2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
61
canım o kadar ciddi mi sırt ağrıların doktoruna sordun mu peki? çok mu büyüdü göbüşün,topuklu ayakkabı falan giyme sakın gün içinde fazla ayakta kalıyorsan geçmiş olsun canım

topuklu normalde bile giyemem şimdide spor giyiyorum hep cumartesi doktoruma sorucam bakalım ne diyecek göbüşüm bu hafta birden sihirlenmiş gibi büyüdü maşallah:)

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
bu cumartesi kontrolüm var nesliii

hıı.ben cuma gittim.iyi dedi doktor bi sorun yok dedi.ay görcen ya benim cücüğü sanki hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yüzü bana doğru dönüktü.cadı habire oynuyodu gene.

e hadi bakalım sende git oğluşunu gör.selam söyle.

Tepki
30
ya bu teşekkür etme işini ben beğenme olarak kullanıyorumi bazı konulara teşekkür etmek uymuyor ama olsun artık, herkes öyle yapıyo galiba

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Bu kadının doğum sahneleri beni delirtiyor:3:
Bebem az daha büyüsün izlemicem,nasıl olsa her bölüm doğuruyor.
O çığlıklarla havaya girip ben doğrurum diye korkuyorum :deli:

esracım sen ona bakma yaw.böyle doğum olmaz.bağırarak doğummu olurmuş.bende gıcık alıyorum filmlerdeki bu doğum sahnelerinden.çünkü gerçeği yansıtmıyor.milleti ürkütüyolar ya.onlar atraksiyon olsun diye bağırtıyolardır.bakma sen onlara bağırırsa bi kadın böyle nahh doğurur afedersiniz.hihihi

Tepki
61
hıı.ben cuma gittim.iyi dedi doktor bi sorun yok dedi.ay görcen ya benim cücüğü sanki hıçkırık tutmuş gibi zıplıyodu.yüzü bana doğru dönüktü.cadı habire oynuyodu gene.

e hadi bakalım sende git oğluşunu gör.selam söyle.

şimdi sen böyle konuşunca dahada heyecanlanıyorum ben en son gördügümde parmagını emiyordu gözümün önünde hep öyle kaldı

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
esracım sen ona bakma yaw.böyle doğum olmaz.bağırarak doğummu olurmuş.bende gıcık alıyorum filmlerdeki bu doğum sahnelerinden.çünkü gerçeği yansıtmıyor.milleti ürkütüyolar ya.onlar atraksiyon olsun diye bağırtıyolardır.bakma sen onlara bağırırsa bi kadın böyle nahh doğurur afedersiniz.hihihi

Ay evet biliyorum böyle olmadığını ama onu izlerken bi bakıyorum ki
ben de nefes alıp veriyorum ahahahhh:zuzu:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
eveeet eşim anneler günü diye fot.makinası almış bundan sonra saga dönsem poz sola dönsem poz vericem

güle güle kullanın selmacım bir foto çekte görelim artık di mi ama

benimde 14 şubatta çektirdiğim fotom var bi.onun dışında öle fazla göbüş fotom da yok:ilknur:

Ya ben geçen gün fark ettim, hiç eşimle foto çekmemşiiz bu 5 ayda, habire göbek çekmişiz ya, biz de çekelim artık diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar