2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
şuh bie sesle efendiiim diyorum kıkırdıyorum ayıp ama falan diyorum anaaaam üflemeye başladı telefona:)aklıma ne geldi benim halama tlf gelmiş bigün demişki adam ptt arızadan arıyorum kontrol edicem halam yaşlı tamam çocugum demiş adam demiş ki şimdi telefona üfleyeceksin bu üflemiş bidaha demiş yine üflemiş bidaha demiş yine üfleyince oooohhh rahatladım demiş:))

:gul::gul::gul::gul:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
QUOTE=aryamina;589055]hadi iyi geceler kızlar ben sapıgımın yanına gideyim artık:)[/QUOTE]

git bakalımm

iyi geceler tatlı rüyalar kızlar:utan::utan:[
ben de yatıyorum:heyo:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
bende gideyim kızlar babiş yalnız yatmıyo ...oğlumda uyandı sanki uyumucaz gece oldu haberi yokkkkk velet yaaa-rgulu

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ay damla çok güzel pozu da güzel yani maşallah

ya acele çıkmak zorunda kaldım pat diye cvp yazamadım. bakıyorum quinny düşünüyorum artık hesaplıcam en uygun yerden alıcam

canımm nbr ya eşini de esefle kınıyorum -zebani iletirsin
bu arada özge siz isim buldunuz mu bizde hala bişey yok

yok canım nerdeee bizim şehzade isimsiz kaldı :uzgun::uzgun::uzgun:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
bütün gebeciklere:hamis::hamis::hamis:ve onların minik sıpalarına:salincak::salincak: günaydınlar ve kucak dolusu öpücükler gününüz apaydın olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
günaydın hanımlar dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş maşallah 484 gr. boyuda yaklaşık 17 cm. ayrıntılı baktı doktorum ayak parmaklarından kafasına kadar inceledi bi sorun yokmuş çok şükür sağlıklı dedi ama yinede bugün saat 1de hastanede radyologta bakacak ayrıntılı olarak. plesentam aşağıdaymış ama rahimi tam kapatmıyormuş korkmana gerek yok dedi yukarı çıkarmış yavaş yavaş. bugün ayrıca sol mememde kitle var onada bakacak radyolog. bide kardiyoloğa yönlendirdi doktorum küçükken kalp rahatsızlığı geçirmiştim o yüzden muhakkak kalbede bakılsın dedi. inş. bi sorun çıkmaz.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın hanımlar dün kontrolümüz vardı kızım kocaman olmuş maşallah 484 gr. boyuda yaklaşık 17 cm. ayrıntılı baktı doktorum ayak parmaklarından kafasına kadar inceledi bi sorun yokmuş çok şükür sağlıklı dedi ama yinede bugün saat 1de hastanede radyologta bakacak ayrıntılı olarak. plesentam aşağıdaymış ama rahimi tam kapatmıyormuş korkmana gerek yok dedi yukarı çıkarmış yavaş yavaş. bugün ayrıca sol mememde kitle var onada bakacak radyolog. bide kardiyoloğa yönlendirdi doktorum küçükken kalp rahatsızlığı geçirmiştim o yüzden muhakkak kalbede bakılsın dedi. inş. bi sorun çıkmaz.

gözünaydın tatlım bak güzel haberlerle geldin plesenta da yukarı çıkmaya başlamış ohh ohh ne güzel bugun de radyolog baktım mı tamamdır-rgulu-rgulu-rgulu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
günaydın kızlar ....
bugün annemin günü var, ben hazırlanıp erkenden gidicem, bi daha bi toz alıyım...anca ewi çekip düzenleriz...
arada girerim nete sıkıcı oluyor günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar