetliydim iyice kasvet bastırdı. Neyse mayısı geçiyoruz haziraana geliyoruz artık, illa ki gelecek o güneş. daha fazla bekletemez artıkın bizi.
günaydın kızlarrr, bugün kızımla erkenciyizzzzz, şuan altın çöreğimle çay içiyoruz)) ya kızlar bu arada 4,5 kg. almışım sabah tartıldım moralim bozuldu :-((((
günaydın kızlarrr, bugün kızımla erkenciyizzzzz, şuan altın çöreğimle çay içiyoruz)) ya kızlar bu arada 4,5 kg. almışım sabah tartıldım moralim bozuldu :-((((
ya kızlar aslında güneşin gelmemesi bi açıdan da iyi, en azından ödemlerimiz pişiklerimiz başlamaz))
aslında izmirdeki de yalancıktan parlıyo, yani zorla parlıyo sanki. dün de azcık vardı güneş mesela, sonra bi yagmur bi yagmur, zaten kasvetliydim iyice kasvet bastırdı. Neyse mayısı geçiyoruz haziraana geliyoruz artık, illa ki gelecek o güneş. daha fazla bekletemez artıkın bizi.
evet evet biraz daha sabırbaktım şimdi yarın izmir c.tesi de istanbul güneşli görünüyo
afiyet olsun cnm 4,5 kilo almışsın ve moralin bozulmuş ben tam 7 kilo aldım doktorumda bişey demiyo normalmiş o yüzden pek takmıyorum
ama benim zaten hamilelikten önce 10 kg. fazlalığım vardı :-((( bana da doktorum almamaya çalış ne kadar az alırsan o kadar iyi dedi. çünkü aldığım kiloları veremeyeceğimi söledi :-(((
canım altın çörek istanbul halk ekmeğin çıkarıdğı bişi, içinde fındık, üzüm felan var. oldukça besleyici bişi. senin hamile olduğun belli değil ama insanlar bana çok şişmişin diyolar :-((( zaten kiloluydum bi de dün bi kadın bana 7 aylık mı dedi çok kötü hissettim kendimi :-(((günaydın canım sana da. altın çörek ne kiiiiiii, merak ettim. tatlı bişi mi acaba. izmirde var mıdır. 4.5 kg baya iyi bence. ben en son 7 kgdeydim, heralde 8 olmustur toplamda. ama görenler hiç kilo almamışın diyo. nereye sakladım o kadar kiloyu bilemiyorum. hatta annem önden bakınca hamile oldugunu anlamazdım dedi dün, ama ben sevinmedim buna çünkü ben hamile oldugum anlasilsin istiyorum. daha cok yemeli daha cok kilo almalıyıııııım.
.
günaydın canım
4,5 kg ideal gibi geldi bana:sirin:
adana da 1 haftadır sıcaklar başlamış durumda. yazlıklarımızı çıkardık. 1 haftaya kadarda ayaklarda çıkar ortaya giyiveririz sandaletleri. yaz doğum çizgisi çıkmayanlar panik yapmayın ne güzell bikini giyersiniz yazın. ben çok seviyorum hamişlerde bikini
olsun cnm üzülme yeterki bebişin ve sen sağlıklı ol doğumdan sonra düşünücez fazlalıkları
baharı yaşayamadık burda daha ya:uzgun: hoş bu gidişle de direk yaz gelicek heralde:zonk: ayy adananın sıcağı da çekilmez ama yazın hamile hamile:zonk: Allah kolaylık versin bizee:gunes:
evet aman ben hiç takmıyorum çıkmasa daha iyi dediğin gibiky: