2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
gözünaydın tatlım bak güzel haberlerle geldin plesenta da yukarı çıkmaya başlamış ohh ohh ne güzel bugun de radyolog baktım mı tamamdır-rgulu-rgulu-rgulu

inş. cnm adım pimpirikliye çıktı yaa doktorum diyo biraz rahat ol herşeyi kafana takma ama elimde deilki benimde kişiliğim böyle. bu arada ayaklarımdaki şişliğide gösterdim sürekli oturduğum için oluyormuş parmağıyla bileğimi bastırdı iz kalmadı ödem deil dedi korkmana gerek yok dedi aklıma gelenler bunlar

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
inş. cnm adım pimpirikliye çıktı yaa doktorum diyo biraz rahat ol herşeyi kafana takma ama elimde deilki benimde kişiliğim böyle. bu arada ayaklarımdaki şişliğide gösterdim sürekli oturduğum için oluyormuş parmağıyla bileğimi bastırdı iz kalmadı ödem deil dedi korkmana gerek yok dedi aklıma gelenler bunlar

ahh ahhh o ödem bende başladı yaaa ben parmağımı bastırınca iz çıkıyo sürekli oturmaktan işte ilerleyen zamanda napcam bilmyom hele bi de havalar ısınırsa

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
günaydıııınnnn:hhhhhh::hhhhhh:

günaydın hanımlar dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş maşallah 484 gr. boyuda yaklaşık 17 cm. ayrıntılı baktı doktorum ayak parmaklarından kafasına kadar inceledi bi sorun yokmuş çok şükür sağlıklı dedi ama yinede bugün saat 1de hastanede radyologta bakacak ayrıntılı olarak. plesentam aşağıdaymış ama rahimi tam kapatmıyormuş korkmana gerek yok dedi yukarı çıkarmış yavaş yavaş. bugün ayrıca sol mememde kitle var onada bakacak radyolog. bide kardiyoloğa yönlendirdi doktorum küçükken kalp rahatsızlığı geçirmiştim o yüzden muhakkak kalbede bakılsın dedi. inş. bi sorun çıkmaz.

maşallah kızına canım çok sevindim
bugün de bi sorun çıkmaz inşallah

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın arkadaşlarım, nihayet geldim ben. öldüm dirildim desem yeridir 2 gündür. ama bugunumuze de şükür.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hoşgeldin ces nasılsın şimdi. oğlumuz nasıl

ceessss hoşgeldin tatlım naptın nasıl oldun çok merak ettik seni

arkadaşlarım boynum geömedi hala, robot gibiyim ama en azından kendi ihtiyaçlarımı görebilir duruma gelebildigim icin ise de gelebildim. 2 gündür kendim kalkamaz kendim yatamaz oturamaz durumdayım, paralize olmuş gibiydim resmen, onun stresinden dün bir de ne zamandır ugramayan (lanet) migrenim tuttu, öldm öldüm dirildim ama migrenim geçti en azından. boynumun ağrısına razıyım migreni çekmektense. Merak edenleri koccuman opuyorum. ben dedim esime arkadaslarım da beni merak etmistir diye ama ne akraabakcak ne de yazı yazmak icin kol kaldırcak durumum vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar